burun ucundaki o görüntü sadece seninmi gözüne batıyor canım yada çevrendende-şu ucu biraz daha kalkık olsaymış gibi yorumlar aldın mı?
eğer bu seni çok rahatsız ediyorsa,düzelince çok daha iyi hissedeceksen,ameliyat korkun yoksa :kedi:doktorunada güveniyorsan ol o zaman canım
cnm ilk 3 foto ameliyattan10-15gün snrası eski halinin çok fotosu yoktu takıntı yapmıştım burnum kırılmıştı okulda onan snra yandan pek foto çekmiyodum :kedi: tek bitane eski bulabildim onuda yükledim sevindim valla beğenmeniz içimi rahatlattı kaydirigubbakcemile5ımm gayet hoş görünüyorsun canım gerek war mı ki tekrar ameliyata.. ama istersen o başka tabi bence yok gibi ama karar senin gayet cici olmuş.. ilk foton ne zamandan 3. foto daha mı önce daha mı sorna ilk fotodan cnm
cnm eski halinden çok net foto bulamadım zaten çok takıntı yapmıştım fazla yan profilimden fotom yoktu resimlerde 3 tanesi falan 10-15gün sonrası en son grili ise yeni bi foto sanki zmnla tekrar düşme yapmış gibi geldi bana yada fazla takıntı yaptım benresimi görünce üzüldüm birazda :gitme:
zoia cnm bence de gayet güzel gözüküyor burnun yani bence tekrar ameliyat olunacak bir şey yok, bir de su varki sahsi kanaatim tabii, ikinci yapılacak ameliyat bu halini bozacak ve yapay bir görüntü alacak, hani ilk ameliyatta yapılsaydı kalkıklık fln belki dogal olurdu biraz daha ama ikinci ameliyat bu halinin üstüne yapılacak bi estetik oldugu icin cok abartılı olurmus gibime geliyor, bence gerek yok senin fikrin önemli tabii
canım doktorun tam yüzüne göre güzel bir burun yapmış ben çok beğendim çok doğal görünüyor hiç takıntı yapmana gerk yok yaniopuyorumnanaktan