masummasal'n burun maceras(Yakup Avar)

masummasalcım profilinin bağımlısı oldum rsmen yaa :KK70: inş bizim burunlarda seninki kadar güzel olur ilerki zamanlarda canımmmmmmmm :asigim:

masummasalcım profilinin bağımlısı oldum rsmen yaa :KK70: inş bizim burunlarda seninki kadar güzel olur ilerki zamanlarda canımmmmmmmm :asigim:

teşekkür ederim canım,beğeniyor olman çok mutlu etti beni :kedi:
inşallah kimse burnundan sorun yaşamaz canım,kimse üzülmesin çok yıpratıcı bir psikoloji çünkü kaydirigubbakcemile5

:dilcikar: ben senin burnunu beğenmiyorum bu görüntüsü de hiç hoş değiiiilllllllll .. Ben senin burnuşunu kalbini sıcaklığını tatlılığını o gülen yüzünü .. o yarım elma olusunu beğeniyorum ve coookkkkk cokkkk seviyorum Şeniz

burnun güzel canım benim burnumu doktor biraz kalkık yaptı ama buna rağmen ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlarım anlamadı ben söyleyince şok geçirdiler çok şaşırdılar çok doğal olmuş sanki hiç ameliyat olmamısın yanlızca kalın bir kemerin vardı o gitmiş dediler

nerdesin gel artık kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hakikaten nerede masummasalcıgımızz??? tatile mi gitti yoksaa? öyleyse yeni fotolarla döner belki :KK70:

buradayım kızlar,merakmı ettiniz beni :kedi:
okullar kapandıya benim oğlan vermiyo bana pc yi mafoldumben
ben bırakırmıyım sizi hiç,buranın arkadaşlığı başka güzel,bende iki gün girmesem sizleri merak ediyorum opuyorumnanaktan

Kulubumuzun en güzel kadınlarından birtanesii :) yeri tabiki belli olur oluyor hoşgeldin canım

kız senin çocuğun mu var bide maşallah genç kız gibisinopuyorumnanaktan

nasıl iyi geldin bu gün bana anlatamam zemuszemus
dile benden ne dilersen,neler ısmarlıım sana kaydirigubbakcemile3

ısmarlamış kadAR oldun canım :) gerçek bu cidden çocuğunun olması şaşırttı beni önce mesajını okudum sonra oğlum falan diyince nikine baktım masummasal değil mi bu diye :) neyse uzatmıyım kaydirigubbakcemile3

Ekleme gönderdim resimleri gördükten sonra yorum yapacağım :)

swordfish arkadaşlık talebini onayladım cnm,yorumunu beklerim :kedi:
bir haftadır tatildeyim,internet yok :KK43: ama yakında çaresine bakıcam arkadaşlarım bekleyin beniii opuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir,sürekli düşünüyorum kimler ameliyat olmuştur şimdi,biricik arkadaşlarımın burunları oturdumu,memnunlarmı,hepinizi çok özledim valla,nası alışmışım sizlere :nazar:
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

X