masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

ben kararımı verdim canım kesin yaptırıcam ama maddiyat engelliyo şuanda,bi iş görüşmemden haber bekliyorum sonuçlanırsa 2 ay sonra yaptırıcam hemen İNŞALLAHHHH hihoyyyt

inşallah herşey yolunda gider ve istediğin gibi olur cnm,ama yeni girdiğin bi iştende bir hafta izin alman gerekecek yerimseniben

amin inşallah canım,evt bende izin durumundan korkuyodum görüşme sırasında sağlık sorununuz var mı dedi ben şuan için yok ama sağlık sorunum nedeniyle burun ameliyatı olmam gerekicek dedim sorun olmaz o zaten sağlık sonuçta dedi :) yani halletmiş oldum sengözlerimebaksanab

kızlar çok tşkr ederim,güzel yorumlarınız moralimi dik tutmamı sağlıyor inanına.s.a.s.a.s.
arada bi aynada burnumu patates gibi görünce ümitsizliğe kapılıyorum çünkü,ama evet bugün daha 8.günüm,zamanla şekillenecek:eek:

ben cok beğendim ama inanılmaz değişicek daha cok yenii 9 ay sonra muhteşem olucakk :) su kadarınıu diyebilirim ki 11 ay önceki burnumla şimdiki burnum arasında ucurumlar var cok yeni olmasına rağmen cok güzel geldi burnunuz :) cok beğendim hatta kıskandım :KK70:

ben cok beğendim ama inanılmaz değişicek daha cok yenii 9 ay sonra muhteşem olucakk :) su kadarınıu diyebilirim ki 11 ay önceki burnumla şimdiki burnum arasında ucurumlar var cok yeni olmasına rağmen cok güzel geldi burnunuz :) cok beğendim hatta kıskandım :KK70:

cnm teşekkür ederima.s.,burnum hala kocaman gelio bana,ödemim ve morluklarım geçmedi,yüzümü görmekten pek hoşlanmıyorum senağlama
ödemin inmesi bir ayı bulurmuş,inşallah daha uzun sürmez,,anladığım kadarıyla sende burnundan memnunsun çok sevindim,umarım bende senin gibi hissederim zamanla

çok güzel ve doğal olmuş gerçekten yüzünede gitmiş bence.

bende düşünuyorum burun estetiğini kıkırdakta kayma var..nasıl çabuk iyileşiyomu merak ettım

canım burnun çok hoş olmuş yeterince kalkık zaten dah ne kadar kalkık olabilir ki.....güle güle kullan...benim de burnum da biraz kemer var ben de yaptırmayı düşünüyorum ama pek cesaret edemiyorum ....zaten şu an kızımı emziriyorum...eski resimlerini de koyabilir misin canım aradaki farkı daha iyi anlamak açısından..

ayy biirinci haftaya göre süper yaa sanki hiç ameliyat olmamışsın gibi..yüzüne göre çok ideal bi burun olmuşş..darısı bana inş:)
yaa benceee estetikli burun herzaman eskisine göre bin katlı iyi olurr..sadece belki kişinin beklentisine göre olmazsa burun ozman canı sıkılırr kişinin amaa zamanla alışır

cnm teşekkür ederima.s.,burnum hala kocaman gelio bana,ödemim ve morluklarım geçmedi,yüzümü görmekten pek hoşlanmıyorum senağlama
ödemin inmesi bir ayı bulurmuş,inşallah daha uzun sürmez,,anladığım kadarıyla sende burnundan memnunsun çok sevindim,umarım bende senin gibi hissederim zamanla

morluklar bir hafta falan sürer burnunaa alış :) bir ayda cok değişicek ama asıl sürec 3 ayı atlatmakta var bide tavsiyem var doktorum demişti önümüz yaz bol bol denize havuza gir ödeme cok iyi geliyo cok eğilip kalkma bide gece 2 yastık kullan yani kafa vücuttan yüksekte olsun ozaman cok hızlı iner şişlik diye biliyorum ama 1 ay zannetmem ben 9. ayımdaa indi tamamen ama ucunda cok az kaldı cok sabır gerekli ama 1 aydaa eski brunundan daha güzel olucağı belli gercekten mukemmel olmuş yaa (nazarım değebilir :KK70:) şaka şaka maşallah ama gercekten mukkeml olmuş ya kocaman görünmüyo valla dediğim gibi mroluk kısa sürücek belki yanaklarına kadar iner :S benim öyle oldu biraz sabırr mukemmel olucak

çok güzel olmuş bence cn tekrar yaptırma derim biraz bekle
cnm bide dr nerde maliyeti kaça mal oldu bana özelden yazarsan memnun olurum

canıııımm hergeçen gün daha bi güzelliği ortaya çıkıyo :KK66:

çok güzel olmuş. güle güle kullanın.
bu arada söylemeden duramayacağım,çok şirin bir yüzünüz var....

zmnla coook daha güzell olacakk, simdiden bellii :) massalllahhh

zmnla coook daha güzell olacakk, simdiden bellii :) massalllahhh

saol ebrucum a.s. inşallah öyle olur ve inşallah uzun sürmez,,morluklarım gerçmedi daha,dışarı çıkmıyorum o yüzden vede evde bunaldım iyice senağlama

evttt 10. gün resmine bitmiş bulunmaktayım arkadaşım,yorumsuz bırakıyorum,sen anladııın kaydirigubbakcemile5

evttt 10. gün resmine bitmiş bulunmaktayım arkadaşım,yorumsuz bırakıyorum,sen anladııın kaydirigubbakcemile5

:eek:saol cnm, evet oluyo yavaş yavaş galibakaydirigubbakcemile5
ama sokağa çıkamayacak kadar morluk var yüzümde:çok üzgünüm: ve üst dudağım hala çok şiş,ödemim inmedi daha,haftaya dahada iner umarım

X