- 3 Haziran 2015
- 36.919
- 118.924
- 35
bende onu bekledim inan kiBen hatta orayı inci ye verecekler sandım sonra alt kat deyince ohh dedim orayı nasıl kim keşfedecek acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende onu bekledim inan kiBen hatta orayı inci ye verecekler sandım sonra alt kat deyince ohh dedim orayı nasıl kim keşfedecek acaba
sen bendensin abla ya neredeyse ayniyizİşte bende seninle aynı fikirdeyimBana göre çok titiz değilim ama çok temiz olduğum söylenir:)
İşte bunlar aileden geliyor
Bu diziyi neden izliyoruz .Hepimizin ortak noktaları varsen bendensin abla ya neredeyse ayniyiz
benim annemde titiz hemde çok. hiç de çekmemişim :)Bu diziyi neden izliyoruz .Hepimizin ortak noktaları var
Bende titizim işteTakıntılıyımbenim annemde titiz hemde çok. hiç de çekmemişim :)
bide kocam da öle. ailesi de öle.
geçen gün noldu biliyormusun kayınvalidemgil dünürlerim gelicek diye bütün evi dök yala.. benim kızım halıya kusmaz mi gitti güzelim halı yıkatmaya verdi..
valla öle titiz ailenin geliniyim gina geliyor gerçekten
Ben kendimi Hana benzetiyorum onun gibi biriktirme hastalığım var kitap kagit kalem felan çok severim
Aynnen bende Gülbene çok üzüldüm sürekli kıza patlıyor herşey deEvet ama o yine abisinden biraz olsun sevgi görüyor babasından da. Biraz da karşılık veriyor ama Gülben çok çekimser çok masum geliyo ban çok üzülüyorum.
Bende kalem defter biriktirmeyi çok seviyorum ama onları düzenle yerleştirmeyi de çok seviyorumbenim annemde titiz hemde çok. hiç de çekmemişim :)
bide kocam da öle. ailesi de öle.
geçen gün noldu biliyormusun kayınvalidemgil dünürlerim gelicek diye bütün evi dök yala.. benim kızım halıya kusmaz mi gitti güzelim halı yıkatmaya verdi..
valla öle titiz ailenin geliniyim gina geliyor gerçekten
Ben kendimi Hana benzetiyorum onun gibi biriktirme hastalığım var kitap kagit kalem felan çok severim
DİZİNİN EN MASUMU GÜLBEN.Aynnen bende Gülbene çok üzüldüm sürekli kıza patlıyor herşey de
Annem küçükken defterlerimi atmişti abimgil kalemlerimi almişti oradan geliyor.Bende kalem defter biriktirmeyi çok seviyorum ama onları düzenle yerleştirmeyi de çok seviyorum
hadi ya kuzenin oglunun adı Miraç miKuzenlerim o taraflarda
Ciddi misinen merak ettiğim şey
Yok değil benzetmişsin demekhadi ya kuzenin oglunun adı Miraç mi
Ciddi misin
Evet olabilirYok değil benzetmişsin demek
Evet çok güzel herkes izlemeliNevreste dün bölüm bitince tekrardan verdiler bölümü sil baştan yeniden izledim dizi güzel olunca zaman çabuk geciyor sanki
Ispanağın canını çıkardı yıkaya yıkaya bir avuç kaldı onu da babasının önünden çekecekti nerdeyse güzel olmamış ver istersen diyo hııı tabi.Ezgi Mola'nın askerleriyiz.
Ispanağın canını çıkardı yıkaya yıkaya bir avuç kaldı onu da babasının önünden çekecekti nerdeyse güzel olmamış ver istersen diyo hııı tabi.
SABUNLAMASA bariIspanağın canını çıkardı yıkaya yıkaya bir avuç kaldı onu da babasının önünden çekecekti nerdeyse güzel olmamış ver istersen diyo hııı tabi.
Sipariş veriyorlar han a markette adam dedi ya 5 şişe çamaşır suyu istediler dedi öyle istiyorlar işte ..fazla gitmez baksana sabun poşette duruyorya bişey söyleyecegim bunlarin günde kaç sabun gidiyor sabun almaya da kim gidiyor ki iki kardeş hiç çıkmıyor dişariya..