Masumlar Apartmanı

Ayy vallahi şimdi ekmeğimin arasına peynir domates salatalık koydum yedim Bide üstüne sut içtim.
Oh mis afiyet olsun canım domates de çekti mandalina sıkıp içtim ben de mide kazınıyor tövbe Yarabbim bu saatte nereden yemeğe geldik biz üzümlü kek pırasalı börek domates peynir ımmm mis mis

Reactions: Z P
Sakat kaldığını bu bölümde gördük.Sebebi Safiye'nin eve kapanmasına neden olmuş
Kitapta da safiyeyi döverken kalp krizi geçiriyor sanirim dizi dede oyle kalp.krizinden sonra yürümeyecek ve bikac kez daha kalp krizi geçiriyor ondan sonra cok yaşamıyor ölüyor anneleri

Aynen nerminin elinde hep o kitap var . Alakası pek yok gibi onda da mehdi aslında doktormus aralarında sevgi yokmus Reyting icin birazda

Ben diziye yeni basladim 2. Bölüme geldim de Han çöp mü topluyor Han'ın olayi.nedir biri bana aciklayabilir mi gizli gizli napiyor cok merak ettim ya

Ben diziye yeni basladim 2. Bölüme geldim de Han çöp mü topluyor Han'ın olayi.nedir biri bana aciklayabilir mi gizli gizli napiyor cok merak ettim ya
Aslında kurşun askerini arıyor ve de bence ablaların temizlik takıntısına tepki olarak onları engelleyemediği için yeterince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…