Masumlar Apartmanı

Kesin karısını sevmiyor zorla falan evlendi bir olaylar var bu işte:KK43: yoksa Nacim yapmaz🤣
Naci zaten seri katil gibi . Aman ne halleri varsa görsünler 😂 Beni kaybettiler 😅 Hayatımız olmuş dram bari dizilerde gülelim. Psikolojim normal degil zaten hepten bozdular . Acıktım gidiyim de yemek yiyin😅

Naci zaten seri katil gibi . Aman ne halleri varsa görsünler 😂 Beni kaybettiler 😅 Hayatımız olmuş dram bari dizilerde gülelim. Psikolojim normal degil zaten hepten bozdular . Acıktım gidiyim de yemek yiyin😅
Amaan doğru valla😅😅 bende açım ekmeğe peynir domates koyayım da gömeyim bari sabaha kadar acıkmayayım hamilelik zor iş😂😂

Hangi kitap olduğunu bilmiyorum ilk bunu aldım ama farklı bir sürü hastasının hikayeleri var yazarın çöp apartmanına daha yeni geçtim fırsatım olmadı okumaya
Muhtemelen bu konu çok hikaye yer aliyormus kitaplarında uzun değinmişler bu hikayeye. Dogdugun ev kaderindir iki sayfalikmis sadece mesala camdaki kız romanından alintiymis.

Muhtemelen bu konu çok hikaye yer aliyormus kitaplarında uzun değinmişler bu hikayeye. Dogdugun ev kaderindir iki sayfalikmis sadece mesala camdaki kız romanından alintiymis.
Aa Camdaki kızdan mı alıntıymış o Camdaki Kız romanı da kaç aydır hep çok satanlarda raflarda dizileri öyle yapıyorlar tabi Huzur Sokağı mesela kitabı okudum ben diziyi de izledim alakası yok gibi bişeydi

Naci evli falan değil :/ ergenlerken .safiye'yle kendi aralarında sozlenmisler o yüzük te bu yüzük ,iftira atmayın adama ugursuzlar südüklüler :110:
Ama diziye yeni oyuncu gelecekmiş internette yazıyor Naci'nin karısı olarak 😟🥺

Ayy vallahi şimdi ekmeğimin arasına peynir domates salatalık koydum yedim 😂😂Bide üstüne sut içtim. 😅
Laktozsuz içseydin hazımsızlık yapmasın gece yatmadan hamilelikte fena oluyor 😕
Bende yiyorum şimdi oh mis gibi yemek gibisi yok🤣🤣

X