• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matinya'da sizlerden heveslendii :))

matinya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
130
0
26
Kütahya
İyi ki bu siteye üye olmuşum. Çeyiz sayfasından çıkamıyorum. Allah hepimize aldıklarımı güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah...

Daha 3 parça dün başladım almaya :)

Eki Görüntüle 487430 Eki Görüntüle 487431 $0070007_SEYCHELLES-NEVRESIM-TAKIMI-V1.webp

Son düzenleme:
Hadi bakalım hayırlı olsun canım. Çeyiz düzmek çok zormuş ben de işin içine girince anladım ama zevkli de bişey.

hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde mutlulukla kullanırsın inş :16::16::16:

canııımm hayırlı olsuuuunnn :16:

bende bakıp bakıp aşka geliyorm valla:16:

henüz 3-5 parça bişi :1:
bende cumartesi günü aldım ilk çeyizimiii:16:
birlikteyiz desene hazırlıklarda:7:
sık sık ziyaret edicem seni:16:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Gerçekten güzel ama zor bi süreç sanırım arar vermek fiyat arastırmak açısından vs.

canııımm hayırlı olsuuuunnn :16:

bende bakıp bakıp aşka geliyorm valla:16:

henüz 3-5 parça bişi :1:
bende cumartesi günü aldım ilk çeyizimiii:16:
birlikteyiz desene hazırlıklarda:7:
sık sık ziyaret edicem seni:16:

Evet ya bu site hızlandırdı sanki benim alışverişimi :) Ama alınca oh şu da tamam demek güzel bişi :D Gerçi benim daha alıncak bir sürüüü şeyim var daha çok dicem bunu :D beklerim canım bend seni ederim eklediysen :))

Evet ya bu site hızlandırdı sanki benim alışverişimi :) Ama alınca oh şu da tamam demek güzel bişi :D Gerçi benim daha alıncak bir sürüüü şeyim var daha çok dicem bunu :D beklerim canım bend seni ederim eklediysen :))

açmadım canım ben
çok az bişiiim var henüz :43:
benimki ne zaman çok olacak ki acaba:27::1:
bende hızlandırdım da hala hiçbişiiiim tam değil sanki:ssz:

canım Allah içine sindirsin inşallah ve kolaylık versin çok zor ve zevkli bir süreç.. bir bakmışsın ki alacak bir şey bulamıyorsun tamamlanmış her şey.. hoş biz bayanlar alacak bitmiyor da :)) kampanyaları takip et ve kampanya olmadan bir şey alma sana tavsiyem çok güzel indirimler yakalarsın sana kolay gelsin ;)

canım hayırlı olsun güzel şeyler almışssın zamanla yavaş yavaş alıcaksın geçen yıl bu günlerde 2 nevresimle başlamıştım almaya zamanla artıyor alınıcaklar hele evlilik yakınsa benim daha var die yavaştan alıyorum eğer seninde evlilği var ise maddi açıdan zorlanmıcaksın güzel günlerde kullanasın

Son düzenleme:
Back
X