• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mastit

elay huma

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
230
88
13
33
Kızlar bebeğim 11 aylıkilk ve en son aralık da mastit olmuştum,antibiyotik sağım lahana yaprağı derken atlattım.. İki hafta önce tekrar oldum(aynı göğüs) yine antibiyotik sağım derken üç gündür rahattım bu sabah yine ağrıyla uyandım...acilde ki doktor tekrar olursa kadın doğuma git dedi.. Bebeğim güzel emiyor, sadece bir gece hiç uyanmamasının bedeli.. Bu 3. Bebeğim hiç böyle birşey olmamıştı...merak ediyorum sık sık olup doktora giden var mı neler yapılıyor ne çıkıyor.. Emzirmeyi bırak deme ihtimalleri var mı😢

Kızlar bebeğim 11 aylıkilk ve en son aralık da mastit olmuştum,antibiyotik sağım lahana yaprağı derken atlattım.. İki hafta önce tekrar oldum(aynı göğüs) yine antibiyotik sağım derken üç gündür rahattım bu sabah yine ağrıyla uyandım...acilde ki doktor tekrar olursa kadın doğuma git dedi.. Bebeğim güzel emiyor, sadece bir gece hiç uyanmamasının bedeli.. Bu 3. Bebeğim hiç böyle birşey olmamıştı...merak ediyorum sık sık olup doktora giden var mı neler yapılıyor ne çıkıyor.. Emzirmeyi bırak deme ihtimalleri var mı😢
2 defa oldu ben de şimdi üçüncü antibiyotik veriyorlar bağırsaklarım mahfoldu antibiyotik çten almak istemiyorum ama daha kötü olur diye korkuyorum

2 defa oldu ben de şimdi üçüncü antibiyotik veriyorlar bağırsaklarım mahfoldu antibiyotik çten almak istemiyorum ama daha kötü olur diye korkuyorum
Zor ya inşallah düzelir, ben de 4. İle baş ediyorum şuan kronik bir hale geldi artık

Bebeğim 6 aylık bu zamana kadar sayamadığım kadar mastit oldum şu an bunu yazarkende mastitim inanılmaz ağrı çekiyorum bir türlü de çözüm bulamadım bebeğim emerken biraz damaklarıyla ucunu tuttuğu zaman direk mastit oluyorum hemen ucu yara oluyor memem taş gibi oluyor sağım sıcak su soğuk kompres hiç birşey fayda etmiyor kendi kendine bir süre sonradan geçiyor ama geçene kadar beni benden alıyor, doktorada gittim asla birşey söylemediler gerçekten illet bir durum

Duş yapın sıcak duş çok iyi geliyor duşta sagin elinizle. Tepeden uca doğru sagim yapın

Back
X