- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
tecavüze uğramış kızın biri onun haberi verildiNe haberi anlamadım
Twitterdan mıtecavüze uğramış kızın biri onun haberi verildisokağa çıkmaya korkuyor insan ya!
Sen bide burdaki yorumları aç oku tüylerin daha fazla diken diken olur kız suçlu çıktı tecavüzcü aklandıtecavüze uğramış kızın biri onun haberi verildisokağa çıkmaya korkuyor insan ya!
yok kız radyoda dinledim sen duymadın mıTwitterdan mısonumuz nereye gidiyor berbat dirumlardayız
gece dışarı çıktı diye mi suçlu oldu? hiç bir şekilde o adamın aklanacak yeri yok Allah kahretsin bunlarıSen bide burdaki yorumları aç oku tüylerin daha fazla diken diken olur kız suçlu çıktı tecavüzcü aklandı
O saatte ne işi var diyen oldu ailesi suçlu oldu da oldu yanigece dışarı çıktı diye mi suçlu oldu? hiç bir şekilde o adamın aklanacak yeri yok Allah kahretsin bunları
Yok duymadımyok kız radyoda dinledim sen duymadın mıistediğimiz zaman dışarıya çıkamayacakmıyız biz bu nasıl iş
büyük konuşmamak lazım ne dersek bitiyor başımızda Allah yaşatmasın yaşamayan nasıl rahat konuşuyor ben bunu anlamıyorum işteO saatte ne işi var diyen oldu ailesi suçlu oldu da oldu yani
diyecek sözüm yok benim bu tip insanlaraYok duymadımrezalet kızı suçladılar
Allah korusun hepimizibüyük konuşmamak lazım ne dersek bitiyor başımızda Allah yaşatmasın yaşamayan nasıl rahat konuşuyor ben bunu anlamıyorum işte
amin canım benimAllah korusun hepimizi
diyecek sözüm yok benim bu tip insanlara
AminAllah korusun hepimizi
birşeyler anlatıyorda kafamı veremediğimden anlamadım :/ at dediğini anladım amaBizimki çıktı
Sesine kurban olduğum yaBizimki çıktı
ben bu atlardan birşey anlamadım ne anlatıyor zekSesine kurban olduğum ya
Dinleseydinben bu atlardan birşey anlamadım ne anlatıyor zek
kız dinledim de anlamadımDinleseydinBak ben zeki ara verene kadar tuvalete bile gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?