- 13 Ocak 2020
- 44.452
- 167.105
- 33
Onla kurulamak için 4 5 yaprak kullanınca e bunu her sefer yapmak da fazla olunca vazgeçtim.Havlu peçete kullanırım yoksa dediğin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onla kurulamak için 4 5 yaprak kullanınca e bunu her sefer yapmak da fazla olunca vazgeçtim.Havlu peçete kullanırım yoksa dediğin gibi
yakınlarda havlu bulamazsam ağlayasım geliyor :)O geçmiyor
Bu biraz sıkıntılı yani her yerde mümkün olmaz:)kesinlikle öyle
ama içemem,mümkün değil.
Çocuklar bize benzemesin ne diyelim:)yakınlarda havlu bulamazsam ağlayasım geliyor :)
mutfakta en az 2 kağıt havlu rulosu,2 ayrı yerde mutfak havlum var.en yakın neredeysem onu kullanıyorum :)
bugün :)Bu biraz sıkıntılı yani her yerde mümkün olmaz:)
Biri beni anlattıay bak bi de mutfak havlusuz yaşayamam :)
mümkün değil elim ıslak hiçbir yere değemem öyle kalırım
bir yemekte 50 kere el yıkarım :)
büyük de başlamış benzeri takıntılar,beni beğenmiyor gelince haspam:)Çocuklar bize benzemesin ne diyelim:)
heee sen çayı demişsin,ben havlu sandım :)Bu biraz sıkıntılı yani her yerde mümkün olmaz:)
Havlusuz olmaz:)bugün :)
ablamın kolunda sıkıntı var.ameliyat durumu falan,iş yapamıyor.10 gündür eniştem mutfaktaymış,ortada havlu yok
aldı geldi marketten öyle giriştim mutfağa:)
Benim biri bana benziyor diğeri dünya yansa umrunda değil:)Titiz olan diğerini sürekli uyarıyor:)Ama umrunda değilbüyük de başlamış benzeri takıntılar,beni beğenmiyor gelince haspam:)
küçükten hiç ümidim yok,beni çağırır evini temizletmeye
Bak mesela yarın komşum gelecek haldur huldur toplarim ben öyle dip köşe geçmemmisafir gelecekmiş gibi temizlerim :)
Niye öyle yapıyorsunuz yazık ya, benim ayaklarım yaz kış yanar, buz gibi yere basınca rahatlarım. Çorap yatarken asla giyemem.küçücük çocuğun ayakları ekşi ekşi kokardı üst üste çorap giydirmemden
yatarken bile giydirirdim
sabaha kadar uyumam yetişmediyse :)Bak mesela yarın komşum gelecek haldur huldur toplarim ben öyle dip köşe geçmem
Çorap gitmemek yuzunden iltihap ve usutmeden gunlerce oturamayinca artık ben giyiyorumNiye öyle yapıyorsunuz yazık ya, benim ayaklarım yaz kış yanar, buz gibi yere basınca rahatlarım. Çorap yatarken asla giyemem.
Gelecek olan komşum öyle böyle gelmelerine yakın ortalığı toparlasam yeter yasabaha kadar uyumam yetişmediyse :)
misafir geldiğinde çayım çaydanlıkta hazır bekler sadece demlemesi kalır.şekerliğim,ikramlarım,tabaklarım,çatal bıçaklarım,peçetelerim masada hazır olur :)
Yok artk o zaman sunumu kaç saat önce uapiyorsun senramazanda iftara misafirim varsa,sahurda iftar masasını kurarım.herşeyi parlatır siler yerleştiririm.üstüne büyükçe bir örtü serip öyle yatarım :)
çocuk konuşmaya başlayınca anladım ben de istemediğiniNiye öyle yapıyorsunuz yazık ya, benim ayaklarım yaz kış yanar, buz gibi yere basınca rahatlarım. Çorap yatarken asla giyemem.
Yetişemiyorum diye panikte olurum ama dediğin gibi her şey hazırdırsabaha kadar uyumam yetişmediyse :)
misafir geldiğinde çayım çaydanlıkta hazır bekler sadece demlemesi kalır.şekerliğim,ikramlarım,tabaklarım,çatal bıçaklarım,peçetelerim masada hazır olur :)