Masumlar Apartmanı

Abartı olan herşey insan ruhuna yük.

Normal temizlenen bir evde çocuk emziğini yere düşürdümü geri alabilmeli ağzına.

Emeklerken yere değen elini ağzınada sürer normali bu.
Çok doğru işte şimdiye dek olmadı ama o zaman belki analık titizliği filan eklenir mi bilmiyorum. Yani anneme benzer miyim gittikçe bilmiyorum. Evi bi viledelamadan uyumaz biri gelip gittiyse ertesi güne bırakmaz. Bu şu an fazla gibi geliyo bilmiyorum.

Ben çok hasta oluyodum küçükken özellikle birinci sınıfta. Doktorun biri anneme çok kızmıştı bu ne ya bu çocuğa fanusta mı baktınız bu hiç bağışıklık kazanamamış diye. Neyse okula başladım sınıf tam 94 kişiydi. O sene kazandım bağışıklık hasta ola ola. 🤣

O çocuklar epp hasta epp :KK70: ilkinde bende etraftan öyle gördüm sıcak suyla yıkadım verdim falan sonra ayıldım dedim napıyosun :)
benim büyük kız dr dan hiç çıkmadı.her ay 7 tame penisilin cepteydi.en son o şişelerden bereket baharatlığı yapmıştım o kadar çoktu :)43 derece ateşle dr a gittiğimizi bilirim.
küçüğü bir saldım,kar yağarken evde kilotla gezerdi,hiç tınlamazdım hasta olmadan büyüdü.antibiyotik bile içmedi hiç.
bir gün annem bana geldi,lapa lapa kar yağıyor.evim de pek sıcak olmazdı.aaa dedi sen deli misin bu çocuğun hali ne? anne çıkarıyor napim dedim.ver sen bana şunun yeleğini dedi.giydirdi etti,yeleğin önünü dikti açamasın diye.çorapları soktu pijamanın içine.bi kahve içtik geldik çocuk çıplak :KK70:

X