- 16 Ağustos 2010
- 292.862
- 602.456
- 43
Sabunsuz olmazSabunla mı, e öldü ıspanak
Gerçi bende en az 7-8 kere yıkarım da, sabunla değil
Ekmekler ateşte ısıtılmalı mikroplar ölmeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabunsuz olmazSabunla mı, e öldü ıspanak
Gerçi bende en az 7-8 kere yıkarım da, sabunla değil
Diğer dizilerini bilmiyorum da burda çok karizma yahu Allah sahibine bağışlasınAynen her dizisi efso bir aile hikayesi vardı foxta o tutmadı ama final yaptılar.
İkiside bilmiyor:)Incinin dedesi ile safiye evlendiklerini biliyolarmiydi
Yok bilmiyorlar.Bilseler kıyamet koparIncinin dedesi ile safiye evlendiklerini biliyolarmiydi
Heh, sok aklıma sok mercimek, pirinç, köftelik bulgur?yasminsay kıyma ve nohutlarda sabunlanmalı
Tam da bu yüzden kötü olan aslında gülbi değilKötü niyetler içinde büyümüş
Tabi sabunlanmadan olmazHeh, sok aklıma sok mercimek, pirinç, köftelik bulgur?
Evet o tarafını görmeyelim gerçek hayatta sosyal medyasına baktım gene karizma hep de araplar iranlılar takip ediyor vay uyanıklar vayCöp topluyo ama
Artık gerçek hayat hikayesi de yazmıyor tamamen kurgulastırdılar hem aşk hem Naci’nin gelmesi hem Gülben’in halleriEvet 3 kız kardeş sanırım Hanın konma nedeni sadece bu temizlik okb si ile izlenmez diyerek aşk da katmışlar İnci psikiyatrist rolünü üstlenecek diyorlar
Pırasalı börek yapacaktı merakla bekliyoruzTam da bu yüzden kötü olan aslında gülbi değil
Benzetmeler kötüIspanaklar bile sabunla 4 defa yıkanıyor
Bezelyeler nasıldı
Çocuğu uyuturken yarım kaldı dizi artık arkası yarın kocişko izliyor anlatır pardon yarın sabah kahvaltıda tekrarını açar o iyice bu dizinin müptelası oldu
Fragmanda vermiyorlarReklam sonrası Dizi bitti...
Kitaba göre Gülben evleniyormuş Safiye onun çocuğu olunca ona bakıyormuş sanırımArtık gerçek hayat hikayesi de yazmıyor tamamen kurgulastırdılar hem aşk hem Naci’nin gelmesi hem Gülben’in halleri
İzleyenler gelsin spoiler paylaşalım dedikNiye bildirim geldi bana bu diziden ben hekimoğlu izliyorum
House Md kadar olmasada iş görüyor.
İnşallah dizide bunu yapmazlar Safiyenin de çocuğu olurKitaba göre Gülben evleniyormuş Safiye onun çocuğu olunca ona bakıyormuş sanırım
İzleyin rentingler artsın diye bildirim gelmiş dizi buraya reklam vermiş ondanNiye bildirim geldi bana bu diziden ben hekimoğlu izliyorum
House Md kadar olmasada iş görüyor.
Bi de hayat sarkisi vardı ben izlerim hep dizilerini Aslı Enver pismandır şimdiDiğer dizilerini bilmiyorum da burda çok karizma yahu Allah sahibine bağışlasın