Masumlar Apartmanı

benim büyük kız dr dan hiç çıkmadı.her ay 7 tame penisilin cepteydi.en son o şişelerden bereket baharatlığı yapmıştım o kadar çoktu :)43 derece ateşle dr a gittiğimizi bilirim.
küçüğü bir saldım,kar yağarken evde kilotla gezerdi,hiç tınlamazdım hasta olmadan büyüdü.antibiyotik bile içmedi hiç.
bir gün annem bana geldi,lapa lapa kar yağıyor.evim de pek sıcak olmazdı.aaa dedi sen deli misin bu çocuğun hali ne? anne çıkarıyor napim dedim.ver sen bana şunun yeleğini dedi.giydirdi etti,yeleğin önünü dikti açamasın diye.çorapları soktu pijamanın içine.bi kahve içtik geldik çocuk çıplak :KK70:
Pantolun veya eşofman altına tayt veya külotlu çorap giydirmeden dışarı çıkarmadım:)Alt ta bir şey giydirmeyen annelere gıpta ile baktım:KK70:

Nevroş titizlik midir bilmemde en nefret ettiğim şeydir, bir kere arkadaşım veriyordu bebeğine yere düşen emziği, birde kendi azgına atıp sonra verdi kendince temizledi herhalde :kusmuk: ben yere küp şeker düşse atıyorum, bonus neler diyor :110:
bide yemeği ağzında çiğneyip çocuğa verenler var,o ne ki :KK70:

Nevroş titizlik midir bilmemde en nefret ettiğim şeydir, bir kere arkadaşım veriyordu bebeğine yere düşen emziği, birde kendi azgına atıp sonra verdi kendince temizledi herhalde :kusmuk: ben yere küp şeker düşse atıyorum, bonus neler diyor :110:
İşte bunları aşmamızın zamanı geldi:)

Günahtır yapma kuzum böyleysende kıyamam elinde değildir aşmaya çalış.
Ne kıtlık çeken insanlar var ne bulursa ona saldıracak durumdalar aman bu yere düştü deme şansı yok çamura düşse yine yiyecek.

Onları bilerek bizim küp şekeri atmamız ağır israf olur

X