masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

burun ucundaki o görüntü sadece seninmi gözüne batıyor canım yada çevrendende-şu ucu biraz daha kalkık olsaymış gibi yorumlar aldın mı?
eğer bu seni çok rahatsız ediyorsa,düzelince çok daha iyi hissedeceksen,ameliyat korkun yoksa :kedi:doktorunada güveniyorsan ol o zaman canım

sanırım tek bnm gözüme batıyo ama geçende annemde fark etti 1-2ay ameliyattan snrasına göre fark var sanki
şimdilik bekliyorumm biraz tekrar ameliyata cesaret edemedim bazıları fazla takıntı yapıyosun ii böyle dio bakalım resmimi yükleyince siz nasıl yorum yapıcaksınız

buldum bitane fotomu kendi feysbukumdan çaldım hihoyyyt
sanırım ameliyattan 2.5 ay kadar snrası
eski halinide yüklerm bakın bakalım 2.ye ucunu kaldırtayımmı :s

Son düzenleme:
zoia fotonun açısındanda olabilir ama amelita ihtiyacı olan bir burun görüntüsü yok,daha net bi foto koyabilirmisin vede eski halinide,istersen tabi canımm opuyorumnanaktan

tmm cnm diğerlerinide yüklerim saol opuyorumnanaktan

cnm eski halinden çok net foto bulamadım zaten çok takıntı yapmıştım fazla yan profilimden fotom yoktu resimlerde 3 tanesi falan 10-15gün sonrası en son grili ise yeni bi foto sanki zmnla tekrar düşme yapmış gibi geldi bana yada fazla takıntı yaptım ben :KK43: resimi görünce üzüldüm birazda :gitme:

Son düzenleme:
ımm gayet hoş görünüyorsun canım gerek war mı ki tekrar ameliyata.. ama istersen o başka tabi bence yok gibi ama karar senin gayet cici olmuş.. ilk foton ne zamandan 3. foto daha mı önce daha mı sorna ilk fotodan cnm

canım burnun gayet güzel bana sorarsan,gayet doğal duruyor,hiç estetik gibi değil ama muntazam hatları var,kalkık değil evet,kalkık olsaydı daha estetikli bi görüntü olacaktı,istediğin gayet estetik bi burunsa sen haklısın ama doğal düzgün hatları olan bir burunsa ben haklıyım kaydirigubbakcemile3
hiç takıntı yapma canım,ben beğendimm

saol cnm bnm Şeniz sende anlarsın insan sonrasında yorumları bekliyo nasıl beğeniceklermi beğenmiceklermi diye kaydirigubbakcemile3

ımm gayet hoş görünüyorsun canım gerek war mı ki tekrar ameliyata.. ama istersen o başka tabi bence yok gibi ama karar senin gayet cici olmuş.. ilk foton ne zamandan 3. foto daha mı önce daha mı sorna ilk fotodan cnm
cnm ilk 3 foto ameliyattan10-15gün snrası eski halinin çok fotosu yoktu takıntı yapmıştım burnum kırılmıştı okulda onan snra yandan pek foto çekmiyodum :kedi: tek bitane eski bulabildim onuda yükledim sevindim valla beğenmeniz içimi rahatlattı kaydirigubbakcemile5

zoia cnm bence de gayet güzel gözüküyor burnun yani bence tekrar ameliyat olunacak bir şey yok, bir de su varki sahsi kanaatim tabii, ikinci yapılacak ameliyat bu halini bozacak ve yapay bir görüntü alacak, hani ilk ameliyatta yapılsaydı kalkıklık fln belki dogal olurdu biraz daha ama ikinci ameliyat bu halinin üstüne yapılacak bi estetik oldugu icin cok abartılı olurmus gibime geliyor, bence gerek yok senin fikrin önemli tabii

cnm eski halinden çok net foto bulamadım zaten çok takıntı yapmıştım fazla yan profilimden fotom yoktu resimlerde 3 tanesi falan 10-15gün sonrası en son grili ise yeni bi foto sanki zmnla tekrar düşme yapmış gibi geldi bana yada fazla takıntı yaptım ben :KK43: resimi görünce üzüldüm birazda :gitme:

canım doktorun tam yüzüne göre güzel bir burun yapmış ben çok beğendim çok doğal görünüyor hiç takıntı yapmana gerk yok yaniopuyorumnanaktan

zoia cnm bence de gayet güzel gözüküyor burnun yani bence tekrar ameliyat olunacak bir şey yok, bir de su varki sahsi kanaatim tabii, ikinci yapılacak ameliyat bu halini bozacak ve yapay bir görüntü alacak, hani ilk ameliyatta yapılsaydı kalkıklık fln belki dogal olurdu biraz daha ama ikinci ameliyat bu halinin üstüne yapılacak bi estetik oldugu icin cok abartılı olurmus gibime geliyor, bence gerek yok senin fikrin önemli tabii

cnm çok sağoll opuyorumnanaktan nefes problemim falan çok şükür hepsi geçti tek biraz ucunu takıntı yapmıştım daha zmnla yine eğriliyomu diye düşünüyodm ama siz beğenince valla içime su serpildi :kedi:

canım doktorun tam yüzüne göre güzel bir burun yapmış ben çok beğendim çok doğal görünüyor hiç takıntı yapmana gerk yok yaniopuyorumnanaktan

twetty sağol tatlım ya gerçekten içimi rahatlattınız beğenmenize çok sevindim opuyorumnanaktan

cnm ben de taktım bu aralar , yaptırsammı yaptırmasammı ya. maliyetini bir de sonrasını düşünüyorum ya güzel olmazsa diye. ama şuanki halide güzel değil . oof of. bu arada arkadaşlık ekledim resimlerine bakabilir miyim bende?

evet cnm haklısın,bikere aklına girdimi fena :) iyi araştırarak ve düşünerek en doğru kararı vereceğini umarım,
arkadaşlık talebini onayladım canım,fotolarıma bakabilirsin,yorumunuda beklerim :kedi:

iki foto daha ekledim kızlar :kedi:
iki gün önce kontrole gittim,tam beş ay oldu ameliyat olalı ama doktorum hala ödem var dedi,daha çok inecek dedi,hep bu sigara yüzünden mafoldumben
galiba ben bir senede falan anca toparlarım,en geç iyileşen benim sanırım mafoldumben
neyse en azından şeklinden memnunum,bende böyle moral bulayım :kahve:

...........................

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bir konum daha varmış burda,unutmuşum ben bu zavallıyı :hulya:
foto ekledim arkadaşlarım,burdan yeni foto haberleri veriim ben kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ben döremedimm ama yeni resimleriiiiiiii:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

aaa neden göremedin canım,az önce yükledim,arkadaş listemde değilmisinki sen :1shok:

X