Demi temizlik için uğraşirlarken bi taraf çöplükBana orası dert oldu ya. İyiki böyle bir hayatım yok
Ay evetO anda ağzını burnunu kırasim geliyor
Şu an çok üzgünümMASUMLAR APARTMANI NACİ'NİN EŞİ KİM?
Masumlar Apartmanı öğretmen Naci'nin eşi olduğu açıklandı. Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci'nin eşi rolünde Pervin Bağdat'ın bulunacağı söylendi.
Eki Görüntüle 2740893 Eki Görüntüle 2740894
Gerçek hikayesi de güzel olurdu izlenirdi ama illa aşk katacaklar psikolojik açıdan cok güzel dizi amaReyting için yaparlar ama senaryoyu şuan 4 psikiyatrist birlikte yazıyorlarmış
Bizde de durum aynı izin vermedim eşim telde eşkıyayı izledi bende masumlar apartmanıBu flimde beyin yakıyoreşimde gelmiş annesini görünce psikolojim bozuldu kapat diyor eskiyayi açıyor bende deidm silahlı kavgalı flimlerde neden bozulmuyor pisikolocin
Ben okumadım dizilerinden sonra kitaplar etkilerse dayanabilir miyim bilemedim bildiğim kadari ile o kitaptan uyarlanmısHangi kitaplarının derlemesi canım ben şuan Madalyonun İçi onu aldım okuyorum şuan yazarın kitapları çok satanlarda
Naci ne demeye geldin ozaman. Senin safiyeyle bakacağım göğün ben.MASUMLAR APARTMANI NACİ'NİN EŞİ KİM?
Masumlar Apartmanı öğretmen Naci'nin eşi olduğu açıklandı. Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci'nin eşi rolünde Pervin Bağdat'ın bulunacağı söylendi.
Kesin karısını sevmiyor zorla falan evlendi bir olaylar var bu işteNaci ne demeye geldin ozaman. Senin safiyeyle bakacağım göğün ben.
Puu niye geldi bu adam o zaman safişimin aklını karistiracakMASUMLAR APARTMANI NACİ'NİN EŞİ KİM?
Bi de evlenip gelmiş yıkıldımNaci şok...Kafayi sivirmis safiye karşısında...Adam hala göğe bakiyor
Çünkü neden? Durma göğe bakNaci şok...Kafayi sivirmis safiye karşısında...Adam hala göğe bakiyor
Yok yaa o baska bir seydir.Zaten adamda normal değil aşkla yanmis kavrulmuş garibimmBi de evlenip gelmiş yıkıldım
Umarim Yoksa Safiye burdan alir yürür ne anlamlar cikarirYok yaa o baska bir seydir.Zaten adamda normal değil aşkla yanmis kavrulmuş garibimm
Ahlaksiz olduğuna takarsa yandı naciiUmarim Yoksa Safiye burdan alir yürür ne anlamlar cikarir