- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
beni de safiye yaktı içimdeki ölmüş temizlik ateşini körükledi südüklüYaktın beni melihaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de safiye yaktı içimdeki ölmüş temizlik ateşini körükledi südüklüYaktın beni melihaaaa
Ay hic sorma ya, durduk yere perdeleri indirip makinaya atıyorum bu aralar eşim hayırdır ya diyor sjdmmdbeni de safiye yaktı içimdeki ölmüş temizlik ateşini körükledi südüklü
Ben yemek yaparken görmelisin lavabo kaşık dolar en önemli şey benim için:)asla ama asla kendi kaşığım ve çatalımla bile yedirmedim çocuklarıma.inanılmaz takıntılıyım bu konularda.
Yoo 1 yıl 2 aydır yapmamıs hahahha yani evlendiğinden beri
bu kadar mı uyuşmak zorundayızBen yemek yaparken görmelisin lavabo kaşık dolar en önemli şey benim için:)
Eloş yine tüm kirli çamaşırları ortaya döktük
Ayy o yok ama çayımı kendim almayı tercih ederimbu kadar mı uyuşmak zorundayız
kaşık önemli :)
bide ben aynı bardakla 2. çayı kessen içmem,sen? 7 kat yabancı yerde bile söylerim
toz yağdı üzerime diyor ben bi 3 yıl vermiştim iyi çıktı gene
bu kadar mı uyuşmak zorundayız
bide ben aynı bardakla 2. çayı kessen içmem,sen? 7 kat yabancı yerde bile söylerim
Ben havlu değiştiriyorum elimi yıkayıp silmekten 1 yemeğe 1 havluBen yemek yaparken görmelisin lavabo kaşık dolar en önemli şey benim için:)
Eloş yine tüm kirli çamaşırları ortaya döktük
benim de çayımı kahvemi eş dost bilir :)Ayy o yok ama çayımı kendim almayı tercih ederim
Ya bana 2 ay silme toz yağıyor gibi geliyor ve o kadar uzun süre cam silinmez mi tövbeBen yeni taşındım biliyorsun kaç sildim ve büyük temizlik planları yapıyorumtoz yağdı üzerime diyor ben bi 3 yıl vermiştim iyi çıktı gene
yumurta nooooo onu karıştırma kırklarım o bardağıAhh çayy deme bana bardak ılıyorsa soğumuşsa kokar bana içemem. Halbuki kendi içtiğim çay ama öyle.
Yumurtadan bahsetmiyorum bile
Havlu peçete kullanırım yoksa dediğin gibiBen havlu değiştiriyorum elimi yıkayıp silmekten 1 yemeğe 1 havlu
O fenaymışbenim de çayımı kahvemi eş dost bilir :)
çaya bol dem,hatır için su
granül kahve 3-3-1 çay bardağında
türkiş kafe sade okkalı
dudak payları da çok önemli :)
Ama gereksiz enerji tüketimi israf onu temizlemek için yapma öyle yabu kadar mı uyuşmak zorundayız
O geçmiyoray bak bi de mutfak havlusuz yaşayamam :)
mümkün değil elim ıslak hiçbir yere değemem öyle kalırım
bir yemekte 50 kere el yıkarım :)
kesinlikle öyleAma gereksiz enerji tüketimi israf onu temizlemek için yapma öyle ya