Masumlar Apartmanı

Mankeni yaktı bugün öyle anneye az bile ya onlarin psikoptlığının eserleri
O yakarken aklımda yazdığım mektupları teker teker yakacakmış şarkısı geçiyordu ne mana bilmiyorum yazık olmuş çocuklara madem nefret ediyorsun istemiyorsun yapmasaydın o zaman arkadaşım niye o çocukların hayatını mahvediyorsun,gece gece atarlandım yine

Yenısını almaz umarım Kendi hayatlarının acısını onlardan cıkaran anne babalar erkek istemis ıste gulbenı de yakmıs ondan altına kacırıyomus bunlar gerçek hala da vardır Allah kurtarsın ben de etkileniyorum

Bir bitmiyor şu cinsiyet ayrımcılığı ya

Nedir bu oğlan doğurma olayı yaa kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz Allah sana üç kız evlat vermiş daha ne istiyorsun,neyse ya sinirlendim gece gece ben migrenim tutmadan yatayım yoksa sabaha kadar baş dönmesi ağrı halüsinasyon üçlüsüyle beraber uyuyamayacağım hadi iyi geceler kuzum Allah rahatlık versin

ooohh ne güzel bi topik. bende izleyenlerindenim. valla bu gülben ne böyle ya, meraba desen evlenme teklifi anlıyo. naci hocaya yazık oldu valla dayak yedi yok yere adam, manyak safiye yüzünden.

Evet 3 kız kardeş sanırım Hanın konma nedeni sadece bu temizlik okb si ile izlenmez diyerek aşk da katmışlar İnci psikiyatrist rolünü üstlenecek diyorlar
İnci’nin kendine hayrı yok.
şu saçının rengini bi düzeltse. Mavi yapacaktım saçımı dizi başlayınca tiksindim yeminle :/

Sorma iyi geceler canım ben de uyuyabilsem iyi olur yarın erkem kalkicam

Ama diziye yeni oyuncu gelecekmiş internette yazıyor Naci'nin karısı olarak
Ya hayır saf bir aşkı kirletecekler gene türk dizisi işte bekar kalan bir erkek hiç yok güya kadın dizisinde sarp baharı çok seviyordu ama geri döndüğünde evlenmiş ve ikizler yapmıştı zengin karısından ama baharı seviyordu pekii Naci tek safiyenin kalbini değil benim kalbimide kırar eğer karısı varsa güvenmiştim naciye madem evlisin niye safiyenin karşısındaki otele taşındınki ? safiyeyi düşürdüğü durum 2. kadın durumu oluyor kafayı yemesi normal hiç beklemiyordu. Madem hep safiyeyi seviyordun naci ne diye evlendin ? ay ay naci kırıldım alındım güvendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…