masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

oo çok doğal olmuş..
önden resimleride görürsek iyi olur...

ya madem herkes bukadar doğal meraklısı neden amelıyat oluyosunuz bırakın dogal kalsın ozaman.ben bunu anlamıyorum.illa doğal olcak diye ucunu yuvarlat kemerı bırak ee gerıye ne kaldı.olabıldıgınce dik sivri ve mukemmel olmalı bence amelıyatlı bı durun

ya madem herkes bukadar doğal meraklısı neden amelıyat oluyosunuz bırakın dogal kalsın ozaman.ben bunu anlamıyorum.illa doğal olcak diye ucunu yuvarlat kemerı bırak ee gerıye ne kaldı.olabıldıgınce dik sivri ve mukemmel olmalı bence amelıyatlı bı durun

sen öyle yaptır burnunu canım:nazar:

bence en iyi şekil verilmiş çok kalkık burun sincap görüntüsü yaratıyor yuzunuzle uyum içinde ve çok guzel güle güle kullaın

canım bi süredir giremedim erkek arkadaşımın annesi beyin kanaması geçirdi onun için koşturup duruyoruz,seni de merak ettim nasıl oldun?

canım bi süredir giremedim erkek arkadaşımın annesi beyin kanaması geçirdi onun için koşturup duruyoruz,seni de merak ettim nasıl oldun?

canım benim çok üzüldüm,acil şifalar dilerim,umarım iyidir sağlık durumu,
ben iyiyim,ama hala çok şiş burnum :çok üzgünüm:

masammasal bende yeni ameliyat oldum memnunmusun halinden?

canım benim çok geçmiş olsun
10. ve 15. günkü resimlerin harika
çok doğal olmuş
yandan şişlikler farkedilmiyo bile :nazar:

teşekkür ederim cnm,,daha baya ödemim var ama,bide sigara içmeye başladım,şimdi iyice korkuyorum inmezse diyesenağlama

15. günde burnun bu kadar güzelse daha sonra kim bilir nasıl olacakk ya massallahh.... yalnız tasarımını kaldırmıssın sanırım, onu da koyarsan tasarıma benzemis mi burnun anlayabiliriz, gerci benzemese nolcak su hali bile son derece güzell...

15. günde burnun bu kadar güzelse daha sonra kim bilir nasıl olacakk ya massallahh.... yalnız tasarımını kaldırmıssın sanırım, onu da koyarsan tasarıma benzemis mi burnun anlayabiliriz, gerci benzemese nolcak su hali bile son derece güzell...

en fazla 5 foto yükleniyo cnm o yüzden kaldırmıştım,başka nasıl yükleniyo onu bilmiyorum:uhm:
yada birini kaldırıp yerine tasarımımı koysam acaba gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

en fazla 5 foto yükleniyo cnm o yüzden kaldırmıştım,başka nasıl yükleniyo onu bilmiyorum:uhm:
yada birini kaldırıp yerine tasarımımı koysam acaba gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

cnm olmazsa profiline albüm mü yapsan ki, ya da baska bir msjla yükleniyor mu ki bende bilmiyorumm...nese olmazsa da olmasın yanii bunlar da yeter :)

cnm olmazsa profiline albüm mü yapsan ki, ya da baska bir msjla yükleniyor mu ki bende bilmiyorumm...nese olmazsa da olmasın yanii bunlar da yeter :)

evet cnm albüm mantıklı,bi deneyeyim bakiim kaydirigubbakcemile5

canım tasarımda çok kalkık ve küçük duruyo
ama bu halin çok doğal ve çok yakışmış
:nazar::nazar::nazar:

canım tasarımda çok kalkık ve küçük duruyo
ama bu halin çok doğal ve çok yakışmış
:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim Sersa'cığıma.s. ama bu söylediğine üzülsemmi sevinsemmi karar veremedimkaydirigubbakcemile3
henüz iki hafta oldu ve büyük oranda şişlik var dedi dr.um,daha epeyce inecek şişlikler ve o tasarıma yakın bişey olacak,,tasarımda gerçekten çok kalkık ve minikmi duruyo,doğal durmuyomu yani bunu bana yapmaaaa senağlama

üzülme canım ya
tasarımdaki halide güzel tabi :nazar:

Canim bence de cok güzel olmus. Cok dogal bir görüntü olmus.

Baska bir baslikta dr yakup avsar da yaptirdigini okumustum. Doktordan memnun kaldin mi?

Ben gecen yil almanyada bir ameliyat gecirdim ama hic memnun degilim.

Simdi dr avsari düsünüyorum ama henüz kesin bir karar vermis degilim.

Bir sakincasi yoksa ne kadar ödedigini ögrenebilir miyim acaba?

Canim bence de cok güzel olmus. Cok dogal bir görüntü olmus.

Baska bir baslikta dr yakup avsar da yaptirdigini okumustum. Doktordan memnun kaldin mi?

Ben gecen yil almanyada bir ameliyat gecirdim ama hic memnun degilim.

Simdi dr avsari düsünüyorum ama henüz kesin bir karar vermis degilim.

Bir sakincasi yoksa ne kadar ödedigini ögrenebilir miyim acaba?

çok teşekkür ederim canım a.s. evet doktorum Yakup Avşar,ameliyat sürecimden çok memnunum,çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum doktor seçimimde,gönül rahatlığı ile görüşmeni tavsiye edebilirim,buradan yazmam etikmi bilmem ama 5.000 lira,,bir gece hastanede kalıyorsun ve itina ile ilgileniyorlar,bunuda değerlendirmek gerek sanırım

acaip dogal olmus. iyiki kayak pisti gibi kalkik bi burun yaptirtmamissin walla herkez burnuna bakardi. böle coook güzelll

X