• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matematik sorularımı çözdürebiliceğim bi yer arıyorum

Kibelehatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
264
26
68
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. Ben bu sene liseden mezun oluyorum.. Sınava girmeden evvel çalışabildiğim kadar çalıştım ama beklediğim derece gelmedi, bende yeniden çalışmaya başladım ,, sadece matematik sorularımı çözdürebiliceğim haftalık gidebiliceğim bi yer arıyorum... Ders konu değil sadece soru çözdürmek .. 100 soruda 15 tane yapamadığım oluyor mesela.. Ama çözdüremediğim için ilerleyemiyorum.. Temelim var ama ileriye gidemiyorum dersane hariç bi yer bi kaynak bişi arıyorum ? Özel ders al derseniz , 3 kere denedim ama hiç berim alamadım boşuna vakit ve nakit kaybı oldu.. Please öneri

Merhaba arkadaşlar.. Ben bu sene liseden mezun oluyorum.. Sınava girmeden evvel çalışabildiğim kadar çalıştım ama beklediğim derece gelmedi, bende yeniden çalışmaya başladım ,, sadece matematik sorularımı çözdürebiliceğim haftalık gidebiliceğim bi yer arıyorum... Ders konu değil sadece soru çözdürmek .. 100 soruda 15 tane yapamadığım oluyor mesela.. Ama çözdüremediğim için ilerleyemiyorum.. Temelim var ama ileriye gidemiyorum dersane hariç bi yer bi kaynak bişi arıyorum ? Özel ders al derseniz , 3 kere denedim ama hiç berim alamadım boşuna vakit ve nakit kaybı oldu.. Please öneri

Dershaneye falan yazilmayi dusunmuyor musun

bende yeniden hazırlanacam ama bende matematik hiç yok :50:
o yüzden sözele ağırlık versem iyi olacak:31:

bilmiyorum canım barajı geçsem lys sınavına girecem TS den onda da en işe yarar bölüm türkçe öğretmenliği onu deniyecem :31::31:
geçersin canım :) o zaman TSden girmeyi planlıyorsan pek matematiğe lüzum yok .. Yinede zamanın kalırsa en azından sayılara bak.. En az 8-9 soru yaparsın.. Bununda getirisi iyi olur kuzenimin ikinci girişiydi ve bir TS ciydi.. 210 puan yaptı :( geçen yılda barajı geçemedi :( ben sayısalcıyım işte ilk girişte çok şükür barajı falan geçtim ondan da yuksek bişi yaptım ama belki oda braz mat yapsaydı daha guzel bi puan alabilirdi..

Canim yakin olsaydik calistirridim en sevdigim ders zevk almaya bakcaksin sorular su gibi akar zevk aldinmi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçersin canım :) o zaman TSden girmeyi planlıyorsan pek matematiğe lüzum yok .. Yinede zamanın kalırsa en azından sayılara bak.. En az 8-9 soru yaparsın.. Bununda getirisi iyi olur kuzenimin ikinci girişiydi ve bir TS ciydi.. 210 puan yaptı :( geçen yılda barajı geçemedi :( ben sayısalcıyım işte ilk girişte çok şükür barajı falan geçtim ondan da yuksek bişi yaptım ama belki oda braz mat yapsaydı daha guzel bi puan alabilirdi..

çok zorr bu okul işlerii yaa :ssz::31:

facebookta DGS , online matematik, ygs, kpss gibi sayfaları var.. oralara üye olabilirsin.
DGS sınavı türkçe matematik olduğu için matematik sorularına ağırlık verilir.
bende dersaneye gitmeden kpss çalıştım.
ofis okul.com
senol hoca
gibi hocalardanda matematik videolarını dinleyebilirsin

Öncelikle başarılar dilerim eğitim hayatınız boyunca.
Ben matematik öğretmeniyim, matematik en zevkli en kolay derstir. Ancak test yöntemine dökmekte sıkıntınız olabilir veya eğitiminizin temeli sağlam olmamıştır, ezberlemeye alışmışsınızdır, mantığı kavrayın mükemmel şekilde ilerler, konu sahibi arkadaşım daha iyi bir araştırmadan sonra özel ders veya daha kaliteli bir dershane düşünmez misin? Bence sen kötülere denk gelmişsin. Ben kendim dersaneye gitmesem imkanı yok kazanamazdım üniversiteyi. Çok faydası olmuştu. Şimdi de en önyargıyla gelenlere bile 40 soruda mutlaka 30un üzerinde net çıkarttırıyorum güzel bir programla. Tavsiyem, özel ders alacaksanız referanslara dikkat edin. Çünkü özel ders olmaz dersaneye gitmem diyorsunuz başka türlü de bir çözüm aklıma gelmedi

inekle.com u tavsiye edebilirim canım, sorularını gönderiyorsun, onlar çözüp sana göderiyorlar. Özel derste alabiliyorsun. Kızım için çok faydalı oldu, 45 olan matematik sınavı 85 e çıktı.

Back