Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 11. sınıf FEN bölümündeyim. Bu sitede de verilmişti daha önce google'dan araştırabilirsin ekolhoca diye bi site var. Orda seviye seviye anlatılıyo matematik dersi. Nihat Taş'ın da bi sitesi var. Matematik 1 ve 2 diye dersleri ayrılıyo. Çok iyi öğrenirsin. Ordan konuyu dinler, test kitabı alıp çözersin böylece pekiştirmiş olursun. Tek yapman gereken çok soru çözmek. Günde 50'yle başla daha sonra 100'e çık vs. Çünkü matematikte çok soru çeşidi var. Pratiklik kazanman gerekiyo. Sıkılacağın zamanlar olacak tabi ki ama soruları çözebildikçe keyfin yerine gelecek, bi dene derim.
çok teşekkür ederim ben Nihat Taş'ın sitesine girdim ancak konu anlatımlarını göremiyorm o kadar aradım sadece soru çözümlerini görebildim dersin sonuna geldiniz diyor.Çok haklısınız bn tam başlıyorm yapamıyorm o zmn bütün isteğim gidio sizce nisan ayına kadar başarabilir miyim![]()
YGS'den girmek istiyosun yani sadece matematik 1 çözeceksin 4 ay gibi bi zamanın var ve matematik 1 kolaydır. Yapabilirsin tabii neden yapamayasın ki? İstiyosan zaten yapacaksın ve ne kadar ciddi bi iş olduğunu da biliyosun. Bişeyler öğrenmeye, yardım almaya çalışıyosun bu doğal bişey. Siteyi atarım birazdan buraya. Test kitapları, konuyla ilgili yaprak testler falan mutlaka al. Örneğin ebob-ekok konusuna çalışacaksın. Konuya çalıştıktan sonra testini de çöz. Önce örnek çözümlere bakarsın, sonra yavaştan kendin çözebilmeye başlayacaksın zaten. Rakamları değiştirip de çözebilirsin. Sonra tekrar aynı soruları çöz ki pratiklik kazan. Burda önemli olan şey: yılmamak. Asla çözemiyorum diyip yarıda bırakma. Yaptığım en büyük hatalardan biri de oydu yıllar yılı.
Florr canımm ben psikolog degilim sositososito(=== sadece olmak istedigim meslek gaza geleyim diye meslege psikolog yazdım(=
pdr,psikoloji çok korkuyorum çok şimdi mutlak değeri dinledim soru kalıplarına fln baktm soru bankasına baktğmda sanki hiç dinlememişim gbi ne yapacağmı bir anda bilemiyorum
Aloncum iii gaz geliyo amaa dimi?=))) kimse yazmamış bu arada ders çalışma programınııkaydirigubbakcemile2