Matematiği zayıf olup 2014 kpss ye hazırlananlar hepinizi bekliyorum...

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi çalışmalar bende matematiği pek iyi olmayan biri olarak çalışmamı anlatmak istiyorum...
kursa gitmiyorum öncelikle ve işe de gidiyorum ama beraberinde 2014 kpss ye hazırlanıyorum ilk önce matematikten başladım en zayıf oldugun ders..
doğan ulunun dvd sini aldım tek kelimeyle muhteşem sözelciler için özellikle tek tek anlatıyor. kpss konu anlatım matematiğe çalışmama gerek kalmıyor..soru bankası olarakta piyasada ne kadar çözümlü kitap varsa aldım.. çünkü matematik en iyi çözümlü kitaplarla öğreniliyor.
yediilkim,data,pegem,yaklaşım,istikar, uzman kariyer öğreten mat, uzman kariyer secilmiş sorularla mat bunların hepsi çözümlü hepsi tabıkı bir anda bitmez temmuza kadar yaya yaya çalışmayı planladım. ve sonra tekrarlar önemli tabi...
memnun oldugun doğan ulunu dvd si gözü kapalı alabilirsiniz 2 dvd 50 tl. daha fazlasını hak ediyor ama 50 tl. yediiklim basit zorlananlar çözebilir yargı kozmik oda mat biraz kasıntılı ama orjinal sorular var...ayrıca ygs mat 1 den de test çözüyorum..
diğer kitaplara henüz geçmedim ama şimdilik çok iyi gidiyor...
bence en önemli şey istikrar 2 gün çalışıp iki gün çalışmayınca olmuyor...günde 1 saatte olsa 15 dk da olsa kopmamak lazım...
herkese iyi çalışmalar

Ben de açıköğretim iktisat son sınıftayım 2012 de önlisans olarak girmiştim matematikten 15 netim çıkmıştı lisansta 30 soru var en az 25 net çıkarmam lazım ama benim tarih-coğrafya-anayasa da durumum çok kötü onlara daha çok ağırlık vericem ama matematikte çalışıcam.
tarih için kendi özetini çıkar bence yazarak çalışmak çok faydalı..x yayınlarının tarih özetli defteri var tavsiye ederim ayrıca hakan dede diye bir adam var internetten arattır bulursan derslerini dinle çok metediyorlar..anayasayı sona bırak neler değişiyor her gün belli değil..
tarih coğrafya anayasa bu üçü için data bir numara....:KK9:

tarih için kendi özetini çıkar bence yazarak çalışmak çok faydalı..x yayınlarının tarih özetli defteri var tavsiye ederim ayrıca hakan dede diye bir adam var internetten arattır bulursan derslerini dinle çok metediyorlar..anayasayı sona bırak neler değişiyor her gün belli değil..
tarih coğrafya anayasa bu üçü için data bir numara....:KK9:

Ben dersaneye gitmeyi dusunuyorum aslinda sansa birakmak istemiyorum dersane kitap verir nasil olsa ama datanin kitaplarina
bi bakicam herkes tavsiye ediyor

ben de bir kac yıldır , derslere bakmadıpım için , ısınma turlarına türkçeden başladım , uzaktan eğitim in türkce mat- tarih- cografya- vatandaşlık vidoları var bu iki ay butun videoları izleyip daha sonra tarih ve matematik konularına daha detaylı çalışacağım ..

Kpssnin içeriği değişti matematik soruları Ales tarzı gibi olacak diyorlar.Matematiği bilen bile 0 dan başlayıp çalışmalı.Ben de hiç sevmem mantık sorularını.Off yaa şansa bak.Allahtan bu seneki soruları göreceğiz de ona göre ayarlarız kendimizi.

Kpssnin içeriği değişti matematik soruları Ales tarzı gibi olacak diyorlar.Matematiği bilen bile 0 dan başlayıp çalışmalı.Ben de hiç sevmem mantık sorularını.Off yaa şansa bak.Allahtan bu seneki soruları göreceğiz de ona göre ayarlarız kendimizi.

Gercekten mi ?? Ayyyy sorular degismez insallah:26:

merhaba arkadaşlar bende bi deneyeyim şansımı diyerek kpss olayına gireyim dedim evliyim 1 evladım var vede çalışıyorum sizlere göre galiba şansım daha mı az becerebilirmiyim bilmiyorm lisanstan mezun olalı 4 sene oluyo ya Allah Bismillah diyorum

kızlarrr bu topiği görünce demedn geçmeyeyimmm dedimm, bende geçen sene boğaziçi ü. den mezun odummm, bu sene de atandımm, kpss ve üniv. sınavı için matematik özel ders veriyorummm, anadolu yakasında oturanlarrrraaa duyurulurrr :KK66:

merhaba arkadaşlar bende bi deneyeyim şansımı diyerek kpss olayına gireyim dedim evliyim 1 evladım var vede çalışıyorum sizlere göre galiba şansım daha mı az becerebilirmiyim bilmiyorm lisanstan mezun olalı 4 sene oluyo ya Allah Bismillah diyorum

Cnm ümitsiz olma!!! ben evli değilim ama evli olan arkadaşlarım benden çok daha gayretli..... biz elimizden geleni yapalım....

kızlarrr bu topiği görünce demedn geçmeyeyimmm dedimm, bende geçen sene boğaziçi ü. den mezun odummm, bu sene de atandımm, kpss ve üniv. sınavı için matematik özel ders veriyorummm, anadolu yakasında oturanlarrrraaa duyurulurrr :KK66:

:nazar: iyiymişşşş

benimde matematik pek iyi değil maalesef.bu sene mezun oldum işletmeden.dersaneye de yazıldım. ama şimdiden başlamak istiyorum çalışmaya. yarın kitaplarımı ayarlıcam :KK14:

Merhaba arkadaşlar, ben 2009 edebiyat öğretmenliği mezunuyum 3 senedir KPSS'ye giriyorum bu sene de gireceğim deneme sınavlarında matematikten en fazla 7 soru yapabiliyorum o da süre sınırı yokken...
Yani bu seneden de umutlu değilim sanırım seneye yine girerim ben. :26:

Son düzenleme:
kızlar matematikten başlayalım... 1 yılımız var.... Ben artık kpss çalşmaya başlıyorum............

merhabalar herkese 2014 te önlisans olarak gireceiğim matematiğim zayıf genel kültürden 50 net yapabiliyorum tükçemde iyi tek sorun matematiği halletmek nişanlımla çalışmalara başladık onunda genel yetenekten 50 üzeri neti var genel kültürü düşük biz ikimiz bir insan yapıyoruz diyorum gülüyor

dün çalışmalara başladık matematik çalıştırdı şu sıra ona tarih kitabı alacağım oda tarihi halletmeli

herkese başarılar diliyorum şimdiden

bende varım :KK34::KK34:

sanırım tüm kaynak kitaplarımı yenileyeceğim..

soru tarzları bir acayipti bu yıl :26:

Tarihi zayif olup 2014 kpss ye hazirlananlar gelmesin mi peki:KK17: asli seni takip ettim ben :KK30:

X