- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.235
spoi yok bacımBen diziye yeni basladim 2. Bölüme geldim de Han çöp mü topluyor Han'ın olayi.nedir biri bana aciklayabilir mi gizli gizli napiyor cok merak ettim ya
hem anlatırsak bir olayı kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spoi yok bacımBen diziye yeni basladim 2. Bölüme geldim de Han çöp mü topluyor Han'ın olayi.nedir biri bana aciklayabilir mi gizli gizli napiyor cok merak ettim ya
İlk bölümden itibaren izliyorum
Psikolojik açıdan bakınca bozmuyor.
İnsanları tanımayı,gözlemlemeyi sağlıyor.
Yani ben o açıdan bakıyorum.
EvetBurdan bildirimmi geldi bide Nevreste
Öyleydi ama Han geldi tadımızı kaçırdıNacinin Safiyeyi bekledigi yer de pek bi guzeldi di mi
Hah Sarp'ın olayı neydi onu boğulmaktan kurtardığı için mi evlenmiştiYa hayır saf bir aşkı kirletecekler gene türk dizisi işte bekar kalan bir erkek hiç yok güya kadın dizisinde sarp baharı çok seviyordu ama geri döndüğünde evlenmiş ve ikizler yapmıştı zengin karısından ama baharı seviyordu pekii Naci tek safiyenin kalbini değil benim kalbimide kırar eğer karısı varsa güvenmiştim naciye madem evlisin niye safiyenin karşısındaki otele taşındınki ? safiyeyi düşürdüğü durum 2. kadın durumu oluyor kafayı yemesi normal hiç beklemiyordu. Madem hep safiyeyi seviyordun naci ne diye evlendin ? ay ay naci kırıldım alındım güvendimmm
Aynen bende sanmiyorum. Ama allahtan gulben delisi o yuzugu gordu. Yoksa sumuk gibi yapisirdiDün akşam yine savrulduk bir o yanaa bir bu yanaaa.
Naci evli değil bence yaa, olmasın çünkü.
Belki Safiye'ye yüzük takmaya gelmiştir
Belki eskiden Safişle yüzükleri vardır.
Yani evli olduğunu sanmıyorum ben.
Du bakalım ne çıkcak altından.
Ah GülbenAynen bende sanmiyorum. Ama allahtan gulben delisi o yuzugu gordu. Yoksa sumuk gibi yapisirdi
Ezgi mola harika oyuncuAh Gülben
Safiye şey dedi ya
"yukarı ustalar gelecek, sakın kendine gelinlik melinlik alma" ahahaha