- 23 Ocak 2016
- 32.416
- 48.697
Bilmiyorum ki değiştirebilirler dizi buİnşallah dizide bunu yapmazlar Safiyenin de çocuğu olur
İlginçYok terasa bi kat çıkmış ses olur diye ablalarına öyle dedi
O zaman evliNacinin eşi diye Pervin Bağdatlı diye biri giriyormuş diziye
Yaa offfNacinin eşi diye Pervin Bağdatlı diye biri giriyormuş diziye
ÖyleymişO zaman evli
He evet o dizisini görmüştüm fragmanlarına bakıyordum güzele bakmak sevapBi de hayat sarkisi vardı ben izlerim hep dizilerini Aslı Enver pismandır şimdi
ben onu izledigımden berı. evınde gurultu kavga olan ailelere sureklı gecmişlerınde neler yasadılar diyorum hepAynen etkileniyor insan Han arabadan adamı çıkarıp döverken trafikte pata küte girişesim geldi benim de Allah muhafaza
Yok ana karakter Neriman aslında hanın yerinde o var evleniyor ablaları tedavi alıyor Psikiyatrist eve geliyor felan onun çocuğuna bakınca düzeliyor Gülben komsunun oglu ile evleniyormus spoiler oldu kitap için ama :)Kitaba göre Gülben evleniyormuş Safiye onun çocuğu olunca ona bakıyormuş sanırım
Safiye adamı kendine dokundurtmuyor, konuşmuyor. Doya doya bişi izlenmezYaa offfşöyle doya doya bir Safiye Naci izleyemeyecek miyim ben bide karısı çıktı
Bakalım ne kadar değiştireceklerYok ana karakter Neriman aslında hanın yerinde o var evleniyor ablaları tedavi alıyor Psikiyatrist eve geliyor felan onun çocuğuna bakınca düzeliyor Gülben komsunun oglu ile evleniyormus spoiler oldu kitap için ama :)
Orayi bosalttirirlar mi hic vururlar adamiİlginçgüzelde yapmis.
Bir bağırıyor ödüm patlıyor dokunma banaaSafiye adamı kendine dokundurtmuyor, konuşmuyor. Doya doya bişi izlenmez
Orayi bosalttirirlar mi hic vururlar adami
Hangi kitaplarının derlemesi canım ben şuan Madalyonun İçi onu aldım okuyorum şuan yazarın kitapları çok satanlardaYok ana karakter Neriman aslında hanın yerinde o var evleniyor ablaları tedavi alıyor Psikiyatrist eve geliyor felan onun çocuğuna bakınca düzeliyor Gülben komsunun oglu ile evleniyormus spoiler oldu kitap için ama :)
O anda ağzını burnunu kırasim geliyorBir bağırıyor ödüm patlıyor dokunma banaa
Cok rayından cikmasa bariBakalım ne kadar değiştirecekler
Heh üzümlü kek pırasalı börek oh mis ikisini de çok severimPırasalı börek yapacaktı merakla bekliyoruz
Uzatmak için gereksiz eklemeler yapıyorlarCok rayından cikmasa bari
Reyting için yaparlar ama senaryoyu şuan 4 psikiyatrist birlikte yazıyorlarmışCok rayından cikmasa bari