- 11 Nisan 2007
- 82.779
- 480.462
Bonus yaşlanmadan ben öyleyim
Çekmeceden dolaptan aldığım her şeyi yıkayıp kullanırım:)
Çörekotu yıkayıp kurutup koyar kavanoza. Çorbaya atacağı naneyi yıkar çay süzgecinde.
Yapma nevo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus yaşlanmadan ben öyleyim
Çekmeceden dolaptan aldığım her şeyi yıkayıp kullanırım:)
Şimdi bi de çocuk yok rahatlığı. Ama onu da tasarlıyorum olur da emeklerse nasıl daha özenli temizlik yaparım diye.İşte bende seninle aynı fikirdeyimBana göre çok titiz değilim ama çok temiz olduğum söylenir:)
İşte bunlar aileden geliyor
Emeğe saygı ulan temizlik her zaman olurinan zamanla ben de anneme benzemeye başladım.kızlardan bişey istiyorum anne birazdan diyolar gidip yapmamak için kendimi zor tutuyorum.kızlar birazda o yüzden temizlik vs yapmıyorlar çünkü arkalarından ya olmamış diye söyleniyorum ya da tekrar kendim yapıyorum
pasta dökülme sahnesi beni çok etkiledi.büyük kız hatırlar mı bilmem,7-8 yaşlarında bana kahvaltı hazırlamıştı ben uyurken,bir kalktım heryer batmış.kahvaltı etmeden ortalığı temizlemiştim
Iyi güzel de ben bu dizileri izledikçe bi tuaf oluyorum bende var biseyle r depreşiyor sanırım
Derinlere attigim durumlar açığa çıkıyor sanırım
Iyi olmadi
Şu açıdan iyi oluyor kendimiiz sorguluyoruz:)al benden de o kadar
Yok öyle şeylere ben dikkat ediyorum en azından tutuyorum kendimiinan zamanla ben de anneme benzemeye başladım.kızlardan bişey istiyorum anne birazdan diyolar gidip yapmamak için kendimi zor tutuyorum.kızlar birazda o yüzden temizlik vs yapmıyorlar çünkü arkalarından ya olmamış diye söyleniyorum ya da tekrar kendim yapıyorum
pasta dökülme sahnesi beni çok etkiledi.büyük kız hatırlar mı bilmem,7-8 yaşlarında bana kahvaltı hazırlamıştı ben uyurken,bir kalktım heryer batmış.kahvaltı etmeden ortalığı temizlemiştim
bi ara çayı da yıkıyordum benÇörekotu yıkayıp kurutup koyar kavanoza. Çorbaya atacağı naneyi yıkar çay süzgecinde.
Yapma nevo
Çocuk olunca bırakmak lazım :)Bak şanslısın öğreniyorsun:)Yani bunlar çocuk gelişiminde çok önemli:)Şimdi bi de çocuk yok rahatlığı. Ama onu da tasarlıyorum olur da emeklerse nasıl daha özenli temizlik yaparım diye.
bi 10 yıl önce çekilseymiş keşke,geçmiş olaŞu açıdan iyi oluyor kendimiiz sorguluyoruz:)
Tamam duygusallaştırıyor bazı şeyleri hatırlatıyor ama daha özenli olmamızı sağlıyor:)
bi ara çayı da yıkıyordum ben
Vallahi her gün bir şey öğreniyorum forum da bana çok şey kattı gerçekten.Çocuk olunca bırakmak lazım :)Bak şanslısın öğreniyorsun:)Yani bunlar çocuk gelişiminde çok önemli:)
Bize geçmiş olsun ama yeni nesile iyi olabilir:)bi 10 yıl önce çekilseymiş keşke,geçmiş ola
Ben çevremde temiz titiz çok düzenli biri olarak tanindim ama insanlar bunu tuaf bulduŞu açıdan iyi oluyor kendimiiz sorguluyoruz:)
Tamam duygusallaştırıyor bazı şeyleri hatırlatıyor ama daha özenli olmamızı sağlıyor:)
Bizim zamanımızda yoktu diyeceğim yaşımız çıkacakVallahi her gün bir şey öğreniyorum forum da bana çok şey kattı gerçekten.
Aaa rahmetli ninem de oyleydi homur homurbenimki de öyle :)
bide o kadar tez canlı ki,birşeyi bir kere söyler.5 dk içinde yaptın yaptın yoksa kalkıp kendi yapar.
ah bonusum şimdiki aklım olsaEmeğe saygı ulan temizlik her zaman olur
Çocuk varsa törpülemek en doğrusu :)Yoksa bile ne yapıyorsak kendimize yapıyoruzBen çevremde temiz titiz çok düzenli biri olarak tanindim ama insanlar bunu tuaf buldu
Evime bile gelmek istemediler
Kendimi torpulemek zorunda kaldim ama şimdi izledikçe başa dönüyorum yani zor bi durum bilemedim
Şimdi bi de çocuk yok rahatlığı. Ama onu da tasarlıyorum olur da emeklerse nasıl daha özenli temizlik yaparım diye.
Hayır söyleyemezler ben yasakladım.Aaa rahmetli ninem de oyleydi homur homur
Kitabi okuyanlar neden idrarini tutamiyor soyler misiniz
o başa dönme isteği bana da geldi biliyor musun?Ben çevremde temiz titiz çok düzenli biri olarak tanindim ama insanlar bunu tuaf buldu
Evime bile gelmek istemediler
Kendimi torpulemek zorunda kaldim ama şimdi izledikçe başa dönüyorum yani zor bi durum bilemedim