- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Oda Emre'nin yemeği geçmesine ragmen yazdı onu sergeni çok dinliyorAy ates yani ne diyecegmi hic bilemiyorm ona hele .
Hadi yaa tuh keske kadroya girmeseydi bence dha karli olurdu mehmet sefin yaninda calismakOlmuyor hakkını kaybetti
Pazartesi günü dedi Mehmet ŞefYaa onu merak ediyordum bak oyle mi oldu smdi elenince kabul olmuyor mu
Bak helee senOda Emre'nin yemeği geçmesine ragmen yazdı onu sergeni çok dinliyor
AynenPazartesi günü dedi Mehmet Şef
Ben ana kadroya giremezsen demiştim dedi, şimdi girdin dedi
Mehmet şef dedi zaten en çok kimi seviyorsun dedi sergeni dedi oda tunahanda sergeni çok seviyordu ama şimdi nerede diye laf sokmuştuBak helee senadinin yazildigi gun kafasna dank eder
Aaa atlamisim demekki ya sizde de oluyor mu blmiyorum biz okdr zor jzliyoruzki tv 8 i yayin frekansiyla ilgli genel bir sknti oldgu yaziyor internettem arastirdim cunku baska hicbir kanalda yasamiyoruz bunu . Donuyor tutukluluk yapiyor filan adam gbi izleyemiyoruzki bazen sinirlenip degistiriyoruz.Pazartesi günü dedi Mehmet Şef
Ben ana kadroya giremezsen demiştim dedi, şimdi girdin dedi
Acip bakacagim o kisma ya yuzunu merak etttm rabis uzulmustur
Evet evetMehmet şef dedi zaten en çok kimi seviyorsun dedi sergeni dedi oda tunahanda sergeni çok seviyordu ama şimdi nerede diye laf sokmuştu
Bende sıkıntı yok digiturk bağlı o etkiler mi kiAaa atlamisim demekki ya sizde de oluyor mu blmiyorum biz okdr zor jzliyoruzki tv 8 i yayin frekansiyla ilgli genel bir sknti oldgu yaziyor internettem arastirdim cunku baska hicbir kanalda yasamiyoruz bunu . Donuyor tutukluluk yapiyor filan adam gbi izleyemiyoruzki bazen sinirlenip degistiriyoruz.
Yok, bizde olmuyor.Aaa atlamisim demekki ya sizde de oluyor mu blmiyorum biz okdr zor jzliyoruzki tv 8 i yayin frekansiyla ilgli genel bir sknti oldgu yaziyor internettem arastirdim cunku baska hicbir kanalda yasamiyoruz bunu . Donuyor tutukluluk yapiyor filan adam gbi izleyemiyoruzki bazen sinirlenip degistiriyoruz.
Acip bakacagim o kisma ya yuzunu merak etttm rabis uzulmustur
a dün bende ordaydım bileydim geçen gün giderdimmarmaraparktaymış geçen gün
Blmiyorumki ya cok can skyor valla zor izleniyor sikayetvarda birsuru insanda yazmisBende sıkıntı yok digiturk bağlı o etkiler mi ki
Bilemedim ki yaBlmiyorumki ya cok can skyor valla zor izleniyor sikayetvarda birsuru insanda yazmis
Tokatlıyı seç ayıp olur3 oydu, neden 2ye indi.
Biri Emre de diğerini Eren mi desem Hasan mı desem ne desem
Mavi de eren Sergen emre hasan çok iyi hele eren çok iyiYine bir mavi takım zaferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?