Matahari'nin diyet günlüğü...

Günlükcan varya çorbayı ilk içtiğimde öyle kötüydüki tadı eyvah dedim mümkün değil içemem.Sonra aklıma bişey geldi tekrar blendırdan geçirirken içine bi çay kaşığı salça kattım ve şuan tadı mükemmelll :lepi:

Günaydın günlük:3:
Bugün kahvaltıda yediklerim

Bir kase lahana çorbası
Bir erik yarım armut
Elma sirkeli su

Bakalım ilk günüm nasıl geçecek,çorbanın tadı çok da kötü deil ama tabi insan normal bi kahvaltı yapmak istiyo üç kilo kadar verirsem bu diyetle kendimi ödüllendircem kahvaltıda kepekli ekmekle peynir zeytin yumurta yicem

Kaç gün dayanabilcem bakalım lahana çorbasına boshayallersmile

Az sonra başlıcam hareketlere:dance:

Bugün çorbayla birlikte meyve günüm fakat şu şekilde devam edeceğim

Haftanın 7 günü boyunca şu plana sadık kalıyorsunuz :

İlk Gün :
Tarifini verdiğimiz beyaz lahana çorbası ve istenildiği kadar meyve

İkinci Gün :
Lahana Çorbası ve istenildiği kadar sebze

Üçüncü Gün :
Bu gün hem istenilen kadar meyve hem de sebze alabilirsiniz, ve yine beyaz lahana çorbası

Dördüncü Gün :
4 bardak süt ile beraber 5 adet muz ve lahana çorbası

Beşinci Gün :
Sonunda 300 gr. kırmızı et ve yanında 6 adet domates ve yine lahana çorbası

Altıncı Gün :
İstenilenildiği kadar yağsız olması şartıyla kırmızı et ve yanında lahana çorbası

Son Gün :
İstenilen kadar meyve ve sebze suyu, esmer pirinç ve lahana çorbası

Bununla birlikte haftada sekiz kiloya kadar kilo verilebileceği yazıyor ben üç kilo versem de yeter bi haftada üç kilo verirsem bi hafta lahana çorbası diyeti bi hafta normal diyet yapıp bi ayda baya kilo vermiş olurumkafamçokkarıştı

Ben kırmızı eti sevmiyorum onun yerine tavuk veya balık yemeyi düşünüyorumbenneyaptımki

Bolbol su içiyorum günlükcanım
Hareket yapmadım çünkü arkadaşımla çarşıda buluşcaz belki çarşıya yürürüm diye düşündüm ayrıca lahana diyetinin ilk günü olduğu için de fazla yüklenmek istemedim kendime

Aslında bu diyette şöyle bişey var açlık hissetmiyorsun buraya kadar güzel ama sürekli benim canım doğru düzgün yemek yemek istiyo salata istiyo
Yarın sebze günümde yanına salata yapıcam bol yeşillikli onunla ruhumu doyurcam sanırım
Derler ya yemek sadece bedeni değil ruhu da doyuruyor diye yemeği seven biri olduğum için gerçekten bu çorba karnımı doyursada ruhumu doyurmadığını anladım
Az önce yediğim leblebi ve kuru üzümle biraz bu duygum yatıştı ama bugün tek kaçamağım bu olsun
Oruç gibi hissediyorum kendimi diğer yemeklerden yiyemediğim için
Ama bu et yiyerek zayıflama diyeti lezzetli olduğu için ruhumu da doyurcak diye düşünüyorum damak tadıma hitab ediyo çünkü

Lahana çorbasının tadı güzel geldi ama ön yargımı bi türlü yenemedim birde lahananın kokusunu almasam tadı güzel fakat lahana tadı biraz garip geliyor

Haftaya kadar devam edebilirim inşallah evde oturmakla da saatler geçmiyo sürekli su içiyorum dışarı çıkcam arkadaşım arasın diye bekliyorum yürüyş yapcam hemde şu elektronik basküllerden bulursam alcam bakalım bu baskülle pek bişey anlaşılmıyo 58-57arası gösteriyo ama tam kaç olduğumu bilmiyorum

Bugün arkadaşımla çarşıda buluşacaktık evden çıkmadan yarım kalan armutu yedim, Yürüyerek gittim hızlı yürüdüm yarım saatte çarşıdaydım
Sonra bi çay içtik çarşıda şeker katmadım tabisi
Eve gelince çorbamdan yine içtim bi kase içmem gerekiyo diye ardından elma yedim küçük yaz elmalarından
Ayrıca dijital baskül aldım artık gramlarıda hesaplayabilcem :lepi:
Benim tartıdan biraz fazla gösteriyo ama :sinifsinif:

Ah günlük ahhh
Tek besinle beslendiğim diğer diyette ayn şey başıma gelmişken neden tekrar deiyorum ki bunu?
Gerçekten tam sopalık oldum ben
Akşama bir baş ağrısı başladı saatlerdir dinmiyo
Ağrı kesiciler ne fayda sadece biraz hafifletti
Yok anam yok ben tek besinli diyetlerden yapmıcam
Manyağım ben günlük kendimi bile bile yaptım yine sonuç berbat
Bi yere gittik orda bi baş ağrısı tuttu az önce geldik hemen karpuzla peynir yedim
Yarından itibaren normal diyete devam herşeyden ye az ye yani ne bu yaa mahvetti beniii senağlama

Ah günlük ahhh
Tek besinle beslendiğim diğer diyette ayn şey başıma gelmişken neden tekrar deiyorum ki bunu?
Gerçekten tam sopalık oldum ben
Akşama bir baş ağrısı başladı saatlerdir dinmiyo
Ağrı kesiciler ne fayda sadece biraz hafifletti
Yok anam yok ben tek besinli diyetlerden yapmıcam
Manyağım ben günlük kendimi bile bile yaptım yine sonuç berbat
Bi yere gittik orda bi baş ağrısı tuttu az önce geldik hemen karpuzla peynir yedim
Yarından itibaren normal diyete devam herşeyden ye az ye yani ne bu yaa mahvetti beniii senağlama

Tüm bunlara rağmen eski tartımda bi kilo eksik göstermesi beni gaza getirdi ve bugünde devam ediyorum günlük

Dün akşam dijital tartıda yatarken tartıldım 58,1 gösterirken sabah 57,8 gösterdi ve devam ediyorum lahana çorbasına şuan pişiyo ocakta :kedi:

Bugün sebze günü diye sabah kahvaltıda közlenmiş patlıcan salatası ve bi kaç yaprak marul yedim çorbadan pişince içicem yine :içelim:

Yaa kilo verdiriyo herhalde bu gerçekten napim gaza geldim iyicee off bırakamadım
Ama akşam yine baş ağrısı olursa bırakırım artık yasakkelime

Nisan'da 57 kilo olduğunu hedefin 46 olduğunu yazmışsın. Peki şu anda kaç kilosun acaba?

Ayrıca hedef olarak belirlediğin kilo bence çok çok az. Yaşın kaç bilemiyorum ama sadece beden kitle endeksine bakıp hesaplayınca bile çok zayıf/sağlıksız yazıyor.

Eğer biraz ingilizce bilgin varsa www dukandiet.co.uk sayfasında birkaç bilginin sorulduğu ideal kilo hesaplamak için bir anket var. Onu yapıp daha gerçekçi bir hedefin olursa diyet yapmak daha kolay olabilir.

Bu arada bende 1.57 boyundayım. 36 yaşında 2 çocuk annesiyim. Bana ideal kilo olarak 58 dedi. Bana göre gerçekçi bir hedef...

Nisan'da 57 kilo olduğunu hedefin 46 olduğunu yazmışsın. Peki şu anda kaç kilosun acaba?

Ayrıca hedef olarak belirlediğin kilo bence çok çok az. Yaşın kaç bilemiyorum ama sadece beden kitle endeksine bakıp hesaplayınca bile çok zayıf/sağlıksız yazıyor.

Eğer biraz ingilizce bilgin varsa www dukandiet.co.uk sayfasında birkaç bilginin sorulduğu ideal kilo hesaplamak için bir anket var. Onu yapıp daha gerçekçi bir hedefin olursa diyet yapmak daha kolay olabilir.

Bu arada bende 1.57 boyundayım. 36 yaşında 2 çocuk annesiyim. Bana ideal kilo olarak 58 dedi. Bana göre gerçekçi bir hedef...

İpekcim ben sonradan kilo aldım 58 oldum nisanda 55e kadar düşmüştüm ramazanda 58 oldum
Benim boyum kısa 1,56cm o yüzden hedefim düşük
50 kiloyken ben üç sene önce kilolu görünüyordum fakat şimdi 50 kiloya ulaşabilirsem durup kendime bakıcam eğer fazlalığım var gibi görünürse 46ya kadar düşmek istiyorum yaşım 21 yüzümden dolayı da oldukça kilolu görünüyorum

Dediğin siteye baktım yabancı olduğu için bişey anlamadım bilmiyorumkismile

İki gündür lahana çorbası diyeti yapıyorum bi kaç kilo verirsem sonra nesfite başlıcam kahvaltımı yapıp iki öğün ondan yicem yada k-flakes de olabilir

İlk hedefim aslında 50 kilo bakalım şu sekiz kilodan kurtulabilcekmiyim :gitme:

Az önce bi kase lahana çorbası içtim bu sefer içine biraz mercimek ve bulgur kattım daha iyi gibi tadı

40dk da plates yaptım bi siteden indirdim heryerim açıldı rahatladım hoşuma gitti artık hergün yapmayı düşünüyorum ayrıca göbeğime yağ yapıp streçle sardım sırılsıklam terlemiş :lepi:

Heryerim tutuldu valla latesin ilk günü olduğu için sanırım
Yok anam yok ben lahanayı bile görmek istemiyorum artık midem bulandı az önce içerken istifra edecektim nerdeyse
leblebi yedim,karpuz yedim baktım babam makarna yiyo iki üç çatal daldırdım valla yoğurt vardı yanında bi kaşık da ondan yedim
İnsan olmak insan gibi yemek istiyorum artık
Ekmek yemeden normal yiyeceklerden yicem
sabahları kırk dk pilates yapıcam zaten yeter bana veririm yine kilo inş :delphin:

Selam günlükcan
İnsan gibi yemek yedim bu akşam
Bir tabak kurufasulye,yanında salata ve biraz acı biber turşusu
Sonra annemle yürüyüşe çıktık kırk dk yürüdük
Şuan tartı 59,1 gösteriyo tabi sürekli su içiyorum bugün iki litre içtim midem şişti en iyisi sabah gösteriyo kaç kilo olduğumu
Yarın belki lahana suyu içebilirim bilmiyorum ama zaten bitki çayıma başlıcam yine
Az önce çay içtim yanında leblebi yedim kuru üzüm yedim bi kaç tane
Yapabilirsem biraz sonra plates yapmak istiyorum yine:teytey:
Boyumda uzasa hiç fena olmaz :sm_cool:

Bu sabah kıyafetsiz tartıldım 57,5 gösteriyor
Sabah kahvaltıda

Bir adet büyük dilim kepekli ekmeği ikie bölüp ince kaşarla tost yaptım
Yanında iki zeytin domates ve maydonoz yedim çay içtim
Sirkeli suyumu içtim
Şimdi platese başlıcam göbeğime yağımı sarıp :dance:

Öğle yemeğimde yediklerim

Biraz peynirle hazırlanmış yağsız omlet
Salata

Akşam balık yiyecek gibiyim ama annem temizlerken kafalarını gördüm midem bulandı belki onun yerine başka bişey yerim

ara öğün de dört gibi bi kase yoğurt yemeyi düşünüyorumboshayallersmile

Arada yoğurt yiyecektim onun yerine karpuz ve leblebi yedim

Şimdi fırında patetesli tavuk ve balık var bilmem hangisini yerim balıktan tiksindim sanki :2:

merhaba tatlım..bu gün dışardaydım her gören kilo almışsın çok güzel olmuş dedi vede benm moralim bozulduu:(eve gelip tartıldım 51 kiloyum..nişandan beri 4 kilo almışım..nişanlım daha en az 5 kilo almalısın diyo ama benm göbişim şişti..tamam kabul ediyorum yüzüm çok güzel oldu yanaklarım doldu ama göbeğim fenaa..of napsam bilmiyorum..49 kilo çok iyiydi şöyle bi 2 hafta yapıp 2 kilo versem süper olcak..bol yeşil çay içerim..şimdii pazar veya p.tesi başlıyorum..birbirimize destek oluruz artık dimi tatlımmŞeniz

Back
X