Matahari'nin diyet günlüğü...

Merhaba günlük diyet zamanı geldi çattı yine boshayallersmile
Bugün başladım şöyle hafiften bakalım sonu nolcak
Sabah bi dilim kepekli ekmek bi yumurta ve domates yedim ve üstüne bi bardak elma sirkeli su içtim
Sonra 15 dk mezdekede oynadım 5dk mekik çektim ilk günden fazla yüklenmedim yani

Ara da bi adet şeftali yedim

Arkadaşıma gittim kısır yapmış küçük bi kasede kısırdan yedim saolsun tembihlediğim için hamur işi yapmamış olumunekankayizsmile

Eve gelince annem buğday haşlamış dayanamadım ilk günden bi kaçamak yaptım bi kaşık haşlanmış buğday yedim :1no2:

Akşam yemeğinde nohut yemeği vardı susuz bi kepçe kadar ondan yedim birazda salata yedim yanında ekmek yemedim artık kaçamak yaptığım için:kedi:

Şimdi elma sirkeli suyumu içip yine biraz oynıcam kaç dk oynarsam onu az sonra yazarım birde kırk kilit otu sinameki ve lavantadan çay yaptım onu içip bu günü kapatcam belki yatarken bi adet meyve yerim benneyaptımki

Az önce İki bardak sinameki kırk kilit otu ve lavantadan yaptığım çaydan içtim üç bardak da su içtim toplam bir litre oldu sanırım ohaoldumsmile

Günaydın günlük
Sabah iki kaşık haşlanmış buğday bi adet haşlanmış yumurta ve küçük bi domates yedim ekmek yemedim bğdayı yedim onun yerine
Sonra elma sirkeli suyumu içtim şimdi göbeğime yağ yapıp sardım oynıcam mezdekede

Yarım saat dediğim şekilde oynadım beş dakikasında da mekik çektim

Sonra bitki çayımı hazırladım üç bardak iki bardağını içtim

Ayrıca ara öğün olarak bi adet armut yedim

Öğle yemeğimde yağsız patates salatası yapıp yicem cokacimcoook

Artık hiç ekmek yememeyi düşünüyorum en azından bi hafta kadar benneyaptımki

tospaamm yeniden başlamış..başarılar dilerim..ne durumdasın tatlım??

Evet cnm tekrardan başladım dün başladım daha diyete iki gündür yapıyorum şimdilik iyi gidiyor
Senin son durum nasıl canım formunu korumak için nasıl besleniyorsun?

Gelmişken öğlen ne yediğimi de yazayımboshayallersmile

Patates salatası ve bir tane grissini yedim büyük fincan çay içtim bi tane şeker kattım çayıma çaya kattığım şekeri de azaltmaya çalışıyorum :kedi:

canım ben şuan kilo almaya çalışıyorum geçen ay nişanlandım telaştan çok fazla kilo verdim..konularımdan nişanıma bak istersen..her şeyin fazlası zarar bunu anladım..şimdi biraz toparladım kendimi 2 kilo aldım..

canım ben şuan kilo almaya çalışıyorum geçen ay nişanlandım telaştan çok fazla kilo verdim..konularımdan nişanıma bak istersen..her şeyin fazlası zarar bunu anladım..şimdi biraz toparladım kendimi 2 kilo aldım..

Nişanlığını giydiğin fotoğrafını gördüm canım muhteşem olmuşsun maşallah :nazar:

Evet herşeyin fazlası zarar kesinlikle ama gördüğüm halinle tek kelimeyle mükemmelsin:asigim:

Yine de dikkat et tatlım gereğinden fazla alma :3:

Allah tamamına erdirsin canım inşallah ömür boyu mutlu olursun opuyorumnanaktan

Bende bi saat yürüyüş yaptım hurmamı yedikten sonra attım kendimi sokağa

Akşam yemeğimde bugünkü menüm

Bir kase çorba
İki yemek kaşığı pirinç pilavı
Salata

Ardından sirkeli suyumdan içtim şimdi elmalı maden suyumu içiyorum

Nişanlığını giydiğin fotoğrafını gördüm canım muhteşem olmuşsun maşallah :nazar:

Evet herşeyin fazlası zarar kesinlikle ama gördüğüm halinle tek kelimeyle mükemmelsin:asigim:

Yine de dikkat et tatlım gereğinden fazla alma :3:

Allah tamamına erdirsin canım inşallah ömür boyu mutlu olursun opuyorumnanaktan

Bende bi saat yürüyüş yaptım hurmamı yedikten sonra attım kendimi sokağa

Akşam yemeğimde bugünkü menüm

Bir kase çorba
İki yemek kaşığı pirinç pilavı
Salata

Ardından sirkeli suyumdan içtim şimdi elmalı maden suyumu içiyorum

çok teşekkür ederim canım çok naziksin..güzel dileklerin içinde çok sağololumunekankayizsmileelimden geldiğince takip edicem seni

Günaydın günlükcann naber dostum vereliniortak

Bugünkü sabah menümü merak ediyisin dimi sempatiksalakcinni

Bir kase mercimek çorbası(içine kepekli ekmekten çok az koparıp ufaladım çaktırma :jeyyar:)
Patates piyazı yapmış annem dört yada beş çatal aldım küçük doğranmıştı a.s
Yanında koca bi fincan çay içtim bir çay kaşığı şeker kattım

Elma sirkeli suyumu gümlettim sonra tabisi :içelim:

Şinci de bitki çayımı hazırlıyorum ama onu soğuyunca içicem tabisi göbeğime yağ yapıp oynıcam yine bakalım bugün kaç dk oynayabilcem :emir_bebek:

İvittt tekrardan burdayım yarım saat mezdeke ve shakiranın waka waka şarkısında oynadım bu şarkıda heryerimi oynatıyo hoşuma gitti yoruldum valla şimdi biraz dinleneyim göbeğimdeki streç filmi çıkarmadan çekebildiğim kadar mekik çekicem bugün üçüncü gün şimdilik iyi gidiyo gibi ama tartıda bi fark görülmüyo zaten benim başlarda bişey farketmez sonradan atağa geçerim hiç moralim bozulmuyo bu yüzden kendimi biliyorumolumunekankayizsmile

Zaten bayramda yediğim çerezlerin baklavaların yükünü yeni atıyorum sanki üstümdengamyoncuiremsu

Spor ne güzel şey vücudum rahatladı dans ettikçe açıldım:emir_bebek:sositososito

Mekiğimi de çekeyimde o zaman gör sen günlük bu göbek öyle gidecekki sen bile şaşıracaksın fotoğraflarımı görünce sempatiksalakcinni

Az sonra başlarım bitki çayım ılımaya başladığında içmeye :içelim:

30 tane de mekik çektm
Bugün bize uzakta bi pazar var oraya yürüyerek gideceğim ki spor olsun birde beyaz lahana bulabilirsem alacağım beyaz lahana çorbası diyetine başlamak istiyorum boshayallersmile

Öğlen

Bir kase mercimek çorbası
kırmızı lahana salatası(kırmızı lahana,biber turşusu ve salatalık turşusu)

Annemle bir buçuk saat yürüyüş yaptık

Arada kavun ve ergen yedim

Akşam yemeğini abarttım:mymeka:

Tavuk kıymasından köfte yedim sekiz tane (normal köfte boyutundan küçüktü teflon tavada yağsız pişti)
3yemek kaşığı pirinç pilavı
Ayran
3-4 yaprak marul
Beş altı tane kuru üzüm
Üstüne elma sirkeli su içtim:içelim:

Bugün yatmadan önce egzersiz yapmak istiyorum köfteleri çok yediğim için bakalım başarabilcekmiyim boshayallersmile

Günlük yarın lahan çorbası diyeti yapıcam az sonra çorbayı hazırlıcam bakalım nasıl bişey olcak bi kere denemiştim iğrençti içemedim bilmiyorumkismile

Günlük yarın lahana çorbası diyeti için hazırlığımı yaptım çorbayı şimdiden pişirdim:hulya:
Bakalım içebilecek miyim önemli olan bu zatenboshayallersmile
Birde yarın zaten sıkı diyet yapıcam diye az önce iki kaşık haşlanmış buğday yedim çayla birlikte:mymeka:
Tabi sürekli su içiyorum bugün iki litreye yaklaştı daha da içicem sürekli tuvalete çıkıyorum su içtiğim için :kedi:
Yarın başlıcam lahana çorbası diyetine ne kadar yaparım belli değil inşallah içebilirim yaa bi kez tattımda fenaydı yani şu şekilde yaptım çorbayı
Beyaz lahana
patlıcan
kabak
soğan
domates
hepsini blendırdan geçirdim üstüne gelecek kadar su koydum düdüklüde beş dk duruttum soğusun yine blendırdan geçircem yarın sabah içmeye başlıcam ıyhhh eyvahedigeldismile

Back
X