- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Sergen çok gerginlik yaratıyor yaaEvet Allahtan özür diledi de içim rahatladı. Üzülmüştüm Mert'e. Geçen günde Eren le sorun yaşadı, bide istediğimi yaparım diyor ya iyice sinirleniyorum
Aslinda bireyselde ve yaraticilik olmayan bilindik yemeklerde diyeyim cok iyiydi . Ama takim calismasi baska birsey tabi . Mehmet sef ona is teklif etti mesela basarili gordu cunku onuRabia da bu hafta geldi ama beğenmedim yaa
Herkes güldü başta tavırlarına ve esprilerine diye biraz şımardı sanırımSergen çok gerginlik yaratıyor yaa
Bende gidip en kötüsünü bulmuşumRabia da bu hafta geldi ama beğenmedim yaa
Hep öyle yaa mesela bana şey çok koydu hani Tunahan ile çok yakınlardi elenince hiç uzulmedi ayrıca ateşe öyle bir sarıldı ki gıcık oldum o zamandan beriEvet evet bende bi tik sogudum sizin gbi . Sen kimsin dedi mert hakli da yani .
Ben tunahana olan tavrından dolayı soğudum yoksa çok seviyordum onuHerkes güldü başta tavırlarına ve esprilerine diye biraz şımardı sanırım
Teklifi ana kadroya giremese idi. Ana kadroya girdiği için iş işi uçtu gitti, attaaaAslinda bireyselde ve yaraticilik olmayan bilindik yemeklerde diyeyim cok iyiydi . Ama takim calismasi baska birsey tabi . Mehmet sef ona is teklif etti mesela basarili gordu cunku onu
Evet canım 2 kişi
Ona dikkat etmemisim canm ama son zamanlrda biraz can skar oldu cidden umarim duzeltir kendni yoksa kendi kaybeder boyleHep öyle yaa mesela bana şey çok koydu hani Tunahan ile çok yakınlardi elenince hiç uzulmedi ayrıca ateşe öyle bir sarıldı ki gıcık oldum o zamandan beri
Belki ilk haftanın verdiği heyecandırAslinda bireyselde ve yaraticilik olmayan bilindik yemeklerde diyeyim cok iyiydi . Ama takim calismasi baska birsey tabi . Mehmet sef ona is teklif etti mesela basarili gordu cunku onu
Yaa onu merak ediyordum bak oyle mi oldu smdi elenince kabul olmuyor muTeklifi ana kadroya giremese idi. Ana kadroya girdiği için iş işi uçtu gitti, attaaa
Bu sene çok izleyemiyorum, yorgunluktan sızıyorum tv karşısında genelde. Çocuk bir keresinde çok sevdiğim bir Ali Kınık şarkısını söylemişti, ondan da seviyorum keratayıMilhan yemek yapamıyor ya şans eseri kalıyor seviyorum cucugu ama yemek konusunda iyi degil
Şimdi de ateşi o yönlendiriyor bu hafta ateş onun sayesinde mavi takımdaOna dikkat etmemisim canm ama son zamanlrda biraz can skar oldu cidden umarim duzeltir kendni yoksa kendi kaybeder boyle
Evet evet doğru, Tunahan ağladığında teselli ederdi ilk zamanlar, abilik yapardı. Elendiği gün umursamadı ve Ateş'e çok destek verdi.Ona dikkat etmemisim canm ama son zamanlrda biraz can skar oldu cidden umarim duzeltir kendni yoksa kendi kaybeder boyle
Olmuyor hakkını kaybettiYaa onu merak ediyordum bak oyle mi oldu smdi elenince kabul olmuyor mu
Aynen olabilirBelki ilk haftanın verdiği heyecandır
marmaraparktaymış geçen gün
Ay ates yani ne diyecegmi hic bilemiyorm ona hele .Evet evet doğru, Tunahan ağladığında teselli ederdi ilk zamanlar, abilik yapardı. Elendiği gün umursamadı ve Ateş'e çok destek verdi.
Enerjisi çok iyi bende seviyorum onu sadece yemek yapamayınca üzülüyorumBu sene çok izleyemiyorum, yorgunluktan sızıyorum tv karşısında genelde. Çocuk bir keresinde çok sevdiğim bir Ali Kınık şarkısını söylemişti, ondan da seviyorum keratayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?