M
masummasal
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi masummasal
burnunuzun orjinalı nasıldı :) yani sizi rahatsız eden görüntü neydi? ama bence de biras daha kalkık olabilir...
canım sana tavsiyem doğallıktan yana olsun bunu amelyat olmuş biri olarak söylüyorum sana..doğal olan herzaman güzeldir çok fazla kalkık olup insanların burnunun içini görmesi bence hiç hoş deil bu hali gayet ii:) büyük bir burnum yok ama kemerli,biraz daha kalkık olanınıda tasarladı ama hiç benmişim gibi gelmedi bana,dikkat çeksin ve çok belli olsun istemiyorum,gerçi herkes o kadar ameliyata yatmışken biraz daha kalkık yaptır diyor ama bilemiyorum,yine kafam karıştı :uhm:kaydirigubbakcemile3
:) büyük bir burnum yok ama kemerli,biraz daha kalkık olanınıda tasarladı ama hiç benmişim gibi gelmedi bana,dikkat çeksin ve çok belli olsun istemiyorum,gerçi herkes o kadar ameliyata yatmışken biraz daha kalkık yaptır diyor ama bilemiyorum,yine kafam karıştı :uhm:kaydirigubbakcemile3
şimdiki halini ve kalkık tasarımını da görebilsek daha net düşüncelerimizi belirtebilirdik canım
ama bu halide çok güzel ve en önemlisi çok doğal duruyo
bu arada doktorun kim canım
bende 1,5 aylık ameliyat olmuş biri olarak sölüyorum az kalkık yaptır ilerde cok pişman olursun bence ..