- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
Aynı ben +1sabaha kadar uyumam yetişmediyse :)
misafir geldiğinde çayım çaydanlıkta hazır bekler sadece demlemesi kalır.şekerliğim,ikramlarım,tabaklarım,çatal bıçaklarım,peçetelerim masada hazır olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben +1sabaha kadar uyumam yetişmediyse :)
misafir geldiğinde çayım çaydanlıkta hazır bekler sadece demlemesi kalır.şekerliğim,ikramlarım,tabaklarım,çatal bıçaklarım,peçetelerim masada hazır olur :)
Bak dedi diyeceksiniz bence safiye nin küçükken ya tacize yada tecavüze uğradığı na çıkacak bu titizlik muhabbeti hep öyle düşünüyorum ben nedense ...kardeşine gözünün içine bakmadan konuş dedi ya ordan öyle düşündümBugün günlerden Masumlar Apartmanı
Yok bence annesi bu konuda çok uyarmış:)Öğrendiği o kadarBak dedi diyeceksiniz bence safiye nin küçükken ya tacize yada tecavüze uğradığı na çıkacak bu titizlik muhabbeti hep öyle düşünüyorum ben nedense ...kardeşine gözünün içine bakmadan konuş dedi ya ordan öyle düşündüm
Safiye'ye uymayalımKaç senedir ilk defa bir diziye bağlanmak istedim ve çok sevdim neden acaba?
Sanırım biraz takıntı ve titizlik durumu var ondan
Safiyeyi görünce evdeki her şey gözüme batıyor. Her yeri pis görüyorum
Gidişim hayra alamet değilSafiye'ye uymayalım
Trt 1 çekmi yo beaaEzgi Mola'nın askerleriyiz.
geldim geldimBugün günlerden Masumlar Apartmanı
netten aç :)Trt 1 çekmi yo beaa☹
Başlamak üzere özet bitiyorgeldim geldim
O kadar internet yok benetten aç :)
1 yıldır ilk defa tv açtım safiyenin temizliğini daha yakından göreyim diyeBaşlamak üzere özet bitiyor
biz sana anlatırız o zamanO kadar internet yok be
Bitince görelim1 yıldır ilk defa tv açtım safiyenin temizliğini daha yakından göreyim diye
bide yeğenime deniz kızı kostümü dikicem,keyifliyim bu gece ❤