Masumlar Apartmanı

inan zamanla ben de anneme benzemeye başladım.kızlardan bişey istiyorum anne birazdan diyolar gidip yapmamak için kendimi zor tutuyorum.kızlar birazda o yüzden temizlik vs yapmıyorlar çünkü arkalarından ya olmamış diye söyleniyorum ya da tekrar kendim yapıyorum:KK43:
pasta dökülme sahnesi beni çok etkiledi.büyük kız hatırlar mı bilmem,7-8 yaşlarında bana kahvaltı hazırlamıştı ben uyurken,bir kalktım heryer batmış.kahvaltı etmeden ortalığı temizlemiştim :KK43:
Emeğe saygı ulan temizlik her zaman olur 🙁

inan zamanla ben de anneme benzemeye başladım.kızlardan bişey istiyorum anne birazdan diyolar gidip yapmamak için kendimi zor tutuyorum.kızlar birazda o yüzden temizlik vs yapmıyorlar çünkü arkalarından ya olmamış diye söyleniyorum ya da tekrar kendim yapıyorum:KK43:
pasta dökülme sahnesi beni çok etkiledi.büyük kız hatırlar mı bilmem,7-8 yaşlarında bana kahvaltı hazırlamıştı ben uyurken,bir kalktım heryer batmış.kahvaltı etmeden ortalığı temizlemiştim :KK43:
Yok öyle şeylere ben dikkat ediyorum en azından tutuyorum kendimi:KK43:
Ama arada oluyordur:)Sonra telafi etmesi zor:)

Şu açıdan iyi oluyor kendimiiz sorguluyoruz:)
Tamam duygusallaştırıyor bazı şeyleri hatırlatıyor ama daha özenli olmamızı sağlıyor:)
Ben çevremde temiz titiz çok düzenli biri olarak tanindim ama insanlar bunu tuaf buldu
Evime bile gelmek istemediler
Kendimi torpulemek zorunda kaldim ama şimdi izledikçe başa dönüyorum yani zor bi durum bilemedim

Ben çevremde temiz titiz çok düzenli biri olarak tanindim ama insanlar bunu tuaf buldu
Kendimi torpulemek zorunda kaldim ama şimdi izledikçe başa dönüyorum yani zor bi durum bilemedim
Çocuk varsa törpülemek en doğrusu :)Yoksa bile ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz:KK43:

Şimdi bi de çocuk yok rahatlığı. Ama onu da tasarlıyorum olur da emeklerse nasıl daha özenli temizlik yaparım diye.

Abartı olan herşey insan ruhuna yük.

Normal temizlenen bir evde çocuk emziğini yere düşürdümü geri alabilmeli ağzına.

Emeklerken yere değen elini ağzınada sürer normali bu.

o başa dönme isteği bana da geldi biliyor musun?
şuan evde değilim,deli gibi eve dönmek istiyorum kalan işlerim için.

X