Masumlar Apartmanı

Safiye dışarıya çıktığını nasıl anlamadı öyle hayret,nacide bayık aşık safişe bakışları çok romantik.
Gülben bayrama köyünden kız bul dedi,bayram kahrından gidecekti az daha.
Han asabi gergin her an elinden bir kaza çıkacak gibi.

İlk bölümden itibaren izliyorum🤷🏼‍♀️
Psikolojik açıdan bakınca bozmuyor.
İnsanları tanımayı,gözlemlemeyi sağlıyor.
Yani ben o açıdan bakıyorum.

Ben diziye sonradan başladım, kardeşim ısrar etti hadi bakayım oldum, gerçek olaydan olması etkiliyor insanı, bir annenin çocukları üzerindeki travmalarını görmek :KK43: Gülben favorim sevgisi için dağı delenlerden :) Çukur, Behzat ç gibi dizleri daha çok severim kaçırmam şimdi de Ercüment çözere takıldım Saygı. karantina günleri :kahve:

Dün akşam yine savrulduk bir o yanaa bir bu yanaaa.

Naci evli değil bence yaa, olmasın çünkü.
Belki Safiye'ye yüzük takmaya gelmiştir😄
Belki eskiden Safişle yüzükleri vardır.
Yani evli olduğunu sanmıyorum ben.
Du bakalım ne çıkcak altından.

Ya hayır saf bir aşkı kirletecekler gene türk dizisi işte bekar kalan bir erkek hiç yok güya kadın dizisinde sarp baharı çok seviyordu ama geri döndüğünde evlenmiş ve ikizler yapmıştı zengin karısından ama baharı seviyordu pekii :KK70: Naci tek safiyenin kalbini değil benim kalbimide kırar eğer karısı varsa güvenmiştim naciye :KK43: madem evlisin niye safiyenin karşısındaki otele taşındınki ? safiyeyi düşürdüğü durum 2. kadın durumu oluyor kafayı yemesi normal hiç beklemiyordu. Madem hep safiyeyi seviyordun naci ne diye evlendin ? ay ay naci kırıldım alındım güvendimmm
Hah Sarp'ın olayı neydi onu boğulmaktan kurtardığı için mi evlenmişti:KK70:
Ya o işte bir yanlışlık vardır kesin Naci'nin iyi bir bahanesi vardır yoksa çok üzülürüm,bide kadın havalı bir şekilde giriş yaparsa o Safiyenin yüz ifadesi falan mahvolurum çok ağlar odasında,sonra da annesi hortlayıp ben demiştim unuttu seni der:KK43:

Dün akşam yine savrulduk bir o yanaa bir bu yanaaa.

Naci evli değil bence yaa, olmasın çünkü.
Belki Safiye'ye yüzük takmaya gelmiştir😄
Belki eskiden Safişle yüzükleri vardır.
Yani evli olduğunu sanmıyorum ben.
Du bakalım ne çıkcak altından.
Aynen bende sanmiyorum. Ama allahtan gulben delisi o yuzugu gordu. Yoksa sumuk gibi yapisirdi

X