MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
Gece gece sinirlerim bozulduAnasını kim indiriyor kapıya kadar
Naci zaten seri katil gibi . Aman ne halleri varsa görsünlerKesin karısını sevmiyor zorla falan evlendi bir olaylar var bu işteyoksa Nacim yapmaz
Amaan doğru vallaNaci zaten seri katil gibi . Aman ne halleri varsa görsünlerBeni kaybettiler Hayatımız olmuş dram bari dizilerde gülelim. Psikolojim normal degil zaten hepten bozdular . Acıktım gidiyim de yemek yiyin
Başka biriyle evlenip sırf kendisine acıdığı için geldiğini sanabilirAhlaksiz olduğuna takarsa yandı nacii
Kız bu kadar mantıklı konuşma aydınlanma yaşıyorum her seferindeBaşka biriyle evlenip sırf kendisine acıdığı için geldiğini sanabilir
Aşk katınca da güzel olmuş ya ilk bölümler çok güzeldi gençlik yıllarım aklıma geldiGerçek hikayesi de güzel olurdu izlenirdi ama illa aşk katacaklar psikolojik açıdan cok güzel dizi ama
Napalım safişin penceresinden bakmak zorKız bu kadar mantıklı konuşma aydınlanma yaşıyorum her seferinde
Aynen bi başka güzel olmus yakismislarAşk katınca da güzel olmuş ya ilk bölümler çok güzeldi gençlik yıllarım aklıma geldi
Hangi kitap olduğunu bilmiyorum ilk bunu aldım ama farklı bir sürü hastasının hikayeleri var yazarın çöp apartmanına daha yeni geçtim fırsatım olmadı okumayaBen okumadım dizilerinden sonra kitaplar etkilerse dayanabilir miyim bilemedim bildiğim kadari ile o kitaptan uyarlanmıs
Muhtemelen bu konu çok hikaye yer aliyormus kitaplarında uzun değinmişler bu hikayeye. Dogdugun ev kaderindir iki sayfalikmis sadece mesala camdaki kız romanından alintiymis.Hangi kitap olduğunu bilmiyorum ilk bunu aldım ama farklı bir sürü hastasının hikayeleri var yazarın çöp apartmanına daha yeni geçtim fırsatım olmadı okumaya
Aa Camdaki kızdan mı alıntıymış o Camdaki Kız romanı da kaç aydır hep çok satanlarda raflarda dizileri öyle yapıyorlar tabi Huzur Sokağı mesela kitabı okudum ben diziyi de izledim alakası yok gibi bişeydiMuhtemelen bu konu çok hikaye yer aliyormus kitaplarında uzun değinmişler bu hikayeye. Dogdugun ev kaderindir iki sayfalikmis sadece mesala camdaki kız romanından alintiymis.
O değilde adam gençken gözleri simsiyah büyüyünce maviDiziyede bir akıllı adam almıyorlar nacide garipzaten safiyeye aşık olan biri nasıl garip olmaz
İzleye izleye bizde
Ayy vallahi şimdi ekmeğimin arasına peynir domates salatalık koydum yedimAmaan doğru vallabende açım ekmeğe peynir domates koyayım da gömeyim bari sabaha kadar acıkmayayım hamilelik zor iş
Ama diziye yeni oyuncu gelecekmiş internette yazıyor Naci'nin karısı olarakNaci evli falan değil :/ ergenlerken .safiye'yle kendi aralarında sozlenmisler o yüzük te bu yüzük ,iftira atmayın adama ugursuzlar südüklüler
Laktozsuz içseydin hazımsızlık yapmasın gece yatmadan hamilelikte fena oluyorAyy vallahi şimdi ekmeğimin arasına peynir domates salatalık koydum yedimBide üstüne sut içtim.
Ayy yok ya inşallah bı yanlislik vardırAma diziye yeni oyuncu gelecekmiş internette yazıyor Naci'nin karısı olarak
Bu işte kesin bir iş vardır yoksa Nacim yapmazAyy yok ya inşallah bı yanlislik vardırNaci safiye ye aşık evlenmez baskasiyla