Ne tatlı değişik bir kızsın sen FeracelimDuygulandım zekahh kocaman gônüllü adam Eki Görüntüle 1791216 A -Alisa- @-Mahperi- @COLIN BOASK Hannaz Eses07 @2KediAnnesi yamukprenses kadınlar günüz kutlu olsun canlar
Herşey aynı vallaha :) vayy ne için aradın?Ben katiLmistim zekiye 2009daewLendigimden beri dinLemiorum ama aynidir eminimm
Genelde herkes böyle diyorNe tatlı değişik bir kızsın sen Feracelimçok teşekkürederim canım,ben de senin ve tüm kk nın ve tüm dünya kadınlarının dünya kadınlar gününü kutluyorum
Özeliz elbetBuyur canım ,kvalidemden şimdi geldim ,sizin de bayanlar gününüz kutlu olsun , hepimizin kutlu olsun ,bir günlüğüne hatırlanmayalım ,biz değerliyiz ve özeliz
Aynen :))Zek farki! Dunya kadinlar gunumuz kutlu olsun ♡♡♡
Ama öylesin,hem çocuk hem olgun kadın gibi...Hem çılgın neşeli,hem oturaklı...Sadece laylaylom yapmıyorsun,olanlara duyarlısın,kısacası tek bir şeyde saplanıp kalmamışsın,her telden çalıyorsun bu da harika birşey.Genelde herkes böyle diyorteşekkürler
Bugün aldığım en güzel mesajdı mutlu ettin beni :) mahçup oldum tişikir idirim :)Ama öylesin,hem çocuk hem olgun kadın gibi...Hem çılgın neşeli,hem oturaklı...Sadece laylaylom yapmıyorsun,olanlara duyarlısın,kısacası tek bir şeyde saplanıp kalmamışsın,her telden çalıyorsun bu da harika birşey.
Duygulandım zekahh kocaman gônüllü adam Eki Görüntüle 1791216 A -Alisa- @-Mahperi- @COLIN BOASK Hannaz Eses07 @2KediAnnesi yamukprenses kadınlar günüz kutlu olsun canlar
Eğlenmek ne haddimize insanlar sokağa çıkmaya korkuyorüzerinden 1 hafta geçti ama yine aynı haldeyiz yarın bende sanmıyorum program yapıcağını.
zaten zamanla alışcaz galiba bu bombalara haberlere herkes herzaman oldugu gibi devam edecek hayatına.
bunu yapmaya çalışıyo pislikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?