- 9 Ocak 2015
- 19.723
- 81.727
- 798
Fatos kim kızDün misafir vardı dinleyemedim
Fatoşun klibini izleyin bide kızlar çok değişuuk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatos kim kızDün misafir vardı dinleyemedim
Fatoşun klibini izleyin bide kızlar çok değişuuk![]()
He izledim ben onu :)Grup vitaminin fatoş klibi yaa
![]()
Bİzim tayfayı toplayalım hemen :))Ooo buralar boş kalmış hadi dinleyelim![]()
AynenO şarkıya remix olmsmis sanki ya duygusal şarkıda insanın oynayasi geliyo![]()
şu an çalan şarkıyı bilemedim ben ya Mustafa Sandal mı biri desin anlayamadıkca deli oldumGeldimm![]()
Mustafa sandal bencedeşu an çalan şarkıyı bilemedim ben ya Mustafa Sandal mı biri desin anlayamadıkca deli oldum![]()
pop dinlemediğimden pek unutmuşum hep sesleriMustafa sandal bencede
Bende ya ses tonundan tanıdim sadece ilk defa duydum bu şarkıyı yalan yokpop dinlemediğimden pek unutmuşum hep sesleri![]()
Zeki nerde yaa saat kaç oldu
Gribin,manga,seksendort,mor ve ötesi candırBende ya ses tonundan tanıdim sadece ilk defa duydum bu şarkıyı yalan yokama manga severim cancan
![]()
bende ilk duydum bazen popüler şarkıları ilk duyuyorum gülüyor karşımdakiBende ya ses tonundan tanıdim sadece ilk defa duydum bu şarkıyı yalan yokama manga severim cancan
![]()
çıkar herhalde şimdi bir haber veriyor bu nasıl haber ya tüylerim diken diken olduZeki nerde yaa saat kaç oldu![]()
Ne haberi anlamadımbende ilk duydum bazen popüler şarkıları ilk duyuyorum gülüyor karşımdaki
çıkar herhalde şimdi bir haber veriyor bu nasıl haber ya tüylerim diken diken oldu![]()