Benim Kızım 36 günlük yaklaşık beş altı gündür bende hiperlaktasyon oluştu. Sütün akışı bebeğime hızlı geliyor. Gaz oluyor, emerken karnı gurul gurul. Ağlıyor ama emmek istiyor. Boğazına kaçıyor kusuyor gazında basıncı ile sanırım. günde bir iki kere. Ama ağız, mide dolusu şakır şakır. Ben de endişe ediyorum. Çok emiyor sindiremiyor. Yine de emmek istiyor. Geçtiğimiz haftalarda sol göğsüm şişti taş gibi oldu. Öyle olunca bir gün boyu kanalları açmak ateşi düşürmek için uğraştım. Sürekli sağdım o göğsü. Sanırım o yüzden hızlı bir şekilde akıyor süt. Ön sütten yağlı kısma ulaşamıyor gibi. Ve ön süt şekerli olduğundan gaz yapıyor sanırım, doymuyor sanki. Dün doktora gittik fakat bana sağmamı söyledi ileride sütün azaldığında verirsin vs. Bana hiç mantıklı gelmedi. Zira süt sağdıkça çoğalıyor daha fazla süt üret sinyali veriyor vücuda. Midesi için Gasicon ınf toz saşe verdi. Gaz için Nurse harvey vermişti doğumdan sonra önceki doktorum. Bu gittiğim doktor hiç bir işe yaramıyor bitkisel diye pazarlıyorlar deyip mestil damla verdi. Bugün bir kere kakası yeşildi. Elimle makas yapıyorum. Sırt üstü emziriyorum. Vs vs. Gaz sancısına uyuyamıyor ama emmek istiyor karnı gurul gurul. Doyduğun mu anlamıyor mu acaba. Emzik mi versem. Yada ne kadar isterse emmesine müsaade etmeli miyim.? Yada ne yapmalıyım sizce? Teşekkür ederim