Mastürbasyonunuza beni karıştırmayın'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
'Mastürbasyonunuza beni karıştırmayın'
Kendisine "En İyi Çıkış Yapan Ödülü” veren öğrencilere hakaret eden İrem Derici'ye tepki yağdı.

Derici “2.5 sene oldu, hâlâ bana En İyi Çıkış Ödülü vermeye cürret eden mal üniversite klüpleri... Hayır, siz üniversitelisiniz ya, ben ona yanıyorum. 'Törene gelirsen ödül var' ezikliğinizi bilmeyen yok ama mastürbasyonunuza beni karıştırmayın” tweet'i attı.

http://www.milliyet.com.tr/-masturbasyonunuza-beni-magazin-1996265/

irem evlendikten sonra degişti gibi geliyor...

daha rahat ve şımarık bulmaya başladım...biraz uçuyor mu nedir.yada çıkış yapınca kendini ajda mı sandı anlaşılır gibi değil

daha dur bakalım yeni çıkış yaptın gelecek ne verecek biliyormusun iremcim

ayrıca milletin aklına ne diye kendini sokuyorsun ki bırak herkes nasıl yaparsa yapsın

ne alaka dimi ama

en iyi çıkış yapan ezik şarkıcı modunda olmaktan utanıyor demek bu kız zaten çok kaba .lise zamanlarımızda olur ya erkek gibi küfür eden kızlar kabadayı tavırlı onlara benzetiyorum erkek bozması tavırlarına bu cümleler cuk oturmuş .

Valla bu erkekler bir ayağa bakıp masturbasyon yapıyor.. Seni düşünüp mü yapmayacaklar? .
Kesin birileri yapiyordur yani..

Böyle çirkin cümleleri kurarken eşinden , ailesinden de mi utanmıyor ne garip ya .
Reklam da bir yere kadar .

Üniversitelerde törene katılmayanlara ödül verilmemesinden şikayet etmiş. Aslında haklı olabilecekken o kadar kötü bir tavır sergilemiş ki haksız duruma düşmüş.

Öğrenci klüplerini mal buluyorsa üniversitelerin bahar şenliklerine de gitmez artık :)

valla TÜRK HALKI kendi eliyle göklere çıkardığının kıçının kalktığınıgörünce tepe taklak yerin dibine sokmayıda çok iyi bilir sayın derici

Yilbasi programini izledim ben bilmem de rahatlikla kustahlik arasindaki siniri asiyor.
Fazla antipatik olmaya basladi.
Gecenlerde riza showda esine sana asigim riza diyen bir kiza da twitter uzerinden hakaret edip milleti su silligi spamlayin tarzinda bisey dedi.
Bizim buralarda derler tam kuruçay çingeni.Aynen oyle.

Böyle çıkışlar yapmaya devam ettiği sürece anca "çıkış" ödülü alır zaten ne bekliyordu ki

Ay yeminle ben çok cahil kalmışım, kim bu şarkıcı diye bahsedilen kaba kadın?? Googleeeeeeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…