- 7 Ağustos 2017
- 9.910
- 35.680
- 28
Sana katılıyorumBu işte kesin bir iş vardır yoksa Nacim yapmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana katılıyorumBu işte kesin bir iş vardır yoksa Nacim yapmaz
Belki lens taktı nereden biliyorsun gözlerinin bozuk olmadığını bakim senO değilde adam gençken gözleri simsiyah büyüyünce mavi
O gözlerine kadar gelen sakalı kesmeyen naci'cim hiç lens takarmi? Aşk olsunBelki lens taktı nereden biliyorsun gözlerinin bozuk olmadığını bakim sen
Oh mis afiyet olsun canım domates de çekti mandalina sıkıp içtim ben de mide kazınıyor tövbe Yarabbim bu saatte nereden yemeğe geldik biz üzümlü kek pırasalı börek domates peynir ımmm mis misAyy vallahi şimdi ekmeğimin arasına peynir domates salatalık koydum yedim Bide üstüne sut içtim.
Kız Allah seni güldürdün beniO gözlerine kadar gelen sakalı kesmeyen naci'cim hiç lens takarmi? Aşk olsun
Çok da yemeyin ben gibi doğuma tostoparlak gidersiniz söyliyimLaktozsuz içseydin hazımsızlık yapmasın gece yatmadan hamilelikte fena oluyor
Bende yiyorum şimdi oh mis gibi yemek gibisi yok
Evet bu yüzden oğlumu çok zor doğurdum ama yine aynı hatayı yapıyorum akıllanmayacağım hiçÇok da yemeyin ben gibi doğuma tostoparlak gidersiniz söyliyim
Kitapta da safiyeyi döverken kalp krizi geçiriyor sanirim dizi dede oyle kalp.krizinden sonra yürümeyecek ve bikac kez daha kalp krizi geçiriyor ondan sonra cok yaşamıyor ölüyor anneleriSakat kaldığını bu bölümde gördük.Sebebi Safiye'nin eve kapanmasına neden olmuş
Ondan Safiye kafayı yemişKitapta da safiyeyi döverken kalp krizi geçiriyor sanirim dizi dede oyle kalp.krizinden sonra yürümeyecek ve bikac kez daha kalp krizi geçiriyor ondan sonra cok yaşamıyor ölüyor anneleri
Handan bıkmış öğretmen ona destek olmak istemiş ama Han biraz abartmışYurt meselesinde NE oluyor ben onu anlamadim Hanin in öğretmeni neden gidiyor ?
Handan bıkmış öğretmen ona destek olmak istemiş ama Han biraz abartmış
Aynen nerminin elinde hep o kitap var . Alakası pek yok gibi onda da mehdi aslında doktormus aralarında sevgi yokmus Reyting icin birazdaAa Camdaki kızdan mı alıntıymış o Camdaki Kız romanı da kaç aydır hep çok satanlarda raflarda dizileri öyle yapıyorlar tabi Huzur Sokağı mesela kitabı okudum ben diziyi de izledim alakası yok gibi bişeydi
Evet çöp toplayıp biriktiriyor o da psikopat yani:))Ben diziye yeni basladim 2. Bölüme geldim de Han çöp mü topluyor Han'ın olayi.nedir biri bana aciklayabilir mi gizli gizli napiyor cok merak ettim ya
Yıkıldım şu an .. piki.Evet çöp toplayıp biriktiriyor o da psikopat yani:))
Hem çöp topluyor hem psikopat kıskançBen diziye yeni basladim 2. Bölüme geldim de Han çöp mü topluyor Han'ın olayi.nedir biri bana aciklayabilir mi gizli gizli napiyor cok merak ettim ya
Aslında kurşun askerini arıyor ve de bence ablaların temizlik takıntısına tepki olarak onları engelleyemediği için yeterinceBen diziye yeni basladim 2. Bölüme geldim de Han çöp mü topluyor Han'ın olayi.nedir biri bana aciklayabilir mi gizli gizli napiyor cok merak ettim ya
Yaaaa ay hic.beklemiyorum bu adamdan izledikce şok geciriyorum diziyi zaten de ..Hem çöp topluyor hem psikopat kıskanç