• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mastürbasyonunuza beni karıştırmayın'

Dün ... bugün koktu. Bu ne terbiyesizliktir. :KK67:

burnu hele beni bitiriyor pinokyodan hallice. insan ancak sana bakıp insan anca ahh allahım beni ne güzel yarattın diye sükreder kız .:KK53:

Buna odul verenlerde kabahat. Ben bilmem esim bilirin yilbasi programina katilmis esiyle bu. Tekrarini veriyolardi soyle bi izledim. Demet akalin ve esi de vardi programda. Ikisinin agzindan bi lan eksik olmuyordu. Demet bunun yaninda kibar bir hanimefendi gibiydi adeta. Sunun sarkisini hit yapanlar da suc valla.

Demet Akalın kibar kalıyosa çok sıkıntı var :D

Eleştiriyoruz kadını ama aramızda kaç kişinin düğününde ilk şarkıydı. Hadi itiraf edin :p

Yuhhh bu ne cüret? Hoşuna gitmediyse kendin de sölemişsin zaten bırak senin yerine başkasına versinler ödülü. Neyin hıncını almaya çalışmış gençlerden, asıl sendeki bu ne kompleks bu ne ezikliktir be tipsiz kadın? Kiiii onca gencin işi güç yok, mastürbasyon yaparken snn gudubet tipini düşüncek ha? Şuan hunharca güldüm :rolleyes: Kaf dağı var da zirvesinden mi tweetliyo sanıyo bu kendini napıyo? ahahahaaa :KK53::KK53:

agzını ayran budalası gıbı ayırıp kahkaha atarken kucuk dılının nasıl tıtredıgını gormek ıstemedıgım kadın cınslerınden...
abartılı patavatsızlıgı oldukca ıtıcı

Back