- 24 Haziran 2011
- 23.267
- 48.187
- Konu Sahibi papatyaskk
Adamın aklı fikri yokmu da ayartılıyor.komşusu ayartıp götürüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın aklı fikri yokmu da ayartılıyor.komşusu ayartıp götürüyor
Sebep her ne olursa olsun ortada can alma var bunda acıyıp üzülecek bir şey yok adam olaydı aklı karışmasaydı evde otursaydı ben şu kavga ayırayım derken adam öldüren çocuk için de aynı şeyi düşünüyorum mesela mevzu sebep ne olursa olsun can aldın mı aldın bittiArkadaşlar merhaba bi tanıdığımın kardeşi evleneli 3 ay oldu ve kardeşinin kocası komşuları tarafından bi kavgaya karışıyor vs özet geçiyorum size normalde adamın suçu yk komşusu ayartıp götürüyor başka birilerini de çağırıp alkol alıyorlar bi boş arazi de sonra iş kavgaya dönüşüyor ağız kavgasından sonra ordan uzaklaştırmak isteniyor evlerine doğru giderken yolda komşusu o adamları geri arıyor kışkırtıyor evlerinin oraya kadar geliyor kavgayı çıkaranlar ve ortada nerden geldiğini anlamadığım bi bçak var ve o esnada bıçak birine isabet ediyor ve adam Hast gider gitmez hayatını kaybediyor ve ben çk etkilendim o kıza ne olacak o kocası kaç yıl yiyecek bu tip adli durumlardan haberdar olan var mı acaba az bi sene yer deyin nolur çk etkilendim kızı da tanıyorum çk severdim bana kalsa uzun vadede ceza alırsa boşanması tabi de kız bekleyecek kadar çk seviyor ve arkadaşım korkuyor düşman sahibi olundu ya kıza ailesine bişey yaparlarsa diyor
Neyinden etkilendiniz tam olarak? Ölen adamın ailesi için etkilenin ille etkilenecekseniz.Arkadaşlar merhaba bi tanıdığımın kardeşi evleneli 3 ay oldu ve kardeşinin kocası komşuları tarafından bi kavgaya karışıyor vs özet geçiyorum size normalde adamın suçu yk komşusu ayartıp götürüyor başka birilerini de çağırıp alkol alıyorlar bi boş arazi de sonra iş kavgaya dönüşüyor ağız kavgasından sonra ordan uzaklaştırmak isteniyor evlerine doğru giderken yolda komşusu o adamları geri arıyor kışkırtıyor evlerinin oraya kadar geliyor kavgayı çıkaranlar ve ortada nerden geldiğini anlamadığım bi bçak var ve o esnada bıçak birine isabet ediyor ve adam Hast gider gitmez hayatını kaybediyor ve ben çk etkilendim o kıza ne olacak o kocası kaç yıl yiyecek bu tip adli durumlardan haberdar olan var mı acaba az bi sene yer deyin nolur çk etkilendim kızı da tanıyorum çk severdim bana kalsa uzun vadede ceza alırsa boşanması tabi de kız bekleyecek kadar çk seviyor ve arkadaşım korkuyor düşman sahibi olundu ya kıza ailesine bişey yaparlarsa diyor
Adamın aklı fikri yokmu da ayartılıyor.
Yanlı bakıyorsunuz olaya. Bir canlıyı öldürecek kadar gözü dönebilen biri o kıza da yarın öbür gün o bıçağı çekerdi. İyi ki tutuklanmış.Arkadaşlar merhaba bi tanıdığımın kardeşi evleneli 3 ay oldu ve kardeşinin kocası komşuları tarafından bi kavgaya karışıyor vs özet geçiyorum size normalde adamın suçu yk komşusu ayartıp götürüyor başka birilerini de çağırıp alkol alıyorlar bi boş arazi de sonra iş kavgaya dönüşüyor ağız kavgasından sonra ordan uzaklaştırmak isteniyor evlerine doğru giderken yolda komşusu o adamları geri arıyor kışkırtıyor evlerinin oraya kadar geliyor kavgayı çıkaranlar ve ortada nerden geldiğini anlamadığım bi bçak var ve o esnada bıçak birine isabet ediyor ve adam Hast gider gitmez hayatını kaybediyor ve ben çk etkilendim o kıza ne olacak o kocası kaç yıl yiyecek bu tip adli durumlardan haberdar olan var mı acaba az bi sene yer deyin nolur çk etkilendim kızı da tanıyorum çk severdim bana kalsa uzun vadede ceza alırsa boşanması tabi de kız bekleyecek kadar çk seviyor ve arkadaşım korkuyor düşman sahibi olundu ya kıza ailesine bişey yaparlarsa diyor
Ben de konunun başlığı ve girişinden tanıdığın kardeşi öldürülmüş beklentisiyle okumaya başladım. Sonu bir katil için inşallah çok yıl yatmaza dönünce şok oldum. Burada daha şaşırmam diyorum ama illa ki şaşıracak bir şey buluyorumOkurken ilk öldürülen çocuğun eşine üzülüyorsun sandım millet niye beğenmedimler komikler atmış diye düşündüm ki devamını görünce
İyi olmak yetmez kötüden de uzak durmak gerekir.Arkadaşlar merhaba bi tanıdığımın kardeşi evleneli 3 ay oldu ve kardeşinin kocası komşuları tarafından bi kavgaya karışıyor vs özet geçiyorum size normalde adamın suçu yk komşusu ayartıp götürüyor başka birilerini de çağırıp alkol alıyorlar bi boş arazi de sonra iş kavgaya dönüşüyor ağız kavgasından sonra ordan uzaklaştırmak isteniyor evlerine doğru giderken yolda komşusu o adamları geri arıyor kışkırtıyor evlerinin oraya kadar geliyor kavgayı çıkaranlar ve ortada nerden geldiğini anlamadığım bi bçak var ve o esnada bıçak birine isabet ediyor ve adam Hast gider gitmez hayatını kaybediyor ve ben çk etkilendim o kıza ne olacak o kocası kaç yıl yiyecek bu tip adli durumlardan haberdar olan var mı acaba az bi sene yer deyin nolur çk etkilendim kızı da tanıyorum çk severdim bana kalsa uzun vadede ceza alırsa boşanması tabi de kız bekleyecek kadar çk seviyor ve arkadaşım korkuyor düşman sahibi olundu ya kıza ailesine bişey yaparlarsa diyor
Kocasinin dusunmeyip oyle ortamlara girdigi ve cinayete karistigi kadini siz neden dusunuyorsunuz?Arkadaşlar merhaba bi tanıdığımın kardeşi evleneli 3 ay oldu ve kardeşinin kocası komşuları tarafından bi kavgaya karışıyor vs özet geçiyorum size normalde adamın suçu yk komşusu ayartıp götürüyor başka birilerini de çağırıp alkol alıyorlar bi boş arazi de sonra iş kavgaya dönüşüyor ağız kavgasından sonra ordan uzaklaştırmak isteniyor evlerine doğru giderken yolda komşusu o adamları geri arıyor kışkırtıyor evlerinin oraya kadar geliyor kavgayı çıkaranlar ve ortada nerden geldiğini anlamadığım bi bçak var ve o esnada bıçak birine isabet ediyor ve adam Hast gider gitmez hayatını kaybediyor ve ben çk etkilendim o kıza ne olacak o kocası kaç yıl yiyecek bu tip adli durumlardan haberdar olan var mı acaba az bi sene yer deyin nolur çk etkilendim kızı da tanıyorum çk severdim bana kalsa uzun vadede ceza alırsa boşanması tabi de kız bekleyecek kadar çk seviyor ve arkadaşım korkuyor düşman sahibi olundu ya kıza ailesine bişey yaparlarsa diyor