- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
Çok geniş balkonum var her an hali yikayablilrimo başa dönme isteği bana da geldi biliyor musun?
şuan evde değilim,deli gibi eve dönmek istiyorum kalan işlerim için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geniş balkonum var her an hali yikayablilrimo başa dönme isteği bana da geldi biliyor musun?
şuan evde değilim,deli gibi eve dönmek istiyorum kalan işlerim için.
manyak mısın, o emzik en az 5 dk kaynatılır öyle verilirdi çocuğaAbartı olan herşey insan ruhuna yük.
Normal temizlenen bir evde çocuk emziğini yere düşürdümü geri alabilmeli ağzına.
Emeklerken yere değen elini ağzınada sürer normali bu.
Çok doğru işte şimdiye dek olmadı ama o zaman belki analık titizliği filan eklenir mi bilmiyorum. Yani anneme benzer miyim gittikçe bilmiyorum. Evi bi viledelamadan uyumaz biri gelip gittiyse ertesi güne bırakmaz. Bu şu an fazla gibi geliyo bilmiyorum.Abartı olan herşey insan ruhuna yük.
Normal temizlenen bir evde çocuk emziğini yere düşürdümü geri alabilmeli ağzına.
Çok geniş balkonum var her an hali yikayablilrim
O çok fazlaymışÇörekotu yıkayıp kurutup koyar kavanoza. Çorbaya atacağı naneyi yıkar çay süzgecinde.
Yapma nevo
YaaaaHayır söyleyemezler ben yasakladım.
Baskı gören çocuklarda olur. Ondan büyük ihtimal.
Kurumaz bu havada aman aman.Çok geniş balkonum var her an hali yikayablilrim
Eşimden gizli yapıyorum yoksa kızıyor:)Halı takıntısı benimde var:)Çok geniş balkonum var her an hali yikayablilrim
manyak mısın, o emzik en az 5 dk kaynatılır öyle verilirdi çocuğa
Abartı olan herşey insan ruhuna yük.
Bir titiz daha geldi
Şey var bi de emziği kendi ağzına sokup çocuğa verenler.O çocuklar epp hasta epp ilkinde bende etraftan öyle gördüm sıcak suyla yıkadım verdim falan sonra ayıldım dedim napıyosun :)
Bugün yıkamayı düşünüyordum misafirim geldi. Yarın ilk işim halı yıkamak ahshssÇok geniş balkonum var her an hali yikayablilrim
benim büyük kız dr dan hiç çıkmadı.her ay 7 tame penisilin cepteydi.en son o şişelerden bereket baharatlığı yapmıştım o kadar çoktu :)43 derece ateşle dr a gittiğimizi bilirim.O çocuklar epp hasta epp ilkinde bende etraftan öyle gördüm sıcak suyla yıkadım verdim falan sonra ayıldım dedim napıyosun :)
Psikoloji ile ilgili dizilere merak saldık:)İzlediğim iki dizi: Masumlar apartmanı, Kırmızı oda
Aynen bıhtıııık artık saçma sapan aşk meşk sahnelerindenPsikoloji ile ilgili dizilere merak saldık:)