Lise Yorum ve Soruları Matematik2 dersinden anlamıyorum:(

ayers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2007
7.609
3
0
İstanbul

Merhaba

Ben meslek çıkışlıyım...
Ve elimde çözmem gereken 20 tane matematik2 sorusu var:bbo:
Ama hiç anlamıyorumsenağlama
Mat2'den anlıyan yada bana yardım edebilecek bir site bilen var mı?
Şimdiden teşekkürler...:1hug:

ben sana yardım edebılırım konular n yanı soruların konusu nedır

canım ben yardımcı olabilirim sana ama soruları göndermen lazım mat 2 anlatıyorum özel ders falan istersen vaktim olduğunda çözer gönderi:teytey:rim

Bende çözerim ama meslek liseleri zaten 1.bölümden sorumlu değil mi kafamçokkarıştı

mat2 ile işin ne?çözememen çok doğal zaten çözmene gerek de yok kiii

Çözmeme gerek var malesef...

Ben üniversite 1. sınıf öğrencisiyim...
Ve 2. dönem derslerinde mat2'de var malesef...
İlginiz için çok teşekkür ederim...
Lisedeki hocalarımdan yardım aldım ve soruları çözdüm...
Ama bu geçici bir çözüm mat1 bile doğru düzgün görmemişken mat2 çözmem gerekiyor:(

mat 2 dediğin
matriks detarminat ve logaritma falan mı?
bende önlisans çıkışlıyım
düz lise sosyal bilimler sözel çıkışlıydım hiç mat görmedik...
ama inan bak yaparsın çok basit o konular...
üniversitde hocamız çok güzel anlatmıştı...

mat 2 dediğin
matriks detarminat ve logaritma falan mı?
bende önlisans çıkışlıyım
düz lise sosyal bilimler sözel çıkışlıydım hiç mat görmedik...
ama inan bak yaparsın çok basit o konular...
üniversitde hocamız çok güzel anlatmıştı...

Zaten sorunda orda...
Benimki uzaktan eğitim..
Sadece sınavlarda gidiyorum okuluma...
İşte bu yüzden kendim çalışmam lazım ama mat1 bile doğru düzgün görmemiş biri için konular karmaşık ve zor...

Zaten sorunda orda...
Benimki uzaktan eğitim..
Sadece sınavlarda gidiyorum okuluma...
İşte bu yüzden kendim çalışmam lazım ama mat1 bile doğru düzgün görmemiş biri için konular karmaşık ve zor...

canım kardeşim

bak önce dört işlemini kuvvetlendir
pozitif negatif sayıların temelini öğren
neyle neyi çarpınca artı veya eksi ediyor gibi...

sonra aöf galiba demi
aöf nin verdiği kitabın arkasındaki soruların çözümünü incele gidiş yoluna bak
ve sende aynı soruyu anlıyarak bakmadan çözmeye çalış...
soru kalıpları aynı çünkü...

Bilemiyorum reklam vermek yasakmı ama bi site var videolu mat2 anlatıyorlar. Soru çözümüde var çok faydalı olacağına inanıyorum. Özel mesaj yolu ile bana ulaşırsan sana sitenin adını verebilirim iyi çalışmalar .

Merhaba nekss, ben matematik öğretmeniyim. bana özelden numaranı yada e-mailini yaz ben anadolu yakasındayım, sana çalılan gerekenleri söyleyebilirim. çok güzel siteler var ve sana çok iyi kaynak önerebilirim.en azından başlangıç olarak ben ders erdiğim öğrencilerime hep bu kitapları ve siteleri veriyorum ve sonuç gayet güzel. Bence Matematik anlamaya çalıştığın zaman çok kolay hep zor diyenlerle karşılaştım ama biz gerçekten zorlukları çok kolay aştık.

mat1 i yapmadan mat2 yi yapamzsın.. ben daha karakök almayı bilmezken hocamız bana sinüs cosinüs çarpı bölü karkök vs falan die bi işlem çıkarmıştı yap dedi yapamadım.. hocam ben daha karakök alamıom sinüsün coinüsün nasl alıım karakökünü demiştim bide pişkin pişkin :D:D

o nedenle mat1i iice kavra.. sonrada mat2 ye başlarsın..

google da ekol hoca die aratırsan çıkar.. video olarak mustafa ekol anlatıyor.. çok güzel.. ayrıca bu tip dersler hep var videolu anlatım.. goggle da az araştırırsan misal trigonometri video die bi sürü video çıkar.. ekol hoca da örnek soru çözümleri falanda var ayrıca.. çok yararlı bi site bence bak derim..

bu şekilde pek çok videolu ders anlatımı var..

Ne biri mat 2 fln mı dedı:jeyyar:ben zaten sayısal 11 im ben bu soruları yapıyorum ve okulun en iyi sınıfındayım soruları bı sekılde yazarsan yapabılırım olmazsa hocalarıma sorarımşakkıdı

meslek çıkışlıysan anlamaman normal ilk olarak mat1 i hallet sonrası gelir zaten ama mat2de tek başına halledilecek gibi değil..

düz lisedeyım lise sona geççtim sayısl okuyorum... matematığim kuvvetlıdır hocam sayesınde :nazar: yardımcı olmaya çalışırım yazarsan

Back