merhaba tatlım..bu gün dışardaydım her gören kilo almışsın çok güzel olmuş dedi vede benm moralim bozulduueve gelip tartıldım 51 kiloyum..nişandan beri 4 kilo almışım..nişanlım daha en az 5 kilo almalısın diyo ama benm göbişim şişti..tamam kabul ediyorum yüzüm çok güzel oldu yanaklarım doldu ama göbeğim fenaa..of napsam bilmiyorum..49 kilo çok iyiydi şöyle bi 2 hafta yapıp 2 kilo versem süper olcak..bol yeşil çay içerim..şimdii pazar veya p.tesi başlıyorum..birbirimize destek oluruz artık dimi tatlımmŞeniz
Canım kelebeğim benim hoşgeldinn opuyorumnanaktan
İstersen sadece göbeğin için spor yapabilirsin o zaman yüzünden gitmez göbek erir hani yağlar falan yapıyordun sende bir ara onlardan yapabilirsin böyle yüzün iyiyse canım yerimseniben
Tabiki destek oluruz tatlım seve seve Şeniz
Benim yüzüm hiçbir zaman zayıflamıyo tamamen yanaklarım çökmüyo ama kiloluyken beni olduğumdan daha çok kilolu gösteriyo böylesi de iyi değil yani :1no2:
Yine zayıfken şimdiye göre daha iyi oluyo hiç olmazsa gıdık falan kalmıyo kaydirigubbakcemile3
Moralini bozma kelebeğim sen bu azimle istediğin kiloya ulaşırsın kaydirigubbakcemile5
Bende akşam yediklerimi yazayım
Fırında tavuk yaptırdım anneme balıktan tiksindim ama tavuktan çok az yedim yanında patates vardı fırında pişti o da ondan yedim daha çok salatayla
Birde bizim karşı komşu bir kısır yapmış valla dayanamadım yedim birazsempatiksalakcinni
Ayrıca ayran içtim
Kaç gündür tatlı ağzıma koymuyordum bugün yarım baklava yedim akannehir
Yani akşam aslında çok çeşitti ama ekmek yemedim birde hepsinden az az yedim dün fasulye yemiştim mesela çok yemişim rahatsızlık hissettim ama bugün hepsinden az yediğimden olsa gerek hafiftim
Sonra annemle yürüyüşe çıktık 45dk kadar yürüdük
Markete uğradık birlikte bimde ve tansaşta k-flakes 4,45TL iken şoktan 3,45TL'ye aldım çileklisini
Hep sade yerdim birde böyle denicem bakalımsempatiksalakcinni
Yarın hatta iki öğün yemeyi düşünüyorum nasıl olcak zaten çok severim canım da çekti şimdi kahvaltıda yemek istiyorum tabi sabah kalkınca nolur düşüncem bilemem

İşte böyle günlük görüşmeyeli olan biteni yazdım zemuszemus