MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
Bide cansız mankenle konuşuyor:)) çok kıskanç ve kontrol manyağı ek olarakYıkıldım şu an.. piki.
Acilen bu bolumleri bitirip sizlere yetismeliyim aşk var dediler geldik ama neler dönuyo bakalimBide cansız mankenle konuşuyor:)) çok kıskanç ve kontrol manyağı ek olarak
Mankeni yaktı bugünBide cansız mankenle konuşuyor:)) çok kıskanç ve kontrol manyağı ek olarak
Her türlü şey varAcilen bu bolumleri bitirip sizlere yetismeliyim aşk var dediler geldik ama neler dönuyo bakalim
O yakarken aklımda yazdığım mektupları teker teker yakacakmış şarkısı geçiyordu ne mana bilmiyorumMankeni yaktı bugünöyle anneye az bile ya onlarin psikoptlığının eserleri
Yenısını almaz umarımO yakarken aklımda yazdığım mektupları teker teker yakacakmış şarkısı geçiyordu ne mana bilmiyorumyazık olmuş çocuklara madem nefret ediyorsun istemiyorsun yapmasaydın o zaman arkadaşım niye o çocukların hayatını mahvediyorsun,gece gece atarlandım yine
İnsan uyuz oluyor izlerken ama bırakamıyorda değişik bizde normal değiliz galibaYaaaa ay hic.beklemiyorum bu adamdan izledikce şok geciriyorum diziyi zaten de ..
Bir bitmiyor şu cinsiyet ayrımcılığı yaYenısını almaz umarımKendi hayatlarının acısını onlardan cıkaran anne babalar erkek istemis ıste gulbenı de yakmıs ondan altına kacırıyomus bunlar gerçek hala da vardır Allah kurtarsın ben de etkileniyorum
Yıl olmuş bilmem kac bi tükenmediler aynen adam da dort çocuğu ölüyor iş güç sahibi sesi çıkmıyor rahatsız ikisideBir bitmiyor şu cinsiyet ayrımcılığı ya
Nedir bu oğlan doğurma olayı yaa kaçıncı yüzyılda yaşıyoruzYenısını almaz umarımKendi hayatlarının acısını onlardan cıkaran anne babalar erkek istemis ıste gulbenı de yakmıs ondan altına kacırıyomus bunlar gerçek hala da vardır Allah kurtarsın ben de etkileniyorum
Nacinin Safiyeyi bekledigi yer de pek bi guzeldi di miBu işte kesin bir iş vardır yoksa Nacim yapmaz
İnci’nin kendine hayrı yok.Evet 3 kız kardeş sanırım Hanın konma nedeni sadece bu temizlik okb si ile izlenmez diyerek aşk da katmışlar İnci psikiyatrist rolünü üstlenecek diyorlar
Yok yok. Terasa cam baloon yaptırmış adam. O oda duruyordur yandı mandı zaten...Kızlar aklıma şey takıldı. Han üst katı temizlemiş ya. Çarşafları olduğu yeri mi yapmis. Telefonla ilgilenmekten kaçırdım o kismi
SormaNedir bu oğlan doğurma olayı yaa kaçıncı yüzyılda yaşıyoruzAllah sana üç kız evlat vermiş daha ne istiyorsun,neyse ya sinirlendim gece gece ben migrenim tutmadan yatayım yoksa sabaha kadar baş dönmesi ağrı halüsinasyon üçlüsüyle beraber uyuyamayacağım hadi iyi geceler kuzum Allah rahatlık versin
Öldürmelerine gerek yokmuş aslında kadın yaşarken bile bu kadar yanında olmamıştır safiyenin trendyol reklamı gibi çıkıyor heryerde kadın ölümünü kabullenemedi safiyeye sarıyorAnası ölü be ne sakatı
Ya hayır saf bir aşkı kirletecekler gene türk dizisi işte bekar kalan bir erkek hiç yok güya kadın dizisinde sarp baharı çok seviyordu ama geri döndüğünde evlenmiş ve ikizler yapmıştı zengin karısından ama baharı seviyordu pekiiAma diziye yeni oyuncu gelecekmiş internette yazıyor Naci'nin karısı olarak
hocam sende mi yaaVay anasına Naci Hoca evliymiş ya la