Masumlar Apartmanı

Bu diziyi neden izliyoruz .Hepimizin ortak noktaları var
benim annemde titiz hemde çok. hiç de çekmemişim :)
bide kocam da öle. ailesi de öle.
geçen gün noldu biliyormusun kayınvalidemgil dünürlerim gelicek diye bütün evi dök yala.. benim kızım halıya kusmaz mi gitti güzelim halı yıkatmaya verdi..
valla öle titiz ailenin geliniyim gina geliyor gerçekten
Ben kendimi Hana benzetiyorum onun gibi biriktirme hastalığım var kitap kagit kalem felan çok severim

Bende titizim işteTakıntılıyım

Evet ama o yine abisinden biraz olsun sevgi görüyor babasından da. Biraz da karşılık veriyor ama Gülben çok çekimser çok masum geliyo ban çok üzülüyorum.
Aynnen bende Gülbene çok üzüldüm sürekli kıza patlıyor herşey de

Bence Han'ın kağıt toplaması şundan dolayı idi.
İnci ye anlatmıştı ya çocukken çok sevdiğim bir oyuncağım vardı annem onu çöpe atmıştı ama tüm dünyam yıkıldı filan demişti.
Çocukken o çok değer verdiği şeyin çöpe atılması ile çöpe sarmış kafayı o da... Çocukluğunda ki o olaydan dolayı çöpden kağıt toplamak onun beynini rahatlıyor gibi geldi bana..bide bu Han kirliliği seviyor bence çünkü evdekilerin takıntılı temizliğinden zıttı çekiyor kendisini...

Bende kalem defter biriktirmeyi çok seviyorum ama onları düzenle yerleştirmeyi de çok seviyorum

Bende kalem defter biriktirmeyi çok seviyorum ama onları düzenle yerleştirmeyi de çok seviyorum
Annem küçükken defterlerimi atmişti abimgil kalemlerimi almişti oradan geliyor.
bide kitaplarimi da lmişti sinirlendirdi ağladim vermiyor diye bidaha da hiç vermedim kimseye versem hiç içim rahat etmiyor.
o durumlari biriktiriyorum bitmiş olsa saklıyorum
hatta kullanmadıklarimi da saklıyorum belki kullanirim diye.

ya bişey söyleyecegim bunlarin günde kaç sabun gidiyor sabun almaya da kim gidiyor ki iki kardeş hiç çıkmıyor dişariya..
Sipariş veriyorlar han a markette adam dedi ya 5 şişe çamaşır suyu istediler dedi öyle istiyorlar işte ..fazla gitmez baksana sabun poşette duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…