masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

teşekkür ederim kızlara.s.
sizde olmasanız moralimi nasıl yüksek tutardım acaba,etrafımdakilerin ne gerek vardı tavırlarıyla mutsuz bir süreç geçirirdim herhalde :enbuyukkk:

muhteşem olmuş.kusursuz bence.
kalkık burun hiç doğal ve hoş olmaz.deliklerin içinin görünmesi kötü oluyor.
iyi günlerde kullan :KK66:

muhteşem olmuş.kusursuz bence.
kalkık burun hiç doğal ve hoş olmaz.deliklerin içinin görünmesi kötü oluyor.
iyi günlerde kullan :KK66:

çok teşekkür ederim canıma.s. evet kalkık bir burnum olsa bu kadar iyi hissetmezdim sanırım :eek:

canım nasılsın? nasıl gidiyo,artık iyice alışmış ve düzelmişsindir umarım :KK66:

canım nasılsın? nasıl gidiyo,artık iyice alışmış ve düzelmişsindir umarım :KK66:

iyiyim canım teşekkür ederim,evet biraz alıştım diyebilirim ama tam değil yine:eek: nerelerdesin sen merak ettim vallahi :1hug:

fotolarımı özel albümde topladım arkadaşlar

teşekkür ederim kızlara.s.
sizde olmasanız moralimi nasıl yüksek tutardım acaba,etrafımdakilerin ne gerek vardı tavırlarıyla mutsuz bir süreç geçirirdim herhalde :enbuyukkk:

merhabe canım bende olacaktım ama korkuttular amliyattan sonra nasıl hissediyosun kendini çok acıyormu o gün ihtiyaçlarını kendin karşılayabiliyomusun korktum olamadım herşey hazırdı oysa

merhabe canım bende olacaktım ama korkuttular amliyattan sonra nasıl hissediyosun kendini çok acıyormu o gün ihtiyaçlarını kendin karşılayabiliyomusun korktum olamadım herşey hazırdı oysa

merhaba canıma.s.
ben ilk gün hastanede kaldım,uyandığından itibaren normal hayata adapte olabiliyorsun,inan öyle korkulacak birşey yok,bende çok korkuyordum ama aynı gün ve hala iyiki olmuşum diyorum,eğer gerçekten istiyorsan ol derim ben,daha mutlu hissedeceksin,istersen özel albümden fotolarıma bakabilirsin,belki cesaret olur yerimseniben

merhaba canıma.s.
ben ilk gün hastanede kaldım,uyandığından itibaren normal hayata adapte olabiliyorsun,inan öyle korkulacak birşey yok,bende çok korkuyordum ama aynı gün ve hala iyiki olmuşum diyorum,eğer gerçekten istiyorsan ol derim ben,daha mutlu hissedeceksin,istersen özel albümden fotolarıma bakabilirsin,belki cesaret olur yerimseniben

cesaretledirdiğin için teşekkürler canım kendimi çok daha mutlu hissedeceğimden eminim zaten bunu kendim için yapacam yapabilirsem tabii neyse tekrar tşk ederim şeker

fotolarımı herkese açık yaptım kızlar,zor oldu böyle :)

Bence doğal olmuş çok...ellerine sağlık doktorunun...ama sadece yandan koymuşsun resimleri önden yok mu..? Güle güle kullan,canım..

Bence doğal olmuş çok...ellerine sağlık doktorunun...ama sadece yandan koymuşsun resimleri önden yok mu..? Güle güle kullan,canım..

teşekkür ederim canım,önden çekilmiş fotolarımıda yükledim şimdi...
burnumun ucu hala çok şiş arkadaşlar :KK43: sabahları uyandığımda burnumu kalıp gibi hissediyorum:KK43: bu kadar gecikmesinin sebebi sigaraya hemen başlamammı acaba? birbuçuk ay oldu,ne zaman geçecek yaa
senağlama

çok merak ettim :) nereden görüyorsunuz ben neden bakamadımm,
o kadar çok şey okudum araştırdımki bu konuda uzman sayılırım:p nerden bakayım merak ettim çok övgüler almışsın:)

çok merak ettim :) nereden görüyorsunuz ben neden bakamadımm,
o kadar çok şey okudum araştırdımki bu konuda uzman sayılırım:p nerden bakayım merak ettim çok övgüler almışsın:)

canım,,benim profilimi tıkla(rumuzumu),sağda biraz altta göreceksin eski ve yeni hallerini,oradanda fotolarımın üstüne tıklayarak büyütüp bakabilirsin a.s.

haha yani kendime güldüm, buraların yabancısıyım da.. bilemedim, anca çözdüm:)
yapılan olumsuz eleştrileri anlamak mümkün değil heralde o arkadaşlar doğuştan şanslı (burun farkıyla) napalım.. ya ben çok beğendim, önemli olan eski halini arar olmamak ve kompozisyonun oturması, zaten senin de içine sinmiş mutlusun ne kadar güzel.. darısı bana artık 22sinde bıçak altındayım:) hayırlısıyla:)

mrb,burnunu yaptırmayı düşünen biri olarak 1 yıldan fazla araştırma yapıorum. estetikli burunları hemen farkedebiliyorum.gözüme bu konuda güvenirim.Burnun harika gerçekten de masummasal.
umarım benimkide böle doğal olur.
:CüvCüv:

X