• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakınlarda havlu bulamazsam ağlayasım geliyor :)
mutfakta en az 2 kağıt havlu rulosu,2 ayrı yerde mutfak havlum var.en yakın neredeysem onu kullanıyorum :)
Çocuklar bize benzemesin ne diyelim:)

Bu biraz sıkıntılı yani her yerde mümkün olmaz:)
bugün :)
ablamın kolunda sıkıntı var.ameliyat durumu falan,iş yapamıyor.10 gündür eniştem mutfaktaymış,ortada havlu yok :skandal:
aldı geldi marketten öyle giriştim mutfağa:)

bugün :)
ablamın kolunda sıkıntı var.ameliyat durumu falan,iş yapamıyor.10 gündür eniştem mutfaktaymış,ortada havlu yok :skandal:
aldı geldi marketten öyle giriştim mutfağa:)
Havlusuz olmaz:)

büyük de başlamış benzeri takıntılar,beni beğenmiyor gelince haspam:)
küçükten hiç ümidim yok,beni çağırır evini temizletmeye :KK70:
Benim biri bana benziyor diğeri dünya yansa umrunda değil:)Titiz olan diğerini sürekli uyarıyor:)Ama umrunda değil:70:
Yani birazda genlerde var bence:)

Bak mesela yarın komşum gelecek haldur huldur toplarim ben öyle dip köşe geçmem 🤷🏼‍♀️
sabaha kadar uyumam yetişmediyse :)
misafir geldiğinde çayım çaydanlıkta hazır bekler sadece demlemesi kalır.şekerliğim,ikramlarım,tabaklarım,çatal bıçaklarım,peçetelerim masada hazır olur :)

Niye öyle yapıyorsunuz yazık ya, benim ayaklarım yaz kış yanar, buz gibi yere basınca rahatlarım. Çorap yatarken asla giyemem.
Çorap gitmemek yuzunden iltihap ve usutmeden gunlerce oturamayinca artık ben giyiyorum 🤷🏼‍♀️

misafir geldiğinde çayım çaydanlıkta hazır bekler sadece demlemesi kalır.şekerliğim,ikramlarım,tabaklarım,çatal bıçaklarım,peçetelerim masada hazır olur :)
Gelecek olan komşum öyle böyle gelmelerine yakın ortalığı toparlasam yeter ya 😌

ramazanda iftara misafirim varsa,sahurda iftar masasını kurarım.herşeyi parlatır siler yerleştiririm.üstüne büyükçe bir örtü serip öyle yatarım :)
Yok artk :KK57: o zaman sunumu kaç saat önce uapiyorsun sen

Niye öyle yapıyorsunuz yazık ya, benim ayaklarım yaz kış yanar, buz gibi yere basınca rahatlarım. Çorap yatarken asla giyemem.
çocuk konuşmaya başlayınca anladım ben de istemediğini :D
ben hep üşüdüğüm için o da üşümesin,hasta olmasın diye güya :)

Yetişemiyorum diye panikte olurum ama dediğin gibi her şey hazırdır😂

Back