M
MeSlİmİnA
Ziyaretçi
- Konu Sahibi masummasal
kesinlikle hoş derim kalkık hiç hoş durmuyor önceleri çok beğenirdim şimdi ise sanki kalıptan çıkmış gibi herkesin aynı...doğal ve çok cici görüntün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yapma ama ne mutsuzluğu, daha 6 gün el insaff... mutlaka güzel olacaktırr... bu lafı burda baska biri yazsaydı ne derdin ona öyle düsün, daha coook yeni, biraz sabret cok güzel olacak benceee
kesinlikle hoş derim kalkık hiç hoş durmuyor önceleri çok beğenirdim şimdi ise sanki kalıptan çıkmış gibi herkesin aynı...doğal ve çok cici görüntün var
1 gün boş bıraktım burayı hemen isyankarlığa başlamışsın sen =)) canım ya kendinde diyosun 6 gün,sade e sadece 6 gün.. senin burnunu kesip üzerine plastik istediğin burnu koymuyolar ki,tüm bunlar çok normal,hatta dün arkadaşımın ablasıyla konuştuk bu durumu 8 ay olmuş ameliyatını yaptıralı inan 1 ay yüzümün burnumun şişi inmedi ve o halde işe gidip geldim dedi,6 ayda tam şeklini almaya başladı dedi ve ben dün gördüm mükemmeldi.. sen 2 hafta sonra gör bak
yüzün düzelicek morluklar yeşermeler gidicek sonra ohh çok şükür diceksin,sakın sakın sakın karamsar olma pozitif düşünce şart,kötü düşünürsen kötülükler peşinden gelir senin unutma bunu
kızlar burnumun şu anki hali ve yapılan tasarıma yorum yaparmısınız?
masummasal burnun harika ötesi bir burun olmuş canım şişlikleri kafana takma bi kaç ay içinde inicektir tebrik ederim bende seneye yaptırmayı düşünüyorum umarım bende senin kadar memnun kalırıma.s.