Masumlar Apartmanı

dolabımda hazır börek çörek tutmuyorum artık çünkü fil gibi olduk hepimiz eskiden çok yapardım :)
evim her daim temizdir,hiç yaz kış temizlik yaptığımı bilmem,gözüme kirli gelen yeri anında temizlerim.mesela ben banyo yıkadım dediğim zaman aklına gelebilecek her yere değmişimdir,asla üstünden yapmam.diş fırçalığına kadar ciflerim.duşa kabinin en diplerini diş fırçasıyla temizlerim.1 saat sürer işim ama çıktığımda banyo parlar,uzun sürede kirlenmez.bi sonraki sefere kadar (rahat 1 hafta) deterjanlı mendilleriyle idare ederim sağı solu.dolayısyla ani misafirim geldiğinde en fazla aynada 1-2 damla su lekesi olur.
mesela postlarda görüyorum,ocak demirlerindeki yağı nasıl temizliyorsunuz diye,bi düşündüm benim demirlerim hiç yağ tutmaz ki :)dolaplarıma yağçöz vs hiç kullanmadım,devamlı üstten silince yağ olmuyor .
ama çok dağınığımdır,hele son yıllarda :)
temiz olduktan sonra dağınıklığı toplamak 5 dakika.

Ben de kendim üşümediğim için tek kat giydiririm. Yazın tişört, baharda atlet ve uzun kollu ince penye, kışın atlet ve kazak gibi. Benim de eşim çok üşür, ona sorarım soğuk mu sence diye.
doktorumuz da öyle demişti.sen ne hissediyorsan bebeğin de öyle hissediyor.eşim döndü dr a,anası normal değil onu baz almayın,ağustosta üşümeye başlar o
o zaman babaya göre giydirin çocuğu demişti adam

Benim biri bana benziyor diğeri dünya yansa umrunda değil:)Titiz olan diğerini sürekli uyarıyor:)Ama umrunda değil
Yani birazda genlerde var bence:)
Katılıyorum, anneannem, annem, teyzeler.. Dün teyzemle telefonda 1 saat temizlik muhabbeti yaptık.
Teyzem covid oldu geçen yeni yeni iyileşiyor diyor ki : biraz kendime geleyim evi baştan aşağı yıkyaacm agahshdhd daha geçenlerde baya temizlik yapmıs oysaki. Kaynanası da batırdın oğlumu temizlik malzemelerinden dolayı diyormus hahahahha

Bu dizide bişey dikkatinizi cekti mi birbirlerine bişey söylerken mesela baba acikti diyorlar niye babam demiyorlar

Bence bu takıntı ailede başlıyor.Ama kimisini teet geçiyorErkek kardeşim çok titiz ,abim aksine çok rahatBir tek onu fire vermişiz

Bence bu takıntı ailede başlıyor.Ama kimisini teet geçiyorErkek kardeşim çok titiz ,abim aksine çok rahatBir tek onu fire vermişiz

bizde de eşim aşırı temiz,ben büyük kız orta,küçük eksi 15000
korona onun odasından dünyaya dağılmış olabilir
çekirdek tabağı,çikolata kabuğu ne ararsan var.kızım bitince götürsene bunları mutfağa diye kızıyorum,aman anne ya ölümlü dünyada bu mu derdimiz diyo alan geri getirmese bari

Benim biri öyle ama benim ve diğer kızın dırdırından topluyor
Bize göre ev çok dağınık kirli ona göre be varki gayet topluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…