Eve kimse giremiyor,çıkanda gelince temizleniyor.Kolonya,dezenfektan bolcaKoronanın uğramayacağı tek dizi olur sanirsam
bende seyrediyorum , gerçek hayat hikayelerinden çekilen filmleri çok seviyorum
dolabımda hazır börek çörek tutmuyorum artık çünkü fil gibi olduk hepimizAy ne hamaratsınız, ben misafirden önce mutlaka temizlik yaparım evim derli toplu olur ama bazılarının evi her daim temiz topludur sanki, buzlularında da mutlaka börek çörek vardır. Çok özeniyorum aslında ama ben yapamam. Gerçekten de evleriniz her zaman temiz ve derli toplu mudur? Çok merak ediyorum.
çok katıldıtdıttırıyosun da zatenTamam o iş bende
doktorumuz da öyle demişti.sen ne hissediyorsan bebeğin de öyle hissediyor.eşim döndü dr a,anası normal değil onu baz almayın,ağustosta üşümeye başlar oBen de kendim üşümediğim için tek kat giydiririm. Yazın tişört, baharda atlet ve uzun kollu ince penye, kışın atlet ve kazak gibi. Benim de eşim çok üşür, ona sorarım soğuk mu sence diye.
Baba Aralık'ta bile üşümüyordoktorumuz da öyle demişti.sen ne hissediyorsan bebeğin de öyle hissediyor.eşim döndü dr a,anası normal değil onu baz almayın,ağustosta üşümeye başlar o
o zaman babaya göre giydirin çocuğu demişti adam
yok yok normal olan bizizBaba Aralık'ta bile üşümüyor
Bence haftaya devam edelimyok yok normal olan biziz
çok döküldük gene hemşirem
iyi geceler o zamanBence haftaya devam edelim
Her şeyi döktük
Ben de üşümem. Hep yağmur yağsın, hava hep kapalı olsun, 14-15 derece.Baba Aralık'ta bile üşümüyor
Katılıyorum, anneannem, annem, teyzeler.. Dün teyzemle telefonda 1 saat temizlik muhabbeti yaptık.Benim biri bana benziyor diğeri dünya yansa umrunda değil:)Titiz olan diğerini sürekli uyarıyor:)Ama umrunda değil
Yani birazda genlerde var bence:)
Siması kaş yapısı bile aynıNesini benzettin
Bence bu takıntı ailede başlıyor.Ama kimisini teet geçiyorKatılıyorum, anneannem, annem, teyzeler.. Dün teyzemle telefonda 1 saat temizlik muhabbeti yaptık.
Teyzem covid oldu geçen yeni yeni iyileşiyor diyor ki : biraz kendime geleyim evi baştan aşağı yıkyaacm agahshdhd daha geçenlerde baya temizlik yapmıs oysaki. Kaynanası da batırdın oğlumu temizlik malzemelerinden dolayı diyormus hahahahha
Kuzenlerim o taraflardaSiması kaş yapısı bile aynı
en merak ettiğim şeyBu dizide bişey dikkatinizi cekti mi birbirlerine bişey söylerken mesela baba acikti diyorlar niye babam demiyorlar
Bence bu takıntı ailede başlıyor.Ama kimisini teet geçiyorErkek kardeşim çok titiz ,abim aksine çok rahat Bir tek onu fire vermişiz
Benim biri öyle ama benim ve diğer kızın dırdırından topluyor
bizde de eşim aşırı temiz,ben büyük kız orta,küçük eksi 15000
korona onun odasından dünyaya dağılmış olabilir
çekirdek tabağı,çikolata kabuğu ne ararsan var.kızım bitince götürsene bunları mutfağa diye kızıyorum,aman anne ya ölümlü dünyada bu mu derdimiz diyoalan geri getirmese bari
yok onda dispozofobi hastalığı var. annesi küçükken işe yaramaz diye en sevdiği oyuncagi çöpe atmiş ondan sonra başlamiş.Simetri var onda da sanırım hayırlı olsun bu arada
kaçmanin sebebi annesi.. o yüzden titizden nefret ediyor.Han kirlenmeyi seviyor. Bilerek çöpe pisliğe bulaştırıyor kendini. Ablasının tam zıttı yani. Biri titiz biri titizlikten kaçıyor