masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

kesinlikle hoş derim kalkık hiç hoş durmuyor önceleri çok beğenirdim şimdi ise sanki kalıptan çıkmış gibi herkesin aynı...doğal ve çok cici görüntün var

cnm yapma ama ne mutsuzluğu, daha 6 gün el insaff... mutlaka güzel olacaktırr... bu lafı burda baska biri yazsaydı ne derdin ona öyle düsün, daha coook yeni, biraz sabret cok güzel olacak benceee

canım yaa çok tşkr ederim,evet haklısın başkası yazmış olsaydı böyle derdim bende,bazen mantıklı düşünemiyor insan işte kafamçokkarıştı
ama insan yıllarca baktığı suratta görmek istediği burnu göremeyince paniğe kapılıyor,.bende kendime teselli veriyorum,daha yüzünün morları geçmedi burun nasıl kalıp gibi çıkacak hemen falan diye işte a.s.

kesinlikle hoş derim kalkık hiç hoş durmuyor önceleri çok beğenirdim şimdi ise sanki kalıptan çıkmış gibi herkesin aynı...doğal ve çok cici görüntün var

teşekkür ederim cnma.s.,bende dr.uma çok estetik minik bi burun istemiyorum,güzel hatları olan iyi görünen doğal bir burun olsun demiştim zaten,, ama şu anda hiçte iyi görünmüyo:1no2: çok kocaman geliyo gözüme,düzelecek inşallah :Saruboceq:

merhabalar.. :)
ben az önce aranıza katıldım.. çiçeği burnunda bir kadınlar klulübü üyesü olarak hemen burun estetiği ile ilgili forumlara gözatayım dedim.. :) (espri de yaparım çok pis!.. :) )

masummasal,gerçi operasyon öncesi fotoğrafın yok ama bence son derece başarılı bir operasyon olmuş.. çok doğal ve yüzünle çok arantılı.. kaydırak gibi bir burun doğal olmazdı zaten.. bence burnunu gere gere dolaşabilirsin..
ben de en kısa zamanda yatmak niyetindeyim bıçak altına ama ciddi araştırma yapmam lazım..
izmir'de hangi hastaneyi önerirsiniz hem kemik aldırıp hem de estetik operasyon için? ssk2lı olduğum için varsa avantajlarını da bilmek isterim.. ve ne kadar para biriktirmem gerektiğini de..

ay çok konuştum di mi?.. ilk mesaj heyecanıma verin.. :))

cnm benım görudugum en ıyı estetık burun kesınlıklee tebrıklerr

canım çok güzel olmuş ,yeterince kalkık zaten, doğal olmuş böyle.zamanla iyileşiceksin.çektiklerine değicek yani...a.s:sm_cool:

Teşekkür ederim kızlar,bunları duymak inanılmaz iyi geliyor,moral oluyorsunuz bana a.s.
şu anki fotomu eklemeyi düşündüm ama vazgeçtim,olumsuz bi yorum dahada üzecek beni:çok üzgünüm: bikaç gün sonra ödemim biraz daha inince paylaşırım,çok merak ediyorum sizlerden gelecek yorumlarıa.s.a.s.a.s.

bencede cnm daha cok yenı bıde olumsuzz yorumlara bozulma hıcc sekerım bosverr sen kendı gördugune bak

bence burnun çok güzel gözküyor %75i şiş şuanda sen çok taze amelyatlısın takma kafana şişler seni aldatmasın şuanki hali bile çok güzel ilerde dahada güzelleşecek =)

çiçekbahçesi20,ilgin için tşkr ederim cnm,özel msjda anladığım kadarıyla senin atelin falan hemen alınmamış,benim altıncı gün atelim alındı ve bi bandaj falanda yapılmadı,bant bile yok yani :)
masajda yok :) özeline bakarsan bahsettim bu durumdan cnm

1 gün boş bıraktım burayı hemen isyankarlığa başlamışsın sen =)) canım ya kendinde diyosun 6 gün,sade e sadece 6 gün.. senin burnunu kesip üzerine plastik istediğin burnu koymuyolar ki,tüm bunlar çok normal,hatta dün arkadaşımın ablasıyla konuştuk bu durumu 8 ay olmuş ameliyatını yaptıralı inan 1 ay yüzümün burnumun şişi inmedi ve o halde işe gidip geldim dedi,6 ayda tam şeklini almaya başladı dedi ve ben dün gördüm mükemmeldi.. sen 2 hafta sonra gör bak
yüzün düzelicek morluklar yeşermeler gidicek sonra ohh çok şükür diceksin,sakın sakın sakın karamsar olma pozitif düşünce şart,kötü düşünürsen kötülükler peşinden gelir senin unutma bunu :KK66:

1 gün boş bıraktım burayı hemen isyankarlığa başlamışsın sen =)) canım ya kendinde diyosun 6 gün,sade e sadece 6 gün.. senin burnunu kesip üzerine plastik istediğin burnu koymuyolar ki,tüm bunlar çok normal,hatta dün arkadaşımın ablasıyla konuştuk bu durumu 8 ay olmuş ameliyatını yaptıralı inan 1 ay yüzümün burnumun şişi inmedi ve o halde işe gidip geldim dedi,6 ayda tam şeklini almaya başladı dedi ve ben dün gördüm mükemmeldi.. sen 2 hafta sonra gör bak
yüzün düzelicek morluklar yeşermeler gidicek sonra ohh çok şükür diceksin,sakın sakın sakın karamsar olma pozitif düşünce şart,kötü düşünürsen kötülükler peşinden gelir senin unutma bunu :KK66:

cnm tek kişilik moral ekibisin vallahihoyyyt kaydirigubbakcemile5
evet haklısın sabır gerek,kendimi üzsemde nafile,bu sürecin seyri bu,yavaş yavaş işte...
bu arada sen ne düşünüyorsun?düşünme aşamasındamısın daha?

a.s. bu kadarmı mutlu olunur hihoyyyt
teşekekkür ederim cnm

kızlar burnumun şu anki hali ve yapılan tasarıma yorum yaparmısınız?

tasarım çok başarılı:CüvCüv: umarım sonuçta aynı başarıda devam eder. yalnız tek bir şey söylemeliyim (tutamadım kendimi:)burun deliklerinide azıcık küçültürse süper bi burun olucakkaydirigubbakcemile5

masummasal burnun harika ötesi bir burun olmuş canım şişlikleri kafana takma bi kaç ay içinde inicektir tebrik ederim bende seneye yaptırmayı düşünüyorum umarım bende senin kadar memnun kalırıma.s.:nazar:

masummasal burnun harika ötesi bir burun olmuş canım şişlikleri kafana takma bi kaç ay içinde inicektir tebrik ederim bende seneye yaptırmayı düşünüyorum umarım bende senin kadar memnun kalırıma.s.:nazar:

teşekkür ederim cnm,şükürler olsun şu an şişlikler harici bir sorunum yok :Saruboceq:
inşallah seninde tam istediğin gibi olur ameliyat sürecin ve sonucun a.s.

Eski burnunun resmi yok ama bu gördüğüm yapılmış burun son derece doğal.yani çok güzel olmuş.önemli olan ufacık kalkık burun olması değil.Yüze yakışan hangisi ise güzel olan odur.Buda sende gayet doğal durduğu için başarılı bir ameliyat olmuş.Zaten esas şekli birkaç ay içinde belli olur.Yüzüne bakıldığında ilk göze batan kişide burun oluyorsa o burun kusurlu demektir öndende resmin çekilmiş olaydı bana göre burnun göze batacak şekilde değil.Zaten doktorun bunları sana anlatmıştır.İyi bir buruna hastayı kavuşturmak kalkkık hokka gibi bir buruna çevirmek iş değil yüze gidecek şekile burunu sokmak esas uzmanlık işidir.Bence doktorun bu işi başarı ile sende uygulamış.Yalnız dikkat et bir yıl gibi sert darbeler burnuna alma.

ben kararımı verdim canım kesin yaptırıcam ama maddiyat engelliyo şuanda,bi iş görüşmemden haber bekliyorum sonuçlanırsa 2 ay sonra yaptırıcam hemen İNŞALLAHHHH hihoyyyt

canım sen bazı olumsuz msajlara kafanı takma bence çok doğal görünüyor estetikli gibi değil .hiç anlaşılmıyor bile valla çok güzel olmuş yaaa ..:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

X