• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mastürbasyonunuza beni karıştırmayın'

işin tuhafı 2.5 senedir piyasadaymış ben bu kadını bir ay önce falan duydum ilk. O yüzden kızmasına anlam veremedim. En iyi çıkış işte diye düşünüyordum.

Ayyy iqnanmiyorum bu ne kabalik san ödul veriyorlar. Cahil…
Kadina bak sanirsin……… demiyim simdi..

Erkekler hak etmişde kızların ne günahı var ? Şımarıklık var bende gördüm abartıda var ,
umarım para ve şahret kendini kayıpettirmez

O anlamda masturbasyondan bahsetmemiş ki kız :KK53:

Ödül vererek kendinizi tatmin ediyorsunuza getirmiş lafı.

Çok ağzı bozuk bir hatun.

Bence o cümleyi kurduktan sonra ne farkeder ki ,
Şimdi de o öğrencilerin bel altı muhabbetlerine espri malzemesi olmuştur kesin .

:KK57::KK57::KK57::KK57: Nasıl bir üslup ki bu?? Eleştirirken de biraz edepli olmak lazım değil mi? Meşhur oldum diye 2 günde burnun mu kalktı? Bir de sanatçı olacaksınız sizler....

Evlat olsan sevilmez, mastürbasyon olsan çekilmezsin İrem. :KK53: O mal üniversite kulüpleri seni bir daha çıkışlı mıkışlı sanatçı seçerse gerçekten maldır zaten:KK14: Nefret ediyorum senin şarkılarından bu arada....

bişeye fena kızmışta, bu kadar delircek ne var anlamadım

işin tuhafı 2.5 senedir piyasadaymış ben bu kadını bir ay önce falan duydum ilk. O yüzden kızmasına anlam veremedim. En iyi çıkış işte diye düşünüyordum.

bende yılbaşında ben bilmem eşim bilirde gördüm, daha önce duymuşluğum yok, en çıkışta olmamış demek:KK53:

Oldum olası bu kadını sevemedim.Eşinin fotoğraflarına yorum yapanlar çıkınca spamlayıp hesap kapattırana kadar uğraşıyormuş.

edepsizlik yapmak moda olmuş..insanları paylayarak ne kazanacaklarını sanıyorlar..herkesin dedi gbi mas ...malzeme olacak..ilerleyen zamanlarda bu konularda oldukça karikatür ve espiriler duyacağız gibi geliyor

şarkısı sesi güzel ama kişiliği berbatmış çok terbiyesiz

kendini beğenmiş bu tipte kendini bu kadar beğeniyorsa az güzel olsaydı ne olacaktı acep:KK53:

erkek tipli bir kadınsın zaten, erkekler neden seni düşünüp m.... yapsın ki

Buna odul verenlerde kabahat. Ben bilmem esim bilirin yilbasi programina katilmis esiyle bu. Tekrarini veriyolardi soyle bi izledim. Demet akalin ve esi de vardi programda. Ikisinin agzindan bi lan eksik olmuyordu. Demet bunun yaninda kibar bir hanimefendi gibiydi adeta. Sunun sarkisini hit yapanlar da suc valla.

Back