masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

bende oldum :kedi: bu hafta başka olan varmı kızlar evet alışkanlık yapıyorsunuz bende eve gelir gelmez yazmıştım kaydirigubbakcemile3

canımmm iyi tatiller ve eğlenceler biz burdayız iyiz inşallah sende iyisindir bekliyoruz dönmeni :)

Canım, baktım resimlerine, çok başarılı ve çok doğal buldum muhtemelen kısa bir süre sonra kimse estetik olduğunu anlamayacak...Doktorunu tebrik ediyorum vereliniortak

Bende görmek istiyorum resımlerı lütfen banada göderırmısın..bende olmayı düşünüyorum da.

kızlar hepinizin keyfinin yerinde olmasına çok sevindim opuyorumnanaktan
teomak ekledim seni canım,görebilirsin fotolarımı

bu arada iki foto daha eklerim kaşla göz arasında kaydirigubbakcemile2

Ben sizin burnunuzu çok beğeniyorum, yüzünüze olan uyumu çok güzel, kimi ameliyatlardan sonra ifade yok oluyor.Sizin yüz ifadenizde, böyle nasıl anlatayım; sıcakkanlı profilinizde bir değişiklik olmamış.. Donuk ve yapay değilsiniz .. Kısacası gayet başarılıyerimseniben

harika olmuşun tek kelimeyle canımmm çooook güzel

teşekkür ederim canım,beğenmene sevindim a.s.

Ya ben oLaLı 2 gün sorna biay oLcak..ama ucu hLa şiş ve büyük 6 ay böLemi gescem k,

Ya ben oLaLı 2 gün sorna biay oLcak..ama ucu hLa şiş ve büyük 6 ay böLemi gescem k,

öncelikle geçmiş olsun,bir ay çok erken canım ama seni anlıyorum,insan biran önce toparlasın ve son şeklinin alsın istiyor,,eminim şu anda sadece seni rahatsız ediyordur o görüntü,biraz sabır,her geçen gün dahada oturduğunu göreceksin

arkadaslar merhaba,
bende burun estetigi yaptirmak istiyorum.fakat 2 doktor arasinda kaldim.yakup avsar hakkinda cok olumlu yorumlar var.bide fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim...

arkadaşlar arkadaşlık daveti göndermeniz yeterli fotolarımı görmek için,onaylarım,umarım sizde beğenirsiniz :kedi:

arkadaşlar arkadaşlık daveti göndermeniz yeterli fotolarımı görmek için,onaylarım,umarım sizde beğenirsiniz :kedi:

masulmasalcım senin hala şişliklerin varmı ? benim 2 ayı geçti hala şiş burun ucum ve gözlerimin iç kenarları normal mi?

cnm mrb bende ameliyat olalı 3 ay oldu şuan işte olduğum için resim yükleyemiyorum eve gidince yüklerim bakiim ne diceksiniz bnmde kafamda soru işaretleri var :uhm: bi ayda şiş olması normal bende 2 ay kadar burun ucumu hissedememiştim hep böylemi hissiz mi olucak diye korkuyodum ama şimdi geçti o seninde öyle olucak cnm bi aya kadar daha da oturucak panik yapma cnm opuyorumnanaktan

masulmasalcım senin hala şişliklerin varmı ? benim 2 ayı geçti hala şiş burun ucum ve gözlerimin iç kenarları normal mi?

twettycim üzülme,o şişlikler çook normal,benim beş ay oldu ve hala şişlikler var,gerçi biliyorsun benim sigaradan inmedi ödemlerim ama içmeyen insanda altı ayda geçermiş zaten,benim galiba bir sene kaydirigubbakcemile3

masummasal cnm çok güzel olmuş yüzünede çok yakışmış
bende doktora doğal olsun demiştim ilk zamanlar beğeniyodum ama biraz zmn geçip oturunca ucunun biraz daha kalkık olmasını istedim doktorumla paylaştm seni çok etkiliyosa ucuna küçük bi işlem yapabiliriz dedi şimdi cesaret edemiyorm tekrar ama bi problem olursa belki ucunu birazcık daha kaldırtabilirim :kedi:

zoiacım teşekkür ederim,beğenmene sevindim,
banada kalsa bende minik ve kalkık isterdim ama benim eşim çok baskıcı oldu ama şu anda doktorum gel istediğin gibi yapıcam dese tekrar o ameliyatı göze alamam,seninde anladığım kadarıyla sadece istediğin kadar kalkık değil,boşver olmayıversin,belki olsa doğal gelmeyecek sana,bana sorarsan böyle düşündükçe eski burnunla karşılaştır burnunu :) daha iyi olacağından emin olamazsın vede buruna ikinci kez müdahale ettirmemek en iyisi canım

cnm seninki gerçekten tam ideal olmş daha miniğini düşünmene hiç gerek yok
bende eski halini düünüyorum eğrilik gitti çok güzel oldu ama dediğim gibi tek sorun ucu sanki zamanla düşüyomuş gibi :bbo:

burun ucundaki o görüntü sadece seninmi gözüne batıyor canım yada çevrendende-şu ucu biraz daha kalkık olsaymış gibi yorumlar aldın mı?
eğer bu seni çok rahatsız ediyorsa,düzelince çok daha iyi hissedeceksen,ameliyat korkun yoksa :kedi:doktorunada güveniyorsan ol o zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…