Dudak Makyajı Mat tenrengi ruj ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Miracle*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
203
0
arkadaslar uzun zamandır mat ve tenrengı ruj arıyorum ama her yerde lipgloss seklınde var.. benım ıstedıgım sekılde tavsıye edebılecek olan var mı ?:eek:

canım bulamazsan ruj seklinde kapatıcılar var al kendi ren rengine göre olanı hem mat hemde ten renginde olur.

Kızlar kusura bakmayın ama ten rengi ruj nasıl duruyor? Çirkin olmaz mı ya.

Pastel 55 tavsiye ederim. Tam ten rengi değil fakat şık duruyor a.s.

böylee oluoyrr sanırım doğrumu kızlarrr?

406032_200.jpg

4_b.gif

fall-08-daring-model-shot.jpg

cok saolun kızlar =) benım ıstedıım hillary duff'ın ruju gıbı .. umarım tavsıyelerınız bana yakısır

arkadaşlar bende flormar true color 05 var.dudakta ten rengi duruyor bir bak derim.bir de fondoten kullanıyorsan dudağınada sür fondoteni öylede ten rengi ruj elde etmiş olursun

arkadaşlar bende flormar true color 05 var.dudakta ten rengi duruyor bir bak derim.bir de fondoten kullanıyorsan dudağınada sür fondoteni öylede ten rengi ruj elde etmiş olursun

evet önce dudaklarına diş fırçasıyla hafif masaj yap ve fondötenden bi parça sür üstünede açık renk ve pembe bej kemik rengi gibi bi ruj sürünce çok doğal duruyor. bide istersen dudak rengine yakın dudak kalemleri ile dudağının içinide boyarsan hem kalıcı hem doğal duruyor. ve eğer istediğin renk farlarından birinde varsa farda kullanabilrsin ruj yerine. üstünede şeffaf gloss siper oluyo. ve far çokkk kalıcı oluyo dudakta. bizzat denedim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bende dudaklarımı ten rengi yapmayı çok seviyorum ilk önce fondoten sürüp dudaklarımın rengini ten rengine yakın yapıyorum sonrada 3 farklı rujumdan birisini kullanıyorum bazen ikisin birden kullanıyorum :eek: birisi maybelline'in 09 numara caramel pearly,diğeri avonun colortrend serisinden wink renkli dudak parlatısı diğeride yine colortrend'ten kapaklı pink peony'di umarım işine yarar ben kullanıyorum 3'ünüde çok memnunum hihoyyyt

Son düzenleme:
Alix avien marka ruja bakın o markada ten rengi ruj var ben kullanıyorum numarasını hatırlamıyorum yanlız yoksa onu da yazardım tam senin istediğin renk miracle

X