- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
yatağımdayım her zamanki gibiYatagin icinde olan var mi itiraf edin hadii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yatağımdayım her zamanki gibiYatagin icinde olan var mi itiraf edin hadii![]()
Telefonum sarjda olduğu için pc den dinliyorum cıkıyosun o yataktan yoksa zekinin tabancasıyla seni fururumyatağımdayım her zamanki gibi![]()
zeki vurdu beni zaten tam kalbimden hemdeeeTelefonum sarjda olduğu için pc den dinliyorum cıkıyosun o yataktan yoksa zekinin tabancasıyla seni fururum![]()
Pc den girince yazıları göstermedi yoksa bende yatıcamzeki vurdu beni zaten tam kalbimden hemdeeeçıkmak o kadar zor ki o yataktan
![]()
yat kız daha zevkli oluyor ohh keyfim yerindePc den girince yazıları göstermedi yoksa bende yatıcam![]()
Evet zek güzel şarkılar çalıyo teoman reisyat kız daha zevkli oluyor ohh keyfim yerindebirşeye dikkat ettim eski şarkıları çalıyor bu adam süper bu
![]()
müzik zevkini sevdim ben bu adamınEvet zek güzel şarkılar çalıyo teoman reis![]()
Ben zekiyi hiç yatağın dışında yorgansız dinlediğimi bilmem yaYatagin icinde olan var mi itiraf edin hadii![]()
aşıklar kavuşamadı mı bebeğimBu nasıl bilgisayarsa kk daki yazıları göstermiyo telefon sarjda kk ya telefondan giriyorum yatamıyorum yatagim beni çağırıyo hüzünlü bakışlarla![]()
Kavuşamayinca aşk olurmuş ondanaşıklar kavuşamadı mı bebeğim![]()
doğruKavuşamayinca aşk olurmuş ondan![]()
90 doldu kavuşmaya son 10doğrukavuşacaksınız siz içime doğuyor benim
![]()
ne kadar heyecanlı birşey bu gözlerim yaşardı90 doldu kavuşmaya son 10![]()
ne kadar heyecanlı birşey bu gözlerim yaşardı![]()
işin içinde MFÖ varsa kaliteli bir şarkı dinlememek imkansızBi tuhaf bunalım bu egom ağlar![]()
Kaç yıl oldu hala birlikteler ne güzelişin içinde MFÖ varsa kaliteli bir şarkı dinlememek imkansız![]()
grup kaliteli kendini bilen insanlar olunca ayrılık yaşanmıyor işte hepside olgun insanlarKaç yıl oldu hala birlikteler ne güzel![]()