ya ace çamaşir suyu o. bide mavi beze döktü hiç rengi bozulmadi ben ona sasirmişimSipariş veriyorlar han a markette adam dedi ya 5 şişe çamaşır suyu istediler dedi öyle istiyorlar işte ..fazla gitmez baksana sabun poşette duruyor
Sudur oya ace çamaşir suyu o. bide mavi beze döktü hiç rengi bozulmadi ben ona sasirmişim
Bak ben onu seviyorumben çamaşir suyu hiç sevmiyorum kokularini bile. siz nasıl seviyosun sasirdim yani
gerçekten, ciddiyim.üstüne basa basa babaya diyorlar,altından birşey çıkacak ama ne?hadi ya kuzenin oglunun adı Miraç mi
Ciddi misin
Çamaşır suyu sevilmez miben çamaşir suyu hiç sevmiyorum kokularini bile. siz nasıl seviyosun sasirdim yani
gerçekten, ciddiyim.üstüne basa basa babaya diyorlar,altından birşey çıkacak ama ne?
Bazı yörelerde öyle hitap edilir.Yetişme tarzıgerçekten, ciddiyim.üstüne basa basa babaya diyorlar,altından birşey çıkacak ama ne?
Çamaşır suyu kokuyorsa temizdirvalla çamaşir suyu ile temizlik yaparken maske takıyorum
Bizim burda Muşlu komsular var onlarda hep oyle söylüyorlar kardeş kardeşe anneye şöyle babaya söyle derler kendi aralarında ama bana tuhaf geliyor nedense
yöre ile de alakalı olabilir belkiBazı yörelerde öyle hitap edilir.Yetişme tarzıBen öyle düşündüm.Zaten babadan çok çekiniyorlar yani çocukluktan gelen bir korku ve aşırı saygı var
Bende öyle düşündüm yadırgamadımyöre ile de alakalı olabilir belki
Kurunun yaninda yaş da yaniyor hep annelerin biraktigi izler bütün suc baba da kadindan kacicam derken cocuklari ilgisiz birakmis biraz sahip cikaydi annelerin izi o kadar kalmazdiOndada bir şey var
Hatta ben eşime annene uzatsana baban aradı falan desem kaynanam ters ters bakarBende öyle düşündüm yadırgamadım
Aynen babada çok hatalıKurunun yaninda yaş da yaniyor hep annelerin biraktigi izler bütün suc baba da kadindan kacicam derken cocuklari ilgisiz birakmis biraz sahip cikaydi annelerin izi o kadar kalmazdi
Sabun sanki insanın midesini ağrıtmaz, herşeyden tiksiniyor sabunu temizsiniyor, yiyeceklere değdirilmemesi gereken bir deterjan türüdür sabun. Zararlı yani.SABUNLAMASA bari
Biz buna çocuk her mikrobu almalı diyoruzAbartı olan herşey insan ruhuna yük.
Normal temizlenen bir evde çocuk emziğini yere düşürdümü geri alabilmeli ağzına.
Emeklerken yere değen elini ağzınada sürer normali bu.