Masumlar Apartmanı

Ayy vallahi şimdi ekmeğimin arasına peynir domates salatalık koydum yedim 😂😂Bide üstüne sut içtim. 😅
Oh mis afiyet olsun canım domates de çekti mandalina sıkıp içtim ben de 😁mide kazınıyor tövbe Yarabbim bu saatte nereden yemeğe geldik biz üzümlü kek pırasalı börek domates peynir ımmm mis mis

• Komik
Reactions: Z P
Aa Camdaki kızdan mı alıntıymış o Camdaki Kız romanı da kaç aydır hep çok satanlarda raflarda dizileri öyle yapıyorlar tabi Huzur Sokağı mesela kitabı okudum ben diziyi de izledim alakası yok gibi bişeydi
Aynen nerminin elinde hep o kitap var . Alakası pek yok gibi onda da mehdi aslında doktormus aralarında sevgi yokmus Reyting icin birazda

Ben diziye yeni basladim 2. Bölüme geldim de Han çöp mü topluyor Han'ın olayi.nedir biri bana aciklayabilir mi gizli gizli napiyor cok merak ettim ya

Ben diziye yeni basladim 2. Bölüme geldim de Han çöp mü topluyor Han'ın olayi.nedir biri bana aciklayabilir mi gizli gizli napiyor cok merak ettim ya
Aslında kurşun askerini arıyor ve de bence ablaların temizlik takıntısına tepki olarak onları engelleyemediği için yeterince

X