canım okadar tatlı olmuşsun ki bence geç bile klmışsın bende olmak istiyoooorruuuuuum ama eşim pek taraftar değil sen evlimisin nasıl ikna ettin. benim burnum pek sorunlu değil hafif kemerli ve gülünce öne doğru geliyo ve ben acayip takıntı etmiş durundayım.insana özgüven gelir ya bak sen ne güzel bi sürü foto çekmişsin özgüvenin gelmiş belliki.canım ya, ne güzel mutluluğunu gördüm resimlerinde.bende isttiiiyoooruuum ama herkesin sorunsuz geçmiyo ameliyatları ben çok endişeliyim kötü olur diye sende endişelimiydin burun düşmesi olayını dıydum çook tırsıyoruuum
beğendiğin için çok teşekkür ederim canım,çok mutlu ettin beni
evet bende evliyim ve eşimi ikna etmem kolay olmadı tabi ama benim sağlık problemimde vardı,sağ tarafında et vardı,sağlıklı nefes alamıyordum,geniz akıntım vardı ve çok sık allerjik nezle oluyordum,çok kbb doktoruna gittim,doktorlar hep ameliyat dedi,bende içten içe hep estetikte isterdim aslında kaydirigubbakcemile3
sonrasında çok araştırdım,buradaki arkadaşlarda bilir,çok tedirgindim,zaten çok pirpirikliyimdir,uzun zaman araştırdıktan sonra yine bildiğim bir doktora karar verdim,iki arkadaşımda ona ameliyat olmuştu,eşimi aldığım gibi götürdüm doktoruma,hem sağlık sorunumun geçeceğini hemde kemeri alıp daha yumuşak bir ifade vereceğini anlattı eşime,sonunda eşimde ikna oldu..burun düşmesine gelince,bundan bende korkuyordum ama artık doktorlar yeni teknikler uyguluyor ve böyle komplikasyonlar olmuyor,
estetik cerrahide dünyada bir numarayız zaten,eğer istiyorsan korkma canım,korkacak bişey yok :)